Χτες πήγα κι έκανα μια εγκατάσταση στην Ερμούπολη επίγειας και δορυφορικής λόγω μετακόμισης κι επί την ευκαιρία επανασυντονισμού της τηλεόρασης διαπίστωσα ότι στην 23 στη θέση του ALTER, εκπέμπει το Ε. Δεν βρήκα τη ΒΟΥΛΗ και το RAIUNO.
Όπως έκανα την εγκατάσταση, που λέτε, ενώ ο νότος ήταν μπροστά μου, είχα τη δορυφορική γυρισμένη δυτικά για να περάσω καλώδια, μιας κι ήταν κρεμασμένη από την εξωτερική πλευρά του τοιχίου. Την είχα παρατήσει λίγο προσωρινά, για να στήσω την επίγεια πρώτα και να φέρω το καλώδιο για να το ρίξω στο combiner. Δουλεύοντας με την επίγεια, μία γριά, με βρακιά απλωμένα στο μπαλκόνι και τη σημαία αναρτημένη ανάποδα, προφανώς ξεχασμένη από την 25η Μαρτίου, με ρώτησε αν γίνεται να στρέψω την κεραία αλλού. Νομίζοντας εγώ για την επίγεια, της απάντησα αρνητικά γιατί από εκεί που την έχω στραμμένη εκπέμπουν τα κανάλια. Μου απαντάει ότι επειδή κάνει αντηλιά και την ενοχλεί ο ήλιος, κατάλαβα τότε για τη δορυφορική. Της απαντάω ότι θα τη γυρίσω. Μου λέει όχι τίποτα άλλο, ενοχλεί ο ήλιος και φοράω και βηματοδότη...