Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
  • Πεμ 30 Ιαν 2025, 02:26
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ  (Αναγνώστηκε 30880 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
50 Θάσος
« Απάντηση #30: Δευ 30 Ιουλ 2007, 00:59 »
Να φτάνει στην Λήμνο το 50 του ΣΚΑΪ από την Χαλκιδική? :S

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Αγαπητοί φίλοι με την ευκαιρία της ολιγοήμερης επίσκεψης μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ξάνθη,
ετοίμασα έναν τηλεοπτικό χάρτη της περιοχής για το φόρουμ μας.Θα παρακαλούσα τους φίλους απο την ευρύτερη περιοχή που γνωρίζουν οτι εγώ δεν  μπόρεσα να διευκρινίσω ή εχω λάθος να  με βοηθήσουν.
Πρώτα απ όλα θα ήθελα να σας πω οτι μη λήψη έγινε με μια κεραία uhf  απο το 92.Δεν ξέρω πως ονομάζεται αλλά τοποθετείται παράλληλα στον ιστό και εχει σχήμα οθογωνιου παραλληλογραμμου(ελπίζω να καταλάβατε),με τρια στοιχεία προς τα κάτω,παράλληλα με τον ιστό χωρίς να προεξέχουν
Ο ενισχυτής παλαιός κι αυτός με απόδοση γύρω στα 28db.
H κεραία vhf είχε σπάσει γι αυτό και δεν έχω αναφορά για την συγκεκριμένηυ μπάντα.
Η ληψεις γίνανε κατά τις 2 τα μεσάνυχτα,στο ΔΔ Σελέρου Ξάνθης.
Ξεκινάμε λοιπόν.
UHF 21 ΔΕΛΤΑ TV από Πλάκα..Καλή λήψη
UHF 22 TRT 2 από Τσανάκκαλε.’ψογη λήψη.
UHF 23 ΝΕΤ από Θάσο.Τέλεια εικόνα επιτέλους χωρίς σκιές.
UHF 24 MEGA από Πλάκα με έντονη παρεμβολη από το τοπικό XANTHI από Παναγιά.Γυρνόντας την κεραία στην Παναγιά το XANTHI  παρακολουθείται άνετα.
UHF 25 ΣΚΑΙ από Θάσο.Πολύ δυνατό σήμα.Με καλό κεντράρισμα στη Θάσο οι παρεμβολές από το ΤRT 3 μειώνονται στο ελάχιστο.
UHF 26 ΕΤ 3 από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 27 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από Θάσο.Χιόνια στο σήμα,χάλια στην ποιότητα.Παρεμβάλλεται και από τουρκικό κανάλι.
UHF 28 COSMOS από Πλάκα..Καλή λήψη.
UHF 29 ΕΓΝΑΤΙΑ από Παναγιά Καλή λήψη..
UHF 30 CENTER από Θάσο και ΝΕΤ από Πλάκα.Της παρεμβολής γίνεται.Η ΝΕΤ σαν να είναι πιο ισχυρή,παρολο που η Θάσος έρχεται καλύτερα από την Πλακα.
UHF 31 R CHANNEL από Πλάκα..Καλή λήψη.
UHF 32 ΝΕΤ και ΕΤ 3 από άγνωστα κέντρα επομπής.Κακή εικόνα.
UHF 33 ΕΤ1 από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα.
UHF 34 STAR με χιονια από αγνωστο κ.ε. και τοπικό τουρκικό από Τσανάκκαλε επίσης με χιόνια.
UHF 35 ΛΥΔΙΑ από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 36 ΔΕΛΤΑ TV οριακά.Υπάρχει κι άλλο κανάλι αλλα δεν διακρίνεται
UHF 37 ΕΤ 3 από Πλάκα με παρεμβολή από το ΚΑΝΑΛΙ 6 από Παναγιά.
UHF 38 FILMNET από Θάσο. ’ψογη λήψη.
UHF 39 ΕΤ1 από Θάσο. Τέλεια εικόνα.
UHF 40 ALPHA από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα. .
UHF 41 ΝΕΤ από άγνωστο κ.ε. με χιόνια.
UHF 43 ΑΝΤ1 από Θάσο.Όσο καλό κεντράρισμα και να γίνει στη Θάσο η παρεμβολή από το τεταρτο κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης είναι εμφανής.Όποιοι έχουν ελευθερο πεδίο προς την ανατολή ή η κεραία τους είναι τποθετημένη σε υψηλό σημείο έχουν πρόβλημα κυματώσεων……..
UHF 44 EXTRA 3 πιθανόν από Θάσο,με χιόνια.Γυρνόντας την κεραιά ανατολικά παρακολουθείται ανετα και το τουρκικό ειδησεογραφικό NTV.
UHF 45 ΔΕΛΤΑ TV οριακά και ΕΤ3 με χιόνια από άγνωστα κ.ε.
UHF 46 SSPORT από Πλάκα..Καλή λήψη.
UHF 48 ΑΝΤ1 από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα.
UHF 49 ENA από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 51 MEGA  από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 52 KANAL 1,ιδιωτικό Τουρκίας με χιονια αλλα παρακολουθείται άνετα.Πιθανόν από Τσανάκκαλε.
UHF 53 902 tv  από Θάσο με χιόνια και παρεμβολή από τον ALPHA
UHF 54  ALPHA από Θάσο. Τέλεια εικόνα.Aπο τα ισχυρότερα της Θάσου.Αν το μαζευανε και λιγο να μην ρίχνει αρμονικές αριστερα δεξιά θα ταν καλύτερα.
UHF 55 FILMNET από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα.
UHF 56 SSPORT από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 57 ΤΗΛΕΑΣΤΥ από Πλάκα με χιονια.
UHF 59 ΝΕΤ από αγνωστο κ.ε με χιόνια
UHF 60 ΚΑΝΑΛΙ 6 απο Θάσο.Πολύ καλή λήψη.
UHF 61 ΔΕΛΤΑ TV απο Θάσο.Σχεδόν τέλεια λήψη.
UHF 62 ALTER από Θάσο.Τέλεια εικόνα
UHF 63 R CHANNEL απο Θάσο.Πολύ καλή λήψη.
UHF 64 ALTER από Πλάκα με παρεμβολή από ΕΤ3 από αγνωστο κ.ε.
UHF 65 STAR από Θάσο.Τα 5 kw του αθηναικου καναλιου δεχονται εντονη παρεμβολη-κυμάτωση πιθανόν εξ ανατολάς.Ακομα και με την κεραια κενταρισμένη στη Θάσο η παρεμβολή είναι ενοχλητική.
UHF 66 ΣΚΑΙ από Πλάκα με πολύ καλή εικόνα.Μια και έγινε πολύ συζήτηση για το από πού καλύπτει το κανάλι την Ξάνθη,από τη σύγκριση βλέπω ότι η εικόνα από Θάσο είναι καλύτερη.
UHF 67 ΤΗΛΕΑΣΤΥ από Θάσο με ελαφρό χιόνι.
UHF 68 Κανάλι με 090 πιθανόν από Θάσο μεριά,με ελαφρό χιόνι.
Αυτά φίλοι μου από μένα,αναμένω τις απαντήσεις σας.Σας παραθέτω επίσης και μερικά snapshots από τις λήψεις μου…..
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Συνέχεια....

