Πανελλήνιος ραδιοτηλεοπτικός χάρτης
  • Τρι 3 Δεκ 2024, 21:21
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιος ραδιοτηλεοπτικός χάρτης  (Αναγνώστηκε 77013 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Γιάννη τα δοκίμασα όλα και δεν έγινε τίποτα! :evil:
Από την αρχή Αγγλικά είχα βάλει...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #31: Τετ 7 Μαρ 2007, 19:10 »
Συνεχίζοντας σήμερα με την ενημέρωση, πρόσθεσα στη Βάβδο τις συχνότητες της ΕΤ3 και της ΕΤ1! Οι εκπομπές αυτές είναι χαμηλής ισχύος, μιας και η ΕΡΤ τήρησε το σχεδιάγραμμα κάλυψης και δεν έστρεψε το σήμα προς τα δυτικά (όπως κάνουν οι XTV & ΔΙΟΝ και τρώνε καμπάνα γι αυτό)! Βέβαια υποψίες του σήματος λαμβάνονται ειδικά στο νομό Ημαθίας, χωρίς όμως να δημιουργείται ιδιαίτερο πρόβλημα!
Στη συνέχεια διόρθωσα τα γραφόμενά μου περί αναμετάδοσης της ΕΡΤ από Λιβάδι, η οποία γίνεται μέσω NOVA! Οι αναμεταδόσεις αυτές λαμβάνονται και στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας με τη χαρακτηριστική καθυστέρηση σε σχέση  με εκείνες του Χορτιάτη (που έρχονται με άψογη εικόνα), ενώ ψήγματα φτάνουν και ως το κέντρο της πόλης πάνω από τα Supersport (47) και ET1 (49)!
Να αναφέρω επίσης και μία μετάδοση του XTV στο 23 που λαμβάνω με χαμηλό σήμα κάτω από την ΕΤ3 και την οποία έλαβα με μέτρια εικόνα όταν πήγα στην Περιστερά, αλλά αν και φαίνεται να εκπέμπει από Λιβάδι δεν είμαι σίγουρος και γι αυτό δεν την πρόσθεσα! Στην παραλία Οφρυνίου πάντως στο 23 είχε πλήθος παρεμβολών και το XTV έπιανε στο 57 προφανώς από άλλο πομπό!
Τέλος πρόσθεσα και κάποιες συχνότητες που γνωρίζω σίγουρα από Εξαπλάτανο! Γυρίζοντας την κεραία μου δυτικά λαμβάνω και τον ΑΝΤ1 στο 44 και το MEGA στο 39 αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι από εκεί ή από αλλού...
Απόψε χρόνου επιτρέποντος θα προσθέσω την Πλάκα Αλεξανδρούπολης (απο περσινή όμως αναφορά) και αύριο δύο ακόμα κέντρα εκπομπής! Την Κάτω Κορυφή Φλώρινας (μεταδόσεις ΕΡΤ και ίσως MEGA & ANT1 - αυτή είναι και η διένεξη με Εξαπλάτανο) και τον Προφήτη Ηλία Συκιάς Χαλκιδικής!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #32: Τετ 7 Μαρ 2007, 20:16 »
Γνωρίζει κάποιος σχετικά με το κέντρο εκπομπής από το Όρος Αδέρες. στην Τριζοινια;

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #33: Τετ 7 Μαρ 2007, 21:26 »
Έβαλα και εγώ κάποιες πληροφορίες σχετικά με το Κ.Ε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.Ελιπίζω να φανούν χρήσιμες
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #34: Τετ 7 Μαρ 2007, 22:15 »
Παράθεση από: "C.S.Dάς"
Έβαλα και εγώ κάποιες πληροφορίες σχετικά με το Κ.Ε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.Ελιπίζω να φανούν χρήσιμες

Σου τα συμπληρωσα  :!:  :wink:

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #35: Πεμ 8 Μαρ 2007, 00:01 »
Ευχαριστώ! Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
Και μια ιδέα για το όλο εγχείρημα: Παρατήρησα οτι μερικές τηλεοράσεις δείχνουν τις συχνότητες και σε ΜΗz. Δεν θα ήταν καλό να υπάρχει ένα αρθρο για αντιστοιχία καναλιών με συχνότητες (έψαξα στο Wikipedia αλλά δεν έλεγε κάτι σχετικό)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #36: Πεμ 8 Μαρ 2007, 13:18 »
Θα φτιάξω ένα και θα βάλω λινκ απο την κεντρική σελίδα.

