Οι παραπάνω συχνότητες βγαίνουν από Πάρο. Αυτό το ξέρω με σιγουριά. Στο μέρος που τις έχω ελέγξει (ένα χωριό της Τήνου) κάνει λήψη μόνο από Πάρο και Σαντορίνη. Την Αθήνα μόνο στο χάρτη μπορεί κανείς να τη "δει" από εκεί.
Τώρα αν σου πω πως έρχονταν με μέτριο εως καλό σήμα τα: MAD (68 και 10-κάτι, σχεδόν πεντακάθαρα μάλιστα), Magic (69), Smart (59), Βουλή (50), CNN (46 και 40 ή 41), Star (42), Extra 3 (67), Τηλεάστυ (43), Mega (47, κι όμως!), Ant1 (45) και κάποια άλλα που δε θυμάμαι, θα με πιστέψεις? Και απ'ότι ξέρω οι συχνότητες αυτές συμπίπτουν με τις αντίστοιχες από Υμηττό και Αίγινα (αν δεν απατώμαι). Η κεραία ήταν επίσης γυρισμένη προς τα ΒΔ (Σύρος, Αθήνα). Λέτε να ήμουν ο μόνος που έκανε λήψη αυτών των καναλιών? Αν ισχύει, νομίζω πως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, δεδομένης της απόστασης.
Τις συχνότητες τις "υπολόγισα", αφού όπως προείπα, η τηλεόραση είχε απλά μια μπάρα συχνοτήτων.
Από Πάρο έρχονταν κάποια κανάλια αλλά με είδωλα, μιας και η κεραία ήταν γυρισμένη σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Τέλος υπήρχε και το TV1 (της Σύρου δεν είναι αυτό?).
Φιλικά