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #33: Δευ 27 Αυγ 2007, 23:02 »
Η ΝΕΤ στο 41, λες να είναι από Πήλιο???

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
UHF 32 ΝΕΤ και ΕΤ 3 από άγνωστα κέντρα επομπής.Κακή εικόνα.
UHF 34 STAR με χιονια από αγνωστο κ.ε. και τοπικό τουρκικό από Τσανάκκαλε επίσης με χιόνια.
UHF 41 ΝΕΤ από άγνωστο κ.ε. με χιόνια.
UHF 59 ΝΕΤ από αγνωστο κ.ε με χιόνια

UHF 32 Η ΝΕΤ εκπεμπει απο Παναγιά και Κενταυρο(Ορεινα ν.Ξάνθης).
UHF 32 Ο κοντινότερος αναμεταδότης της ΕΤ3 στην περιοχή μου είναι στη
           Λευκίμμη Ροδόπης.
UHF 34 Το STAR εκπεμπει απο Κενταυρο(Ορεινα ν.Ξάνθης)
UHF 41 Πιθανόν πρόκειται για το τερας της ΝΕΤ απο Πηλιο
UHF 59 ΝΕΤ απο Παγγαίο.
Τα σέβη μου..........

Αποσυνδεδεμένος fkxanthi

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #35: Τετ 29 Αυγ 2007, 01:00 »
Καλησπέρα Ευτύχη,
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου με τις συχνότητες λίγο έξω από την Ξάνθη. Συγχαρητήρια!
Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν παρεμβολές από τουρκικά κανάλια για όσους έχουν στραμμένη κεραία προς Θάσο στην πόλη. Ειδικά για τον ΑΝΤ1 στα 43 είναι από τα κανάλια με το ισχυρότερο σήμα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, ΑΝΤ1 και ΝΕΤ έχουν τα δυνατότερα σήματα χωρίς ίχνος από παρεμβολές στην πόλη!
Όσον αφορά το ΣΚΑΪ και τη συχνότητα 66, δεν περνάει΄καθόλου καλά στην κυρίως πόλη. Το κανάλι καλύπτεται από πολλά χιόνια και η παρακολούθησή του καθίσταται αδύνατη. Ας σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό κανάλι που λαμβάνεται έστω και οριακά από Αλεξανδρούπολη.
Στο 44 εννοείς την Πρωϊνή ΤV η οποία δεν λαμβάνεται στην πόλη. Το κανάλι μεταδίδει μέρος του Extra 3.
Τέλος, όσον αφορά το ΣΤΑΡ μέρος της Ξάνθης το λαμβάνει πάρα πολύ καθαρά χωρίς ίχνος παρεμβολής. Στο κέντρο κυρίως της πόλης η λήψη του είναι προβληματική.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αναφέρεις ότι στα 41 στο Σέλερο λαμβάνεις τη ΝΕΤ πιθανώς από Πήλιο. Μήπως γνωρίζεις τι ισχύ έχει ο πομπός της ΝΕΤ;
Πάντως και πάλι μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #36: Τετ 29 Αυγ 2007, 12:08 »
Παράθεση από: "fkxanthi"
Καλησπέρα Ευτύχη,
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου με τις συχνότητες λίγο έξω από την Ξάνθη. Συγχαρητήρια!
Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν παρεμβολές από τουρκικά κανάλια για όσους έχουν στραμμένη κεραία προς Θάσο στην πόλη. Ειδικά για τον ΑΝΤ1 στα 43 είναι από τα κανάλια με το ισχυρότερο σήμα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, ΑΝΤ1 και ΝΕΤ έχουν τα δυνατότερα σήματα χωρίς ίχνος από παρεμβολές στην πόλη!
Όσον αφορά το ΣΚΑΪ και τη συχνότητα 66, δεν περνάει΄καθόλου καλά στην κυρίως πόλη. Το κανάλι καλύπτεται από πολλά χιόνια και η παρακολούθησή του καθίσταται αδύνατη. Ας σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό κανάλι που λαμβάνεται έστω και οριακά από Αλεξανδρούπολη.
Στο 44 εννοείς την Πρωϊνή ΤV η οποία δεν λαμβάνεται στην πόλη. Το κανάλι μεταδίδει μέρος του Extra 3.