Μην σκάτε...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #37: Πεμ 8 Μαρ 2007, 18:15 »
Sat4fun,nrg tv και nıkosp ναστε καλα για τη λιστα του Χλωμου.Απλα προσθεσα την ισχυ και την αναμεταδοση μεσω Nova οπου αυτη γινεται.
 Τελος για την Παρνηθα διορθωσα την συχνοτητα του ΕΨΙΛΟΝ απο 23 σε 22.Παντως εγω φιλε Sat4fun δεν καταφερα να δω ΕΤ3 απο Παρνηθα σε 40 UHF.Για τσεκαρε το παλι.....
 A και κατι τελευταιο,το username μου εκει εγινε Εftichis μια και εδω το εχω στα ελληνικα.
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #38: Πεμ 8 Μαρ 2007, 22:43 »
Η ΕΤ3 στο 40 έχει κατευθυντικότητα στο λεκανοπέδιο, για αυτο δεν το πιάνεις.
 Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με το Εψιλον, το Space Χαλκίδας και το ΕΝΑ Λαμίας, που δεν έχουν κατευθυνση προς το λεκανοπέδιο και δεν τα βλέπουμε... ούτε με κυάλια!!!

Αποσυνδεδεμένος sg

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #39: Πεμ 8 Μαρ 2007, 23:57 »
στο δημο Τυλισου και ειδικα στο δ.δ. Μονης
c68 ΣΤΑΡ  (ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ)
c61 MEGA   KPOYΣΩΝΑΣ        ΣΤΑΡ  (ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΕΑΠ)
c59 ΝΕΤ      ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ      ΤΕΛΕ ΚΡΗΤΗ   ΣΤΑΥΡΟΣ      NRG   ΗΡΑΚΛΕΙΟ
c57 ΕΤ1       ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ       CRETA         ΣΤΑΥΡΟΣ
c56                                    ANT1             ΣΤΑΥΡΟΣ
c53                                   ALPHA             ΣΤΑΥΡΟΣ
c47  ALPHA   ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ
c46 MEGA(ΓΙΟΥΧΤΑΣ)
c44                                    MEGA              ΣΤΑΥΡΟΣ
c42                                                                     NET (ΡΟΔΟΣ)
C40                                   ΚΡΗΤΗ             ΣΤΑΥΡΟΣ
C38   ANT1  (KPOYΣΩΝΑΣ)
C35                                    NET                ΣΤΑΥΡΟΣ
C30  ΚΡΗΤΗ   ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ
C28  CRETA   ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #40: Παρ 9 Μαρ 2007, 01:28 »
Ωρα ειναι να μου πεις οτι ταπώνω την ΝΕΤ απο κρουσώνα (να δεις σε πόσα νανοsecond το κλείνω)
.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #41: Παρ 9 Μαρ 2007, 03:37 »
Λοιπόν η δουλειά συνεχίζεται!
Σήμερα πρόσθεσα τις συχνότητες από Πλάκα Αλεξανδρούπολης! Οι συμπληρώσεις έγιναν από περσινή αναφορά κατοίκου της πόλης στο satleo, και ίσως να έχουν γίνει αλλαγές, οπότε όποια διόρθωση επιβάλλεται! Επειδή δεν έχω δικές μου αναφορές από την Αλεξανδρούπολη δεν έβαλα λοιπά στοιχεία περί ύπαρξης στέρεο ή αναμετάδοσης από NOVA!
Επίσης διόρθωσα την ονομασία "Καγιάς" καθώς είναι παντελώς άγνωστη και πρόσθεσα την ονομασία "’γιος Ιωάννης" που είναι και η επίσημη, προσθέτοντας και λοιπά στοιχεία!
Διόρθωσα και την ονομασία του κέντρου "Λιθότοπος" από "Λαιθότοπος" και πρόσθεσα μερικά κανάλια που γνωρίζω ότι εκπέμπουν σίγουρα από εκεί! Ο Λιθότοπος αναφέρεται στο site του ΑΝΤ1 ως "Κεφαλοχώρι" (που το εν λόγω site έχει δώσει τελείως αυθαίρετες ονομασίες που μόνο σύγχυση έφεραν παρά ενημέρωση - έψαχνα δύο χρόνια για να βεβαιωθώ ότι ο Πρασσάς είναι ο 'Αγιος Αθανάσιος)!!!!
Οι αναφορές από Λιθότοπο είναι κατά αντιστοιχία αφού οι λήψεις έγιναν από αρκετά απομακρυσμένο σημείο (Πρώτη Σερρών) που λαμβάνει και από ’γιο Ιωάννη με καλό σήμα και από Λιθότοπο με πολύ χαμηλό σήμα! Σύντομα που θα επισκεφτώ την Πρώτη θα συμπληρώσω, καθώς είναι σημαντικό Κ.Ε!
Θα πρέπει βέβαια να προστεθεί και το Κ.Ε Σιδηροκάστρου για το οποίο δεν έχω όμως αναφορές!
Σήμερα επίσης συμπλήρωσα και τις λήψεις από τον Προφήτη Ηλία Χαλκιδικής, όπου ανακάλυψα ότι υπάρχει κανάλι του Αγίου Όρους που χρησιμοποιεί το κέντρο αυτό για την αναμετάδοσή του στον ’θω!!!!!!
Ελπίζω επίσης να σας αρέσει και η αποκλειστική φωτό που τράβηξα από το πάρκο κεραιών του Χορτιάτη!
Και η ενημέρωση συνεχίζεται..... :D
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #42: Παρ 9 Μαρ 2007, 18:21 »
Πολύ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο.
Γράφτηκα και εγώ - θα προσπαθήσω να συμπληρώσω στοιχεία μόλις βρω χρόνο.

