Συνεχίζοντας σήμερα με την ενημέρωση, πρόσθεσα στη Βάβδο τις συχνότητες της ΕΤ3 και της ΕΤ1! Οι εκπομπές αυτές είναι χαμηλής ισχύος, μιας και η ΕΡΤ τήρησε το σχεδιάγραμμα κάλυψης και δεν έστρεψε το σήμα προς τα δυτικά (όπως κάνουν οι XTV & ΔΙΟΝ και τρώνε καμπάνα γι αυτό)! Βέβαια υποψίες του σήματος λαμβάνονται ειδικά στο νομό Ημαθίας, χωρίς όμως να δημιουργείται ιδιαίτερο πρόβλημα!
Στη συνέχεια διόρθωσα τα γραφόμενά μου περί αναμετάδοσης της ΕΡΤ από Λιβάδι, η οποία γίνεται μέσω NOVA! Οι αναμεταδόσεις αυτές λαμβάνονται και στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας με τη χαρακτηριστική καθυστέρηση σε σχέση με εκείνες του Χορτιάτη (που έρχονται με άψογη εικόνα), ενώ ψήγματα φτάνουν και ως το κέντρο της πόλης πάνω από τα Supersport (47) και ET1 (49)!
Να αναφέρω επίσης και μία μετάδοση του XTV στο 23 που λαμβάνω με χαμηλό σήμα κάτω από την ΕΤ3 και την οποία έλαβα με μέτρια εικόνα όταν πήγα στην Περιστερά, αλλά αν και φαίνεται να εκπέμπει από Λιβάδι δεν είμαι σίγουρος και γι αυτό δεν την πρόσθεσα! Στην παραλία Οφρυνίου πάντως στο 23 είχε πλήθος παρεμβολών και το XTV έπιανε στο 57 προφανώς από άλλο πομπό!
Τέλος πρόσθεσα και κάποιες συχνότητες που γνωρίζω σίγουρα από Εξαπλάτανο! Γυρίζοντας την κεραία μου δυτικά λαμβάνω και τον ΑΝΤ1 στο 44 και το MEGA στο 39 αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι από εκεί ή από αλλού...
Απόψε χρόνου επιτρέποντος θα προσθέσω την Πλάκα Αλεξανδρούπολης (απο περσινή όμως αναφορά) και αύριο δύο ακόμα κέντρα εκπομπής! Την Κάτω Κορυφή Φλώρινας (μεταδόσεις ΕΡΤ και ίσως MEGA & ANT1 - αυτή είναι και η διένεξη με Εξαπλάτανο) και τον Προφήτη Ηλία Συκιάς Χαλκιδικής!