Τέλος, όσον αφορά το ΣΤΑΡ μέρος της Ξάνθης το λαμβάνει πάρα πολύ καθαρά χωρίς ίχνος παρεμβολής. Στο κέντρο κυρίως της πόλης η λήψη του είναι προβληματική.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αναφέρεις ότι στα 41 στο Σέλερο λαμβάνεις τη ΝΕΤ πιθανώς από Πήλιο. Μήπως γνωρίζεις τι ισχύ έχει ο πομπός της ΝΕΤ;
Πάντως και πάλι μπράβο!
Να σαι καλά πατρίδα!
Όσον αφορά τη ΝΕΤ στο site ukw.de η ισχύς της απο Πήλιο αναφέρεται σε 750 kw ERP.Επειδή δεν είμαι ηλεκτρονικός φίλοι ειδικοί επι τέτοιων θεμάτων όπως ο nrg η άλλοι φιλοι απο Θεσσσαλία μπορούν να σου δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πραγματικη ισχύ και την ERP.Πάντως εγώ πιθανολογώ την λήψη απο κει μιας και είναι οριακή με την κεραια να κοιτάζει προς Θάσο και κατ επεκταση Πήλιο αφου στην ευρυτερη περιοχή δεν υπάρχει άλλη ΝΕΤ στο 41.
 Κοιτάζωντας πάλι στο χάρτη βλέπω οτι η ΕΤ3 στο 64 που το ανεφερα σαν αγνωστο κ.ε. είναι απο Παγγαίο.Δεν μπόρεσα όμως να προσδιορίσω τα κ.ε της ΕΤ3 στη συχνότητα 45(μπορεί να προκειται για Κενταυρο αλλα στο site αφερεται στο 44)  και του Δελτα στην ιδια συχνότητα.Τέλος εαν μπορέσεις κοίτα απο που παρεμβάλλεται το Σταρ στο 65 μια και η υπόθεση μου απο ανατολικά μάλλον αβάσιμη είναι αφου η παρεμβολή αυξάνεται στα δυτικά.
 Όταν με το καλό θα ανέβω επάνω για περισσότερς μέρες θα ευοιμάσω αναφορά για τα τρία κεντρα εκπομπής του νομύ μας.Της Σταυρούπολης,του Κενταυρου και της Παναγιάς(με οτι εχει απομείνει.Κάποτε είχαμε πολλά δορυφορικά θυμάμαι)
Τα σέβη μου.......

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #37: Τετ 29 Αυγ 2007, 12:10 »
κανα 10ρι kw στην χειρότερη, αλλά μια και οι κεραιες κοιτάζουν στα 4 ακρα του ορίζοντα μπορεί να ειναι και 30ρι.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #38: Τετ 29 Αυγ 2007, 12:13 »
Παράθεση από: "nrg_tv"
κανα 10ρι kw στην χειρότερη, αλλά μια και οι κεραιες κοιτάζουν στα 4 ακρα του ορίζοντα μπορεί να ειναι και 30ρι.

Να σαι καλά αγαπητέ nrg.Λεπτομερεστατος και γρήγορος.Αν δεν είχαμε κι εσενα τι θα κάναμε.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
UHF 22 TRT 2 από Τσανάκκαλε.’ψογη λήψη.
UHF 43 ΑΝΤ1 από Θάσο.Όσο καλό κεντράρισμα και να γίνει στη Θάσο η παρεμβολή από το τεταρτο κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης είναι εμφανής.Όποιοι έχουν ελευθερο πεδίο προς την ανατολή ή η κεραία τους είναι τποθετημένη σε υψηλό σημείο έχουν πρόβλημα κυματώσεων……..
UHF 52 KANAL 1,ιδιωτικό Τουρκίας με χιονια αλλα παρακολουθείται άνετα.Πιθανόν από Τσανάκκαλε.
UHF 66 ΣΚΑΙ από Πλάκα με πολύ καλή εικόνα.Μια και έγινε πολύ συζήτηση για το από πού καλύπτει το κανάλι την Ξάνθη,από τη σύγκριση βλέπω ότι η εικόνα από Θάσο είναι καλύτερη.
UHF 68 Κανάλι με 090 πιθανόν από Θάσο μεριά,με ελαφρό χιόνι.
Την κεραία την έχεις ανατολικά γυρισμένη?Αλεξανδρούπολη σε όποια τηλεόραση είδα το TRT 2 δεν έιχε τόσο καλή λήψη όπως εσένα.Μάλλον οι Τούρκοι στα κρατικά κάνουν ότι και εμεις(που να δεις το ΝΕΤ στα 43 από Ακαρνανικά)

To TRT4 πιάνει με πολύ λίγα παράσιτα από ΑΝΤ1(Αλήθεια πιάνει το κέντρο εκπομπής τη Θάσου στην Αλεξανδρούπολή?Στο 25 έρχεται ο Σκαι με λίγα χιόνια και παράσιτα από κάποιον άλλο)

Το Kanal 1 μάλλον είναι το πρώτο κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας.