Γιάννη, βάζουμε μόνο τα κέντρα εκπομπής ή όλους τους αναμεταδότες ανεξάρτητα από σπουδαιότητα και ισχύ?
Υπάρχει κάποια συσχέτιση ή κάποια αξιολόγηση των καταχωρήσεων συνολικά, σε σχέση με τα 34 Κέντρα Εκπομπής όπου έχουν εγκριθεί από ITU για την DTT?
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #43: Παρ 9 Μαρ 2007, 22:19 »
...κι ελεγα, που 'ν'τονε, που 'ν' τονε....

ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Ξέρουμε κέντρο εκπομπής που δεν υπάρχει? το βάζουμε.

Εχουμε λίστα με τα δηλωμένα σε ΙΤU κεντρα εκπομπής? ακολουθουμε το πρότυπο κέντρο μας "Παπούρα Ρογδιάς" και γράφουμε κειμενάκι με το τι και το πως.

3 φορες την ημέρα μοντάρω και διορθώνω οτι προλάβω.

οπότε μην σας νοιαζει μορφοποιηση και μαπχαλεμα. απλά τα δεδομένα να δω και θα τα περάσω. Ειδικά απο σενα Θαναση ελπίζω σε πολλα. Βαλε τις συχνότητες που ξέρεις οπως μπορεις οπου μπορεις (ακόμα και στο φορουμ) και θα τις αναμαζωξω εγω ουτως ή άλλως.
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #44: Παρ 9 Μαρ 2007, 22:29 »
Η προσπάθεια ποπυ γίνεται αυτή τη στιγμή είναι αρκετά καλή.
Όσο για το Ιστορικό είναι πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Δυστυχώς εγώ για την ’μπελό δεν ξέρω πολλά πράγματα...

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #45: Σαβ 10 Μαρ 2007, 10:14 »
Παράθεση από: "nrg_tv"
...κι ελεγα, που 'ν'τονε, που 'ν' τονε....
Έκανα 10 μέρες να το δω.
Αν πάρεις υπ' όψη σου την τρέχουσα δουλειά, την έκθεση, τα σεμινάρια κλπ, δικαιολογούμαι ...  :)

Ειδικά απο σενα Θαναση ελπίζω σε πολλα. Βαλε τις συχνότητες που ξέρεις οπως μπορεις οπου μπορεις (ακόμα και στο φορουμ) και θα τις αναμαζωξω εγω ουτως ή άλλως.
Θα κάνω ότι μπορώ Γιάννη, αλλά μόλις διαπίστωσα ένα πρόβλημα.
Ξέρω άπειρα πράγματα για κάποιες περιοχές, μια που έχω στήσει ολόκληρα δίκτυα εκεί, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι έχει αλλάξει πλέον, μια που έχουν περάσει 15 χρόνια από εκείνη την εποχή!!!
Θα πάω λοιπόν πολύ προσεκτικά, τσεκάροντας όπου μπορώ την κατάσταση στα επόμενα ταξίδια μου, για να μην βάλω παλιές πληροφορίες.
Σαν δοκιμή, έβαλα την ισχύ εκπομπής σε 3 κανάλια των Δολιανών, αλλά αν έχει κάτι αλλάξει στο μεταξύ. ας κάνει κάποιος τη διόρθωση.

ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Εχουμε λίστα με τα δηλωμένα σε ΙΤU κεντρα εκπομπής? ακολουθουμε το πρότυπο κέντρο μας "Παπούρα Ρογδιάς" και γράφουμε κειμενάκι με το τι και το πως.
Τα Κέντρα Εκπομπής είναι μια ειδική περίπτωση.
Κατ' αρχή να εντοπίσω ότι τα κέντρα που δηλώθηκαν στην ITU δεν είναι ακριβώς ίδια με αυτά που θεωρούσαμε Κέντρα Εκπομπής στο παρελθόν και αυτό φαίνεται λογικό, μια που η DTT απαιτεί διαφορετική δομή δικτύου από την αναλογική, έχοντας εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά διάδοσης (πάει πιό μακρυά, παίζει ακόμα και με ανακλάσεις, κλπ).

Έκανα την εξής σκέψη :
Επειδή τα 34 Κέντρα Εκπομπής που θα χρησιμοποιηθούν στην DTT, θα έχουν μία ιδιαίτερη σπουδαιότητα για όλους μας, εφ' όσον οι επίσημες εκπομπές της DTT θα περιοριστούν μόνο σε αυτά, μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ χρήσιμο να τους δώσουμε κάποιο χαρακτηριστικό που θα τα ξεχωρίζει από τους απλούς αναμεταδότες,
Επίσης, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αρχική καταγραφή των συχνοτήτων που ΘΑ χρησιμοποιηθούν στην DTT, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης που θα προκύψει.
Ξέρω ...
Τα περισσότερα από αυτα τα κανάλια χρησιμοποιούνται σήμερα από αναλογικά - έτσι θα πρακτικά πρέπει να βάλουμε ίσως άλλη μία στήλη στον πίνακα, για να μπαίνουν και τα δύο. Τα αναλογικά στη στήλη τους με το όνομα τους, τα ψηφιακά στη δική τους στήλη, αρχικά με την ένδειξη πχ DTT και αργότερα το όνομα του μπουκέτου (όταν αυτό θα λειτουργήσει). Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να ενημερώνουμε άμεσα τους πίνακες και να έχουμε όλοι μια συνολική εικόνα για τα τεκτενόμενα.
Σαν αρχικό βοήθημα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα "Αποτελέσματα περιοχικής διάσκεψης RRC-06" που βρίσκονται στη σελίδα που μας είχε υποδείξει ο Ευτύχης : Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Πως σας φαίνεται αυτή η σκέψη?
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #46: Σαβ 10 Μαρ 2007, 11:03 »
Προσωπικά κύριε Κυριακόπουλε το βρίσκω πολύ καλή ιδέα.
Θα βοηθήσω κι εγώ. Θα έρθω σε επαφή με τον Γιάννη στο skype και θα συνεννοηθούμε για το τί θα κάνουμε για να τροποποιήσουμε λίγο τους πίνακες.
Η κάθε σας βοήθεια στην προσπάθεια μας αυτή είναι ευπρόσδεκτη.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #47: Σαβ 10 Μαρ 2007, 12:49 »
Εγω εδωσα τις γνωσεις μου για την περιοχη της Θασου.  8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #48: Σαβ 10 Μαρ 2007, 13:05 »
Ουτως ή άλλως προβλέπεται να γίνει αυτό με την Ψηφιακή.

Μάλλον (μια και η μορφή του πίνακα θα είναι ουτως ή αλλως διαφορετική, καθως θα πρέπει να γραφει διαφορετικά στοιχεια (mode (2k-8k) guard interval (ήδη η ΕΡΤ χρησιμοποιει διαφορετικά σε λεκανοπέδιο με θεσ/νικη - Πήλιο) FEC κλπ.)

Επίσης μπορεί να αναγράφονται και τα περιεχόμενα του κάθε πακέτου με τα NID-PID κλπ.

Οπότε ίσως να χωρίσουμε το wiki σε δυο υποwiki, ενα για την αναλογική κι ενα για την ψηφιακή.

Μάλιστα, καθως τα κέντρα ειναι fixed, βολευει και το σύστημα μονής σελιδας (οπως περίπου ξεκινήσαμε πρίν φτάσουμε τα 300 κεντρα)
Αν αυτό το wiki κρατησει οσο  το Σατλεο πορταλ, σε μερικά χρόνια θα βάζουμε σταυρους στα αναλογικά (και την ημερομηνία παυσης εκπομπών ) οπότε θα αποτελέσει ιστορικό αρχείο.:P
.

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #49: Σαβ 10 Μαρ 2007, 13:57 »
Ουτως ή άλλως προβλέπεται να γίνει αυτό με την Ψηφιακή.

Μάλλον (μια και η μορφή του πίνακα θα είναι ουτως ή αλλως διαφορετική, καθως θα πρέπει να γραφει διαφορετικά στοιχεια (mode (2k-8k) guard interval (ήδη η ΕΡΤ χρησιμοποιει διαφορετικά σε λεκανοπέδιο με θεσ/νικη - Πήλιο) FEC κλπ.)

