-Το σημειο εκπομπης της Ξανθης ειναι η Παναγια (ναι,εκει που εχει κεραιες-μια κινητης και αναμεταδοτες/κεντρα εκπομπης). Απο εκει εκπεμπουν τα τοπικα XANTHI CHANNEL (24 UHF)-EGNATIA TV (29 UHF) και ΚΑΝΑΛΙ 6 (37 UHF) και η ΝΕΤ (αναμεταδοση στο 32 UHF). Δεν γνωριζω αν εκπεμπει κανενα αλλο καναλι.
Ακουστα εχω πως απο εκει βγαινουν αρκετοι ραδιοφωνικοι σταθμοι της πολης μεσα απο ενα κοντεινερ!
-Δεν καταλαβα ακριβως σχετικα με τον ΑΝΤ-1! Τι εννοεις ΑΝΤ-1 Θεσσαλονικης και ΑΝΤ-1 Αθηνων???
Ο τηλεοπτικος ΑΝΤ-1 ειναι ενας. Και τα δυο καναλια εκπομπης (43-50) εκπεμπουν το ιδιο προγραμμα...! Το ενα εχει μια μικροχρονικη καθυστερηση. Παντως και για το καναλι 50 UHF δεν γνωριζω την κατευθυνση των πομπων και ποια περιοχη καλυπτει.Παντως και οι δυο συχνοτητες εκπεμπουν απο το ιδιο σημειο.
Το ΘΡΑΚΗ ΤV (που ηταν του Παπαδοπουλου) εχει κλεισει εντελως? Το θυμαμαι εκπεμπε απο το καναλι 33 UHF. Τωρα εχει το XANTHI CHANNEL για "προσωπικη" του χρηση (κανοντας εκει εκπομπες) και το ΕGNATIA TV
για να μεταδιδει τις ταινιες (τα ντοκιμαντερ?) των κυριακατικων εφημεριδων?
Το καναλι ΧΑΝΤΗΙ το λαμβανω στην Χρυσουπολη (με κεραια στραμενη προς Ξανθη μερια) στο καναλι 24 UHF και το ΕGNATIA TV στο καναλι 29 UHF με πολυ καλυτερη εικονα!
Κι αν πουμε και για τουρκικα,θυμαμαι μερες με καλο καιρο,λαμβανα τα καναλια:
TRT 2 στο καναλι 22 UHF
TRT 3 στο καναλι 25 UHF
TRT 4 στο καναλι 46 UHF
Παιδιά καλησπέρα,
Κατ'αρχήν φίλε και γείτονα kgial ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου.
Κατ'αρχήν, όπως αναφέρει ο φίλος Latinsoapsfever, ο ΑΝΤ1 στη συχνότητα 45 προβάλλει διαφορετικές διιαφημίσεις από αυτές του ΑΝΤ1 στις άλλες συχνότητες (43,50). Ξέρει κανένας από που εκπέμπει ο ΑΝΤ1 Αθήνας στη συχνότητα 45; Από Θάσο ή από Παναγία Ξάνθης; Έχω κάποιες φωτογραφίες για να δείτε διαφορά στην ποιότητα των χρωμάτων και στη λήψη των "2" ΑΝΤ1. Πάντως ο ΑΝΤ1 είναι προβληματικός στην Ξάνθη. Έχω πολλούς φίλους που μένουν στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο και η λήψη του καναλιού είναι απαράδεκτη. Γεμάτος χιόνια!!!
Όσον αφορά το Θράκη TV, φίλε Kgial, ήταν παλιά του Παπαδόπουλου, του καναλάρχη της Ξάνθης (
). Το αγόρασε -;- στη συνέχεια ο Καμαρίδης. Το κανάλι εξέπεμπε πρόγραμμα (μη φανταστείς τίποτα το σημαντικό, κανένα βιντεοκλιπ κλπ.) για μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια υπήρχε μόνο η κάρτα του σταθμού. Πριν από 2-3 χρόνια εάν δεν απατώμαι εξαφανίστηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Σήμερα, ο Παπαδόπουλος μεταδίδει ταινίες και ντοκυμαντέρ και στα 2 κανάλια (Εγνατία και Ξάνθη). Έχω κάποιες φωτό απο τα κανάλια αυτά. Όσον αφορά το Ξάνθη channel, η μισή πόλη δεν το πιάνει και η άλλη μισή το πιάνει καμπάνα!Το Εgnatia έχει δυνατότερο σήμα! Έχω κάποιες εικόνες αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω. (μια βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη)
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που λαμβάνετε στη Χρυσούπολη Βουλγάρικο κανάλι! Εμείς εδώ τίποτα....
Από την Παναγία εκπέμπει και το ΣΤΑΡ στο κανάλι 36. Αυτό με τα κοντέϊνερ το έχω ακούσει. Έχω να πάω πολλά χρόνια στην περιοχή των πομπών.
Τέλος, στην παλιά μου οικοδομή, που είχαμε 2 κεραίες, η μία προς Θάσο και η δεύτερη προς Αλεξανδρούπολη (για να λαμβάνουμε Filmnet και Supersport από Πλάκα), πιάναμε τα Τούρκικα που ανέφερα. Εδώ και 2 χρόνια που μετακόμισα και έχουμε κεραία προς την Θάσο και την Παναγία δεν λαμβάνουμε κανένα Τούρκικο (εκτός από το Τούρκικο που "μπαίνει" ώρες ώρες στη συχνότητα 43 του ΑΝΤ1-ευτυχως που υπάρχει και η 45!) Πάντως, ελάχιστοι Ξανθιώτες έχουν κεραία στραμμένη μόνο προς Παναγία, λόγω χαμηλής ισχύς εκπομπής των καναλιών-εκτός από ΕΡΤ, όλα τα άλλα βγαίνουν με πολλές παρεμβολές)