Ως συνήθως στα μεγάλα κέντρα εκπομπής ο Σκάι έχει μεγάλη ισχύ(Στα ακαρνανικά βγαίνει με 10 kw)

Ta 090 στα 68uhf μάλλον πιάνουν από Πλάκα γιατί στην Αλεξ/πόλη έχουν τέλεια λήψη.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #40: Τετ 29 Αυγ 2007, 15:04 »
Δεν ξέρω τίποτα από την περιοχή,αλλά λογικα αυτό το kanal 1 είναι το τουρκικo.το εχω δει στον turksat.βέβαια είναι πιθανόν να είναι και το βουλγαρικο.να ρωτήσω κάτι;όπως εμείς κάνουμε λήψεις από ξένα κανάλια,έχουν αναφερθεί λήψεις ελληνικών καναλιών από τουρκία κτλ;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #41: Τετ 29 Αυγ 2007, 15:38 »
Για σίγουρα έχω:

-10 VHF Απο Αχεντριά στην Λιβύη, στην Τυνησία στην Κύπρο και στην Αιγυπτο.

-ΝΕΤ απο Σαντορίνη στην Κύπρο.

-Mega στο 7 στην Μικρά ασία. (Ειχε αναφορες απο Σαμο στα μέσα της δεκαετίας του 90, αλλά ο γείτονας εχει ενα 30ρι στο 7 σαν ΤRT 1 και θα πρεπει να σκιάζει εκεί που είσαι για να δεις το MEGA.

Οι αναμεταδότες της Ροδου και της Σαντορίνης ελλείψει παρεμβολών βγαινουν μικρασία.

Τα Ακαρνανικά βγαινουν Ιταλία.