Επίσης μπορεί να αναγράφονται και τα περιεχόμενα του κάθε πακέτου με τα NID-PID κλπ.

Οπότε ίσως να χωρίσουμε το wiki σε δυο υποwiki, ενα για την αναλογική κι ενα για την ψηφιακή.

Μάλιστα, καθως τα κέντρα ειναι fixed, βολευει και το σύστημα μονής σελιδας (οπως περίπου ξεκινήσαμε πρίν φτάσουμε τα 300 κεντρα)

Σκέπτομαι ότι θα ήταν πιό βολικό να έχουμε σε ένα πίνακα και τα αναλογικά και τα ψηφιακά, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα του φάσματος με μία ματιά.
Η δυσκολία έγκειται στο ότι θέλουμε περισσότερες πληροφορίες (στήλες) για να το κάνουμε αυτό, αλλά φαντάζομαι ότι από τεχνική άποψη γίνεται (εκτός αν υπάρχουν περιορισμοί στον κώδικα που χρησιμοποιείται στο site).

Ένα άλλο θέμα είναι η διαφορετική επισήμανση, σε αυτά τα Κέντρα Εκπομπής, αλλά αυτό νομίζω ότι γίνεται με ένα πρόσθετο πίνακα ή μία παραπομπή στην 1η σελίδα.
Σημείωσε βέβαια ότι αν πάρουμε υπ' όψη μας και το υφιστάμενα ή προγραμματιζόμενα SFN, θα πρέπει να υπολογίσουμε 36 ή 37 Κέντρα Εκπομπής.

Γιάννη, θα πρότεινα να κάνεις μια δοκιμή σε ένα πίνακα από αυτούς που έχουν ήδη DTT (Πάρνηθα, Υμηττό, Αϊγινα, Πήλιο ή Χορτιάτη), προσθέτοντας τουλάχιστον μία στήλη για να βάλουμε τις συχνότητες των μπουκέτων από τις υφιστάμενες αλλά και τις δεσμευμένες για μελλοντική χρήση ψηφιακές συχνότητες. Θα μπορέσουμε να δούμε έτσι πως διαμορφώνεται και τι ανάγκες θα προκύψουν στο μέλλον, ώστε (κατά το δυνατό) να τις προβλέψουμε.
Τι λες?

Αν αυτό το wiki κρατησει οσο  το Σατλεο πορταλ, σε μερικά χρόνια θα βάζουμε σταυρους στα αναλογικά (και την ημερομηνία παυσης εκπομπών) οπότε θα αποτελέσει ιστορικό αρχείο.:P
Έχω τη γνώμη ότι θα κρατήσει και ότι θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του ...  :D
Θανάσης Κυριακόπουλος

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #50: Σαβ 10 Μαρ 2007, 14:05 »
Μέχρι να δημιουργηθεί όλο το δίκτυο... έχουμε καιρό!

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #51: Κυρ 25 Μαρ 2007, 00:53 »
και μια που ζητήσατε και ραδιόφωνο, ας μην σας το στερήσουμε....

Σήμερα θά 'αναρτίσω μερικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς 'εδώ στήν περιοχή μου φυσικά 'οσους γνωρίζω¨??
FM
88,4 ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΤΡΑ
89,4 ΡΑΔΙΟ1 [ΣΚΑ'Ι' 100,3] ΑΝΑΜΕΤ. ΠΑΤΡΑ
92,00 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
92,3 ΟΡΤ FM Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ΠΥΡΓΟΣ
92,7 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ .... ΚΑΣΤΡΟ
95.5 ΙΟΝΙΟΝ FM Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΗΛΕΙΑΣ

96,9 ΕΡΑ 1 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ΑΘΗΝΑ... ΑΠΟ ΑΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙΝΙΑΣ
98,9 ΕΡΑ 2
102 ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΔΑΜΑ ΚΑΡΔΑΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
102,4 ΕΡΑ ΠΥΡΓΟΥ
103,7 ΕΡΑ ΠΥΡΓΟΥ
104,3 ΕΡΑ3
105 ΠΕΙΡΑ'Ι'ΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΙΡΕΑΣ
107,9 ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΗΛΕΙΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ... ΦΡΑΓΓΑΠΗΔΗΜΑ
ΣΥΜ..? Η ΕΡΑ 1-2-3 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔ ΣΤΟΝ ΑΙΝΟ
ΡΣ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΔ.ΣΤΟ ΚΑΤΡΟ ΚΥΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

