Λοιπόν η δουλειά συνεχίζεται!
Σήμερα πρόσθεσα τις συχνότητες από Πλάκα Αλεξανδρούπολης! Οι συμπληρώσεις έγιναν από περσινή αναφορά κατοίκου της πόλης στο satleo, και ίσως να έχουν γίνει αλλαγές, οπότε όποια διόρθωση επιβάλλεται! Επειδή δεν έχω δικές μου αναφορές από την Αλεξανδρούπολη δεν έβαλα λοιπά στοιχεία περί ύπαρξης στέρεο ή αναμετάδοσης από NOVA!
Επίσης διόρθωσα την ονομασία "Καγιάς" καθώς είναι παντελώς άγνωστη και πρόσθεσα την ονομασία "’γιος Ιωάννης" που είναι και η επίσημη, προσθέτοντας και λοιπά στοιχεία!
Διόρθωσα και την ονομασία του κέντρου "Λιθότοπος" από "Λαιθότοπος" και πρόσθεσα μερικά κανάλια που γνωρίζω ότι εκπέμπουν σίγουρα από εκεί! Ο Λιθότοπος αναφέρεται στο site του ΑΝΤ1 ως "Κεφαλοχώρι" (που το εν λόγω site έχει δώσει τελείως αυθαίρετες ονομασίες που μόνο σύγχυση έφεραν παρά ενημέρωση - έψαχνα
δύο χρόνια για να βεβαιωθώ ότι ο Πρασσάς είναι ο 'Αγιος Αθανάσιος)!!!!
Οι αναφορές από Λιθότοπο είναι κατά αντιστοιχία αφού οι λήψεις έγιναν από αρκετά απομακρυσμένο σημείο (Πρώτη Σερρών) που λαμβάνει και από ’γιο Ιωάννη με καλό σήμα και από Λιθότοπο με πολύ χαμηλό σήμα! Σύντομα που θα επισκεφτώ την Πρώτη θα συμπληρώσω, καθώς είναι σημαντικό Κ.Ε!
Θα πρέπει βέβαια να προστεθεί και το Κ.Ε Σιδηροκάστρου για το οποίο δεν έχω όμως αναφορές!
Σήμερα επίσης συμπλήρωσα και τις λήψεις από τον Προφήτη Ηλία Χαλκιδικής,
όπου ανακάλυψα ότι υπάρχει κανάλι του Αγίου Όρους που χρησιμοποιεί το κέντρο αυτό για την αναμετάδοσή του στον ’θω!!!!!!
Ελπίζω επίσης να σας αρέσει και η
αποκλειστική φωτό που τράβηξα από το πάρκο κεραιών του Χορτιάτη!
Και η ενημέρωση συνεχίζεται.....