Η Θασος στην ουσία εχει τα KW της αρκουδας...μπας και βγεί Κωνσταντινούπολη(!). Αυτό ηταν ο αρχικός σχεδιασμός. Να Πατησουμε στην Πολη εστω κι ετσι.
.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #42: Τετ 29 Αυγ 2007, 18:07 »
Επιτέλους αναφορά από Ξάνθη! Να' σαι καλά Ευτύχη μου!
Σύντομα και οι δικές μου αναφορές θα συμπληρώσουν το παζλ των λήψεών σας! Προς το παρόν έχω να πω το εξής:
1. Ταξιδεύοντας από Θεσσαλονίκη για Αλεξανδρούπολη, ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός που έπιανε από Πλάκα αμέσως μετά την Καβάλα ήταν ο Heat Radio 88,3 (που είναι και από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχω ακούσει ποτέ όσον αφορά την ξένη μουσική - ο Νεκτάριος ξέρει τι εννοώ)! Αυτό και μόνο δείχνει την πολύ καλή δυναμική της Πλάκας εάν και εφόσον γινόταν σωστός συντονισμός των συχνοτήτων και δεν περιορίζονταν οι πομποί στο 1Kw!
2. Σύντομα θα αναρτήσω φωτογραφία του Κ.Ε Πλάκας! Βλέποντας βέβαια το που ακριβώς βρίσκονται οι αναμεταδότες στο συγκεκριμένο ύψωμα, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς το λόγο για τον οποίο επιλέχτηκε αυτό το σημείο καθότι με καλό καιρό είναι άνετα ορατό ακόμα και μέσα από την Κομοτηνή!
3. Το Κ.Ε Θάσου λαμβάνεται ανετότατα και μέσα στην Αλεξανδρούπολη ακόμα και αν η κεραία δεν συμπίπτει με την Πλάκα, αν όμως γυρίσει εκεί βγαίνουν όλα καμπάνα (πλην ΑΝΤ1)! Σαφέστατα ακόμα πιο άνετα βγαίνει η Θάσος στα υψώματα της Αλεξανδρούπολης! Αυτό όμως που ίσως σας εκπλήξει είναι ότι η Θάσος βγαίνει με αδύναμο σήμα ακόμα και λίγο έξω από τις Φέρες, στην Καβησσό!
4. Το Canakkale είναι από μόνο του μία ιστορία ολόκληρη, καθώς δεν θα είναι υπερβολή να χαρακτηρίσω το όρος Kayalidag κάτι αντίστοιχο με τον Χορτιάτη! Τέτοια είναι η σημασία του για τη ΒΔ Τουρκία! Ίμβρος, Τένεδος, Σαμοθράκη, Μυτιλήνη, ανατολική Εύβοια, Έβρος, νότια Χαλκιδική, Ασπροβάλτα και βέβαια όλη σχεδόν η Ευρωπαϊκή Τουρκία, μέχρι λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη, αλλά και μέχρι την ’γκυρα σχεδόν, είναι μόνο μερικές από τις περιοχές στις οποίες έχει αναφερθεί μερική ή πλήρης λήψη του πανίσχυρου TRT2 στο 22! Τώρα εάν κανείς αναρωτιέται πώς από την Αλεξανδρούπολη όπου το βράδυ μπορεί κανείς να δει τα φώτα του Canakkale βγαίνουν μόνο τα 4 κρατικά.... ε καλά! Σκεφτείτε λίγο! Εκτός του ότι η Ξάνθη βρίσκεται ψηλότερα από την Αλεξανδρούπολη, αν ξέρατε ότι σ' εκείνη την ευρύτερη περιοχή υπάρχουν χιλιάδες τουρκόφωνοι δεν θα φροντίζατε να στέλνατε περισσότερο σήμα σ' εκείνη την περιοχή; Ας μη ξεχνάμε ότι στην Τουρκία και αλλού δεν είναι σαν την Ελλάδα! Εκεί τολμάνε να παίξουν και με Megawatt και να στείλουν κατευθυντικά τα σήματα προς περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον! Τώρα αν βάλει κανείς και την προπαγάνδα στη μέση, κάτι παραπάνω μπορεί να καταλάβει!
5. Κάτι που παρατηρήσαμε από κοινού με το Νεκτάριο είναι ότι δεν χρησιμοποιήθηκε το όρος Φεγγάρι της Σαμοθράκης! Εκεί να βλέπατε τι θα έκαναν 30 KW στους Τούρκους! Όχι μόνο την Πόλη, και την Καππαδοκία θα παίρναμε!!!!
 :wink:
6. Βρήκα επίσης σε τουρκικό φόρουμ αναφορά λήψης των Δέλτα TV στο 21 και Mega στο 24 από το ίδιο το Canakkale! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τελικά αν και τι λαμβάνεται από Ελλάδα στα παράλια της γείτονος χώρας!
7. Στην Ξάνθη έλαβα πεντακάθαρα δύο τουρκόφωνα ραδιόφωνα στους 106,2 και 107,8! Αν και τις εξέλαβα για τοπικές εκπομπές, πόση άραγε είναι η πιθανότητα να λάμβανα απευθείας από Τουρκία? O Kral FM έχει άραγε καμία σχέση με το Kral TV?
Αυτά προς το παρόν!
Ευτύχη μου τα σέβη μου back to you! Αλλά θέλω κι άλλα screenshots ειδικά από τα Τούρκικα! Πώς και δεν έπιασες και atv στο κανάλι 35?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #43: Τετ 29 Αυγ 2007, 22:20 »
Αγαπητε μου φιλε θαηθελα  αν μπορεις να δοκιμασεις στην Αλεξανδρουπολη σε ενα υψωμα να ανεβεις ,και να δοκιμασεις αν λαμβανεις ραδιοφωνικους σταθμους απο Μυτηληνη και Λημνο.Σε καποιο σημειο του εβρου λαμβανουν στους 104,4 την ΕΡΑ αιγαιου.Καπιοι μαλιστα καναν ληψη του tv Μυτηληνη στο 47.Ευχαριστω.

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #44: Τετ 29 Αυγ 2007, 23:05 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Eπίσης σε τουρκικό φόρουμ αναφορά λήψης των Δέλτα TV στο 21 και Mega στο 24 από το ίδιο το Canakkale! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζαμε τελικά αν και τι λαμβάνεται από Ελλάδα στα παράλια της γείτονος χώρας!
?

Στη Λέσβο και στη Χίο, στα δυτικά παράλια βγαίνει άνετα η Πάρνηθα, και τηλεόραση και ραδιόφωνο... ε, δεν απέχουν τρομερά τα τουρκικά παράλια...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Aγαπητοι φίλοι πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις μαι προς μία.
 1.Ξεκινώντας με την TRT2 στο κανάλι 22,η πεντακάθαρη ληψη γίνεται με την κεραία στραμμένη προς τη Σαμοθράκη απέναντι απο την οποία βρίσκεται το κ.ε. Kayalıdag φίλε Νεκτάριε. Λογικότατος ο ισχυρισμός σου φίλε mcelliot_g για καλύτερη λήψη των κρατικών της γέιτονος απο το συγκεκριμενο κ.ε.(TRT1:8vhf,TRT2:22uhf,TRT3:25 uhf.TRT4:43UHF) στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης μια και η εκπομπή είναι κατευθυνόμενη,με 350kw ERP συνολικη ισχύ(σαν πραγματική ισχύ στην ιστοσελίδα τους αναφεροταν μόνο 10kw),εκτός του πρώτου καναλιού που είναι πιο αδύναμο.
 Δυστυχώς επειδή η παραμονή μου στην Ξάνθη ήταν μόνο διήμερη και τις συγκεκριμένες μέρες είχαμε πολλά μποφόρ στο Θρακικό δεν μπόρεσα να έχω άλλα screenshots απο τη γείτονα.Επιανα και το SHOW TV παλαιότερα κάτω απο το FILMNET αλλά στο 35 δεν έβγαλα ποτε ATV αφού υπάρχει το ΛΥΔΙΑ από Θάσο.
 Το ΚΑΝΑΛ 1 που αναφέρω φίλε Μάριε είναι τουρκικο νεοσύστατο ιδιωτικό του ομίλου ΑΤV.Εκπέμπει και απο Τurksat.
 Τα κανάλια της Πλάκας περνάνε στη γειτονα με πολύ καλή εικόνα.Επίσης μια και είπατε για νησιά νομίζω οτι υπάρχει νομοθεσία που απαγορευει έκπομπή με μεγαλή ισχύ σε μικρή απόσταση απο τα σύνορα.Παντως στο Τσεσμε και σε άλλα παράλια της Τουρκίας μαθαινω οτι το MEGA είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.
 2.Όσον αφορά τα ραδιόφωνα,αυτά που αναφέρεις mcelliot_g είναι τοπικά απο Παναγιά.Ο Κral tης Ξάνθης έχει κλέψει το όνομα απο το αντίστοιχο ραδιόφωνο της Πόλης το οποίο ανήκει στον όμιλο ΚRAL TV.
 Στην περιοχή μας γίνεται λήψη των κρατικών της trt στις συχνότητες 89,5 & 93.0(με ισχύ 30kw) και ενός δυο τοπικών από Τσανάκκαλε(94,4) όταν δεν παρεμβάλλονται  απο τους δικούς μας.
 Σχεδόν όλα τα ραδιόφωνα της Ξάνθης περνάνε πεντακάθαρα στην Κεσσάνη της Τουρκίας.Τα τουρκόφωνα της Ξανθης δέχονται βροχή αφιερώσεων απο κεί.
 Τα ραδιόφωνα της Πλάκας περνάνε πεντακάθαρα σε πολλές περιοχές της ΑΝ.Θράκης με καθαρότερο την ΕΡΑ Κομοτηνής(98,1).Πριν τις καμπάνες του ΕΣΡ για παράνομη εκπομπή σε άλλο νομό ολα τα ραδιοφωνα της Αλεξανδρούπολης καμπανίζανε και στην Ξάνθη.Δεν θα ήθελα να δημοσιευσω ραδιοφωνικό χάρτη της περιοχής γαι ευνόητους λόγους.
Φίλε TRONIX επειδή στους 104,5 αν θυμάμαι καλά υπάρχει το Ράδιο Ξυλαγανή(νομου Ροδόπης) πιστευω  δύσκολα στην περιοχή μπορει να γίνει λήψη της ΕΡΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ.    
3.Φίλε Νεκτάριε για το τσοντοκάναλο στο 68,η αλήθεια είναι οτι είτε η κεραία μου κοίταζε στη Θάσο είτε στην Πλάκα δεν είχε και πολύ διαφορά.Απ οσα γράφεις πιθανόν να είναι απο Πλάκα.
4.Φίλε fkxanthi όντως στο κανάλι 44 είναι η Πρωινή.Επειδή δεν έφερε λογότυπο κατα την αναμετάδοση και μη γνωρίζωντας εγραψα extra 3.
Στο δίαυλο 45 πάντως που μας έγραφες για μικρό ανμεταδότη του ΑΝΤ1 εγώ δεν το έβγαλα.Αντιθετα εβγαλα ΔΕΛΤΑ και ΕΤ3 οριακά.Δεν ξέρω βέβαια σε ποια συχνότητα βγαίνει ο ΑΝΤ1 απο Κενταυρο.
 Για τη ΝΕΤ στο 41 απάντησε ήδη ο φίλος nrg.
Εάν μπορέσει κάποιος φίλος να μας προσδιορίσει τα κανάλια που εκπεμπουν στη συχνότητα του video,36uhf.Εχω την εντύπωση οτι ήτανε 3.Ενα απο αυτα ηταν το ΔΕΛΤΑ που διακρινότανε με την κεραία προς Εβρο.Τα άλλα δυο ήτανε μακρινα μπορεί και αλλοδαπά.
Η συχνότητα 50 που χρησιμοποιούσε ο ΑΝΤ1 απο Θάσο ήταν εντελώς άδεια.
Νεότερα απο την περιοχή θα έχω όταν ξανανέβω Ξάνθη.
Και κάτι τελευταίο,περιμένω κάποιος να μου πει πως ονομαζεται η κεραία λήψης που χρησιμοποιώ και περιγράφω στην αρχή του ποστ με την αναφορά λήψης
Πρώτα απ όλα θα ήθελα να σας πω οτι μη λήψη έγινε με μια κεραία uhf απο το 92.Δεν ξέρω πως ονομάζεται αλλά τοποθετείται παράλληλα στον ιστό και εχει σχήμα οθογωνιου παραλληλογραμμου(ελπίζω να καταλάβατε),με τρια στοιχεία προς τα κάτω,παράλληλα με τον ιστό χωρίς να προεξέχουν

Τα σέβη μου....

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #46: Κυρ 2 Σεπ 2007, 22:29 »
O KRAL FM Ξανθης ( νομιμη ονομασια KING FM 107.8 ) αναμετεδιδε τον Τουρκικο KRAL FM και το τουρκικο SHOW Radio,ραδιοσταθμους αναλογους των τηλεοπτικων. Ο σταθμος μαλλον οικονομικα δεν ευδοκιμησε και εχει σταματησει εδω και μερες τις μεταδοσεις του. Μαλιστα,πουλαει και τον εξοπλισμο του! Δειτε τον στην σελιδα: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

O σταθμος αυτος συστεγαζoταν μαζι με τον XANTHI's Radio DEEJAY 90.6.  8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #47: Κυρ 2 Σεπ 2007, 23:24 »

Αυτή είναι?

Ενα πλέγμα (Collinear with grid reflector)
.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #48: Πεμ 6 Σεπ 2007, 16:08 »
Παράθεση από: "kgial"
O KRAL FM Ξανθης ( νομιμη ονομασια KING FM 107.8 ) αναμετεδιδε τον Τουρκικο KRAL FM και το τουρκικο SHOW Radio,ραδιοσταθμους αναλογους των τηλεοπτικων. Ο σταθμος μαλλον οικονομικα δεν ευδοκιμησε και εχει σταματησει εδω και μερες τις μεταδοσεις του. Μαλιστα,πουλαει και τον εξοπλισμο του! Δειτε τον στην σελιδα: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

O σταθμος αυτος συστεγαζoταν μαζι με τον XANTHI's Radio DEEJAY 90.6.  8)

O ΚRAL FM εκπέμπει αυτη τη στιγμή κανονικότατα.Οχι μόνο δεν σταμάτησε αλλα πηγαίνει πολύ καλά λαμβάνοντας σημαντικό μέρος της διαφημιστικής πίττας του νομού.
 Ο εξοπλισμός που πωλείται είναι απο τους αναμεταδότες νομών Δράμας(106.5),Ροδόπης(106.2) και Εβρού(108) στους οποίους έκπεμπε πριν την παρέμβαση του ΕΣΡ.
 Εάν έχεις  φίλε kgial οποιαδήποτε απορία περι ραδιοφωνικών δρομένων στείλε pm.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #49: Πεμ 6 Σεπ 2007, 16:15 »
Παράθεση από: "nrg_tv"

Αυτή είναι?

Ενα πλέγμα (Collinear with grid reflector)

A γεια σου φίλε nrg αυτή είναι.Δεν ξέρω απο πλέυρας λήψης εάν έχει προτέρημα έναντι των υπολοίπων πάντος αντέχει περισσότερο μια και δεν προεξέχει στους ανέμους της βόρειας Ελλάδας.
 Ευχαριστώ πολύ...Τα σέβη μου....

• Satleo Maniac
KRAL FM
« Απάντηση #50: Πεμ 6 Σεπ 2007, 16:19 »
Στον νομό Δράμας ο KRAL FM έπαιζε στους 105,5 από Κάτω Νευροκόπι, από εκεί έβγαινε πανίσχυρος αφού στο χωριό μου (Νέα Μάδυτος Θεσσαλονίκης) ερχόταν αρκετά καλά, μάλιστα λίγο καιρό πριν σταματήσει έβαλε και στέρεο σε αυτήν την συχνότητα!
Επίσης ο συγκεκριμένος σταθμός στη Νέα Μάδυτο έρχεται και στους 107,8 από Παναγιά Ξάνθης με πολύ ασθενές σήμα!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #51: Πεμ 6 Σεπ 2007, 17:36 »
Παράθεση από: "Channelos"
Μία μικρή διόρθωση ΕΥΤΥΧΗ

Στον νομό Δράμας έπαιζε στους 105,5 απο Κάτω Νευροκόπι.Απο εκεί έβγαινε πανίσχυρος ο KRAL FM αφού στο χωριό μου (Ν.Μάδυτος Θεσ/νίκης) ερχόταν αρκετά καλά.Μάλιστα λίγο καιρό πρίν σταματήσει στους 105,5 έβαλε και STEREO σε αυτήν την συχνότητα.
Επίσης μέχρι την Ν.Μάδυτο ερχόταν ο KRAL FM και στους 107,8 απο Παναγιά Ξάνθης απ' ότι είδα.Βέβαια με πολύ ασθενές σήμα στους 107,8.
Αλλα πλέον έχει χαθεί και απο τους 105,5 και απο τους 107,8.

Στο νομό Δράμας πιθανόν να τον έπιανες στους 105,5 απο τον αναμεταδότη της Σταυρούπολης(εάν περάσεις με το τρένο είναι φατσα καρτα).Η συχνότητα αυτη είναι η νομιμη και το κ.ε. το δηλωμένο.Φυσικά εκπέμπει απο κει ακόμα (πάνω απο 10 χρόνια),Stereo,rds(παλια είχε και AF δεν ξέρω αν το χει ακόμα)τελευταία με μικρότερη ισχύ,παρέα με τον DJ που βγαινει στους 91,0.
 Παλαιότερα είχε εταιρο αναμεταδότη εκτός Θράκης στη συχνότητα 106,2 η 106,5 δεν θυμάμαι,απ οπου καμπάνιζε σε Δραμα και Σερρες,ενω τάπωνε το Ραδιο Μακεδόνισσα μερικά χιλιόμετρα έξω απο τη Καβάλα.Τώρα εάν ήτανε το Κατω Νευροκόπι και λόγω παρεμβολών η ΕΣΡ μετακομισε στους 105,5 δεν γνωρίζω.Να εκπεμπε δηλαδή απο Σταυρούπολη και Κ.Νευροκόπι παράλληλα στους 105,5.
 Τελος απο Παναγια βγαίνει κανονικότατα στους 107,8 με μικρότερη σε σχεση με τα προηγούμενα χρόνια ισχύ.
Τα σέβη μου....
P.S. Αγαπητοί φίλοι το θεμα μας είναι το τηλεοπτικό τοπίο της Ξάνθης.Βγήκαμε εκτός θέματος....

• Satleo Maniac
KRAL FM
« Απάντηση #52: Πεμ 6 Σεπ 2007, 18:22 »
Πιθανόν να έχει δύο πομπούς στους 105,5 σε δύο διαφορετικά κέντρα εκπομπής!

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #53: Πεμ 13 Σεπ 2007, 20:08 »
Ο φιλος μου ο Παπαδοπουλος (ΧΑΝΤΗΙ και ΕΓΝΑΤΙΑ) τι κανει?
Μα καλα,τοπικο καναλι της Ξανθης ειναι και δεν λαμβανετε στο συνολο της πολης???  :shock: Στο σπιτι του τουλαχιστον το βλεπει????  :lol:   :lol:   :lol:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #54: Δευ 24 Σεπ 2007, 18:05 »
Aγαπημένοι φίλοι,την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στη Ξάνθη με την ευκαιρία των εκλογών και φυσικά εκμεταλλευτηκα την διήμερη παραμονή μου εκεί εις το έπακρον.Σας έχω πλήρη τηλεποτική αναφορά απο την περιοχή αλλά και αρκετά ενδιαφέροντα-ετσι πιστευω-screenshots.
 To μοναδικό πράγμα που με απογοήτευσε ήταν η τσάμπα μεταφορά του ψηφιακού μου δέκτη απο τη Θήβα μια και η ERT DIGITAL δεν φάνηκε στο διαυλο 47.
Με κόκκκινο χρώμα σας έχω τα επιπρόσθετα νέα λήψης.
Ακολουθούν τα screenshots
Έχουμε λοιπόν
UHF 21 ΔΕΛΤΑ TV από Πλάκα..Καλή λήψη
UHF 22 TRT 2 από Τσανάκκαλε(Kayalidag).’ψογη λήψη.
UHF 23 ΝΕΤ από Θάσο.Τέλεια εικόνα επιτέλους χωρίς σκιές.
UHF 24 MEGA από Πλάκα με έντονη παρεμβολη από το τοπικό XANTHI από Παναγιά.Γυρνόντας την κεραία στην Παναγιά το XANTHI παρακολουθείται άνετα.
UHF 25 ΣΚΑΙ από Θάσο.Πολύ δυνατό σήμα.Με καλό κεντράρισμα στη Θάσο οι παρεμβολές από το ΤRT 3 μειώνονται στο ελάχιστο.Με κεντράρισμα στο Τσανάκκαλε(Kayalidag) η  ΤRT 3 δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει και πολλά περοβλήματα(βλ.screenshots).Το θετικό για τον ΣΚΑΙ είναι οτι το τουρκικό κανάλι κλείνει νωρίς και ελευθερώνεται η συχνότητα.  
UHF 26 ΕΤ 3 από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 27 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από Θάσο.Χιόνια στο σήμα,χάλια στην ποιότητα.Παρεμβάλλεται και από τουρκικό κανάλι.
UHF 28 COSMOS από Πλάκα..Καλή λήψη.
UHF 29 ΕΓΝΑΤΙΑ από Παναγιά Καλή λήψη..
UHF 30 CENTER από Θάσο και ΝΕΤ από Πλάκα.Της παρεμβολής γίνεται.Η ΝΕΤ σαν να είναι πιο ισχυρή,παρολο που η Θάσος έρχεται καλύτερα από την Πλακα.
UHF 31 R CHANNEL από Πλάκα..Καλή λήψη.
UHF 32 ΝΕΤ από Παναγιά-Κενταυρο,ΕΤ3 απο άγνωστο κ.ε. και SHOW TV πιθανόν απο Τσανάκκαλε(βλ.screenshots)
UHF 33 ΕΤ1 από Πλάκα.Τις βραδινές ώρες παταει το CNN TURK απο Τσανάκκαλε.
UHF 34
STAR με χιονια από Κένταυρο και τοπικό τουρκικό ονόματι TON TV από Τσανάκκαλε επίσης με χιόνια.

UHF 35 ΛΥΔΙΑ από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 36 ΔΕΛΤΑ TV οριακά.Υπάρχει κι άλλο κανάλι αλλα δεν διακρίνεται
UHF 37 ΕΤ 3 από Πλάκα με παρεμβολή από το ΚΑΝΑΛΙ 6 από Παναγιά.Τα βράδια πατάει και τους δυο το KANAL D απο Τσανάκκαλε.
UHF 38 FILMNET από Θάσο. ’ψογη λήψη.
UHF 39 ΕΤ1 από Θάσο. Τέλεια εικόνα.
UHF 40 ALPHA από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα. .
UHF 41 Εδώ τη ΝΕΤ πιθανόν απο Πήλιο την πατάει τώρα ο ΣΚΑΙ
UHF 42 NOVA tv Βουλγαρίας με καλή εικόνα αλλά χωρίς χρώμα και ήχο.Ισως εκπέμπει σε άλλο φορματ(βλ.screenshots).
UHF 43 ΑΝΤ1 από Θάσο.Όσο καλό κεντράρισμα και να γίνει στη Θάσο η παρεμβολή από το τεταρτο κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης από Τσανάκκαλε(Kayalidag) είναι εμφανής.