MAKIS 55

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #52: Κυρ 25 Μαρ 2007, 02:00 »
Είδα ότι στον Υμηττό μπήκε η καρτέλα με τις προσθήκες για τα ψηφιακά και έκανα edit βάζοντας απλά ναι στη στήλη DVB, όπου έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο ότι ΘΑ λειτουργήσουν οι ψηφιακές συχνότητες.
Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι μάλλον φαίνεται να βοηθάει αυτό το στήσιμο, για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη συνολική εικόνα του τηλεοπτικού τοπίου σε κάθε περιοχή.
Η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι μάλλον θα πρέπει να βάλουμε μία ακόμα ξεχωριστή στήλη για το όνομα του υφιστάμενου ή μελλοντικού ψηφιακού μπουκέτου, μια που θα υπάρξει μια μακρυά περίοδος συνύπαρξης αναλογικής και ψηφιακής πλατφόρμας. Σε αυτή την περίοδο θέλουμε να έχουμε εικόνα από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από μετάβαση μιας συχνότητας από αναλογική σε ψηφιακή χρήση.
Ένα τελευταίο είναι ότι η στήλη "ANAΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ NOVA" δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα, μια που οι αναμεταδόσεις αυτές ισχύουν για όλη την Ελλάδα και γενικά τις ξέρουμε όλοι. Εαν συμφωνήσετε ότι τελικά πραγματικά δεν είναι αναγκαία αυτή η στήλη, μπορούμε απλά να της αλλάξουμε το όνομα σε "ονομασία ψηφ. μπουκέτου" και να συμπληρώνουμε εκεί σιγά σιγά τα μπουκέτα που θα βγαίνουν στον αέρα.
Ίσως μία ακόμα στήλη θα ήταν χρήσιμη για να δηλώνει αν το μπουκέτο έχει ξεκινήσει να εκπέμπει ή όχι.

Για πείτε τη γνώμη σας οι πιό έμπειροι με τον πίνακα ...

φιλικά
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #53: Κυρ 25 Μαρ 2007, 12:09 »
Έχει λίγο πόνο το ποτε θα γινουν αυτές οι διορθώσεις. Αν δεν κατασταλάξει το ποιος φορέας θα κάνει το mux τα πράγματα είναι δύσκολα ((κυρίως καθως τα εθνικής εμβέλειας θα θελουν ολο το Mux δικό τους, για να το μεταδιδουν ολοκληρο στον δορυφορο και να περνάνε crosscoding ολοκληρο  ts (που ειναι και η απόλυτη ονείρωξή τους) και αν το υπουργείο τους υποχρεωσει να βάλουνε τα τοπικά μεσα στο Mux τότε η επένδυση θα ειναι κατα τί ακριβότερη (θα χρειαζονται mux ανα αναμεταδοτη (+15000 ευρά) ή ενα κεντρικό muxer και λινκ (το πιο πιθανό, αλλα 15000 ανα αναμεταδότη)

Εκτός αν βαλουν τα τοπικά κανάλια να πληρωσουνε τους muxers....

Μεχρι να κατασταλάξουνε δεν βλέπω ...Φωθ.
.

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #54: Τρι 27 Μαρ 2007, 01:28 »
Ραδιοφωνικές συγνώτητες   στήν δυτική πελοπόννησο
Λήψη  στήν περιωχή μού  μέ βάση  τό RDS τού κάθε ρ.σταθμού?

