Δεν νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος και δη τεχνικός που σέβεται τον εαυτό του να φτάνει στο σημείο να εκτοξεύει τέτοιες παπαριές, ειδικά για μία πόλη κεντρικότατη με πολύ εύκολη λήψη και από Πήλιο και από Δοβρούτσι, ακόμα κι αν εννοούσε τα ψηφιακά! Εξάλλου ακόμα και το ΥΜΕ στο χάρτη για Λάρισα κάνει λόγο και όχι για Πήλιο, που αν και μάλλον θα γίνει απο κει η μετάδοση, κανείς δεν πρέπει να αποκλείει και την περίπτωση του sfn μεταξύ Πηλίου και Δοβρουτσίου!
Κι εγώ τεχνικός
δεν είμαι, αλλά μια χαρά εγκατέστησα ολομόναχος και με το μάτι στο κέντρο της Λάρισας κεραία στην αδελφή μου, που αν και είχα καμπάνα λήψη από Πήλιο, προτίμησα να γυρίσω την κεραία ανατολικά στο Δοβρούτσι και να βγάλω κρύσταλλο τα περισσότερα κανάλια, ακόμα και το ALTER στο 66 και δεν συζητώ για τα δορυφορικά! Και όλα αυτά χωρίς ενισχυτή, με μια μεγάλη χελιδόνα και 6 μέτρα ιστό (που του έμειναν και αμανάτι και του πρώην σπιτονοικοκύρη της)!!!!:D
Αυτό όμως που έχω να παρατηρήσω βλέποντας αρκετές πολυκατοικίες στη Λάρισα είναι η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο! Πιστεύω ότι οι περισσότερες κεντρικές εγκαταστάσεις εκεί έχουν πρόβλημα ειδικά στις υψηλές συχνότητες!