Φίλε Νεκτάριε μένω στον Δήμο Φαναρίου... στην Κορώνη. Βασικά όλος ο δήμος έχει προβληματάρες με την λήψη καναλιών. Όσο ψηλά κι αν έχω βάλει την απλή κεραία εκτός από ΕΤ1 δεν βλέπω τίποτα άλλο. Στο χωριό ξέρω τουλάχιστον δέκα οικογένειες που έχουν βάλει Nova και να φανταστείς, άντε να είμαστε 40 οικογένειες όλο κι όλο. Είχα καρτούλα απάντρευτη, αλλά την έστειλα στον μικρότερο μου αδερφό στο εξωτερικό, οπότε παντρεμένη Nova+Box ήταν η μόνη λύση. Το iptv του ΟΤΕ δεν διατίθεται στην περιοχή, περιμένω τις εκτιμήσεις και την προσφορά για το δορυφορικό της εταιρίας και αν συνεχιστεί το παρατράγουδο με τη Nova θα είμαι από τους πρώτους που θα διακόψω.
Άσχετο, αλλά στο τηλεφωνικό κέντρο σε ερώτηση για την μαυρίλα στα παιχνίδια και στο Novascope μου είπαν πως σχεδιάζεται για το επόμενο τρίμηνο (δηλαδή Γενάρη) και για το DiseqC για το οποίο παντού (!) πολύς λόγος γίνεται στο τηλεφωνικό κέντρο σου λένε: "Μα κύριε, αφού σας δώσαμε όλο τον εξοπλισμό για τον συγκεκριμένο λόγο. Εάν θέλετε β' δορυφόρο μπορείτε να προμηθευτείτε β΄δέκτη και εξοπλισμό από το εμπόριο", lol.