θά παραθέτω   καί όλα τά στιχεία
FM  -- MHZ  --   S=STEREO----R=RDS
87,5 GREKA FM
87,9 ERA SPORT--     S
88,2  RELLAX FM --    S--  R --   ΠΑΤΡΑ
88,5 ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ  --  S
88,8  MELODY  --  S  --- R
89,2  MOUSIKOS  DIAVLOS ---    --  R  
89,4  RADIO 1  ---  ANAM.  ΣΚΑ'Ι'1003  --   ΠΑΤΡΑ
89,7 OASIS   ---   S  --- R
90  ΩMEGA FM  ----   S--R
90,2  SKA'I' 90,2   ΖΑΚΥΝΘΟΥ  --S
90,9  STAR FM  --STEREO--RDS
91,3 EPA  2
92 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ--S--R -  MW  1602 KHZ    
92,3 OPT FM---S--R--- Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
92,5  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  ΠΑΤΡΩΝ---S
92,7  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  AMAΛΙΑΔΟΣ --S --   AM[ MW ]  1584 KHZ
93,2  NET  105,8 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
94 RADIO GAMMA ---S
95,2   ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ    ZAKYNΘΟΥ     ΜW  927 KHZ
95,5--96,1  IONION  FM  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε    ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ  ΗΛΕΙΑΣ
96,9  ΕΡΑ1   -- ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ  ΑΠΟ ΑΙΝΟ  ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ
97,6  STIGMA RADIO  ZAKYNΘΟΣ  ---S
98,9 EPA  2  --R---- ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ  ΑΠΟ ΑΙΝΟ  ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ
99,2 RADIO EGIO ---S-R-
99,9 ENALAX  FM   S-R
101,5  RADIO ΚΡΕΣΤΕΝΑ   --S-R
102  RADIO ΚΑΡΔΑΜΑ --  S
102,4--103,7  EPA ΠΥΡΓΟΥ   R --- MW  1350 KHZ
103  902 AΡΙΣΤΕΡΑ
104,3  ΕΡΑ 3 --     ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ  ΑΠΟ ΑΙΝΟ  ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ  
105  ΠΕΙΡΑ'Ι'ΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  
105,5 AKOYARIOS  FM --S-R -- ΓΑΣΤΟΥΝΗ  ΗΛΕΙΑΣ
107,9  ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΗΛΕΙΑΣ  
ΑΜ---ΜW  MΕΣΕΑ    927 ΚΗΖ       ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ    ZAKYNΘΟΥ    
 1008 ΚΗΖ   ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ   ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  1350 ΚΗΖ   ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ    ΠΥΡΓΟΥ
  1584 ΚΗΖ      ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ   ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΣΥΜ.  Ειπάρχουν κι' 'αλοι σταθμοί πού άν τούς 'αναρτίσω δέν φθάνουν
δύο σελήδες 'αναρτισα τούς κυριότερους???

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #55: Τρι 27 Μαρ 2007, 03:48 »
Προτείνω η στήλη αναμετάδωση μέσω Nova να γίνει μια στήλη σχολίων(όπως από που κάνει λήψη, αν κάνει αναμετάδωση μέσω Nova) για διάφορα σχόλια για τον συγκεκριμένο αμαεταδώτη

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #56: Τρι 27 Μαρ 2007, 22:19 »
Προτείνω η στήλη αναμετάδωση μέσω Nova να γίνει μια στήλη σχολίων(όπως από που κάνει λήψη, αν κάνει αναμετάδωση μέσω Nova) για διάφορα σχόλια για τον συγκεκριμένο αμαεταδώτη
   'Aυτό δέν γίνεται γιά τους ραδ.σταθ. διότι 'εκπέμποντε  'απο κυκλόματα  
LING  Η μέσο ΟΤΕ  γιά τά κρατικά μιλάω  'αν 'ενωείς  τήν τηλεόραση τότε νά σέ 'ενημερώσω 'εγώ γιά τήν περιωχή μου.......

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #57: Τρι 27 Μαρ 2007, 23:58 »
Για τον τηλεοπτικό χάρτη το λέω αυτό

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #58: Τετ 28 Μαρ 2007, 08:23 »

'Εφόσον μού τό ζείτισες....έκεί πού έχει τό ? σιμένει πώς  δέν γνωρίζω...  
τά σχόλια δικά σάς....
 Θέμα δημοσίευσης: Προσαρμοσμένος         τηλεοπτικός χάρτης    

--------------------------------------------------------------------------------
 Προσαρμοσμένος         τηλεοπτικός χάρτης  τής περιωχής μου  

Πύργος Ηλείας [ Φραγκοπήδιμα ]

26--902 TV / HELLAS SAT
31 ΕΤ1 / NOVA
32 souper srort / NOVA
34 NET / NOVA
43 Film Net / NOVA
45 Alter / NOVA
46 Alpha tv / NOVA
47 Mega / NOVA      
54 Αnt1 / NOVA
64 THΛΕ ΑΣΤΥ / HELLAS SAT
68 Σκα*ι* / HELLAS  SAT

Ζάκυνθος [ Σκοπός ]
21 ΕΤ1 / NOVA
Κεφαλονιά [ Αίνος ]
29 ΕΤ3 / NOVA
36 Σκα*ι* /HELLAS SAT
41 Mega / NOVA
51 Star / NOVA
52 Alter / NOVA
57 NET /LING
60 ET1 / NOVA
62 Makedonia tv /Θεσσαλονίκη / NOVA
63 Ant1 / NOVA
66 alpha tv / NOVA
67 THΛΕ ΑΣΤΥ /HELLAS SAT  
8 VHF ET1 /LING OTE
Aκαρνανικά
23 ΕΤ3 ?
38 alpha tv / NOVA
37 Star / NOVA
43 NET ?
44 NET ?
46 ET1 ?
48 Mega / NOVA

40 alpha tv / NOVA
48 Ant1 / NOVA
53 ET1 / NOVA
55 Mega / NOVA
69 alter / NOVA
Eρύμανθος [ Καλέντζι ]
27 NET / NOVA
39 ET1 / NOVA
40 Ant1 / NOVA
53 alpha tv / NOVA
Παναχα*ι*κό [ ΠΑΤΡΑ
22 ΝΕΤ ?
26-28 Ant1 / NOVA
 38 ET1/ NOVA
44--56 Star / NOVA
45 alpha tv / NOVA
61 Mega / NOVA

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #59: Κυρ 8 Απρ 2007, 22:04 »
ΤΙ ΠΙ’ΝΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΣΙΑ ΗΛΕΙΑΣ
(η λήψη έγινε με κεραία 3πλη + ikusi ενισχυτή με στόχευση το φραγκαπηδημα)

21 παράσιτα
22 παράσιτα
23 NET με πολλά παράσιτα και γενικά χάλια λήψη
24  BEST ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ίσα ίσα που ξεχωρίζει απο τις γραμμές του star
25 STAR πολύ καλό σήμα με γραμμές από  ???
26 902 καλή λήψη
27 ANT1 με λίγες γραμμές από ΕΤ1
28 ANT1 κακή εικόνα (είδωλα) (είναι μάλλον απο Σμέρνα)
29 ET3 κακή εικόνα με είδωλα και πολλά χιόνια
30 MEGA ισα ισα που φαίνεται πολύ αδύναμο σήμα
31 ET1 πολύ καλή εικόνα
32 FILMNET Η SUPERSPORT πολλές γραμμές από ???
33 SUPER B καλο σημα με κάποιες ψηλές γραμμές
34 NET τέλεια εικόνα
35 TELETIME  καλό σήμα με χοντρές γραμμές
36 ΑΝΤ1 ίσα ίσα που ξεχωρίζει
37 ORT κακή εικόνα (είδωλα) (είναι μάλλον απο Σμέρνα)
38 παράσιτα (χαμός στο ίσιωμα)
39 NET κακή εικόνα (είδωλα) (είναι μάλλον απο Σμέρνα)
40 παράσιτα
41 MEGA καλή εικόνα
42 TELE TIME λίγα χιόνια και μερικές γραμμούλες
43 FILMENT πολύ καλό σήμα
44 NET καλό σήμα και μερικές γραμμούλες
45 ALTER πολύ καλή εικόνα (λίγο περίεργος φωτισμός )
46 ALPHA πολύ καλή εικόνα
47 MEGA αρκετά καλό σήμα του την πέφτει ο εαυτός του από το 48 !!
48 MEGA πολύ καλό σήμα με μερικές γραμμές
49 ORT πολύ καλό σήμα αλλά με κάτι περίεργα παράσιτα
50 ΤΙΠΟΤΑ !!!
51 STAR αρκετά καλό σήμα αλλά με ψηλές γραμμές
52 ALTER μέτριο σήμα + αρκετές γραμμές
53 ET1 κακή εικόνα (είδωλα) (είναι μάλλον απο Σμέρνα)
54 ANT1 πολύ καλό σήμα
55 ΤΙΠΟΤΑ με κατι ψηλές γραμμές ! :D
56 ACHAIA καλό σήμα και μερικές γραμμές
57 NET μέτριο σήμα με χιονακι και είδωλα
58 δεν βγάζω άκρη
59 COSMOS καλό σήμα
60 γραμμές δεν ξεχωρίζει κάτι  (χαμός στο ίσιωμα)
61 COSMOS κακή εικόνα (είδωλα) (είναι μάλλον απο Σμέρνα)
62 ALPHA πολύ μέτριο σήμα και μερικές γραμμές
63 ANT1 πολύ μέτριο σήμα και μερικές γραμμές
64 TELEASTY πολύ μέτριο σήμα και μερικές γραμμές
65 γραμμές δεν ξεχωρίζει κάτι  (χαμός στο ίσιωμα)
66 ALPHA χιόνια ασπρόμαυρο και μερικές γραμμές
67 παράσιτα
68 SKAI πολύ καλό σήμα με πολύ αχνά είδωλα
69 ALTER καλο σήμα αλλά με πολλά παράσιτα [/img]

* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (16:31)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (16:30)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:42)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:32)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 03/12/2024 (14:30)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (12:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (10:34)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (09:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (23:39)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (23:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (21:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (19:22)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (19:09)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:56)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:41)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/12/2024 (18:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (15:30)
* Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (15:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/12/2024 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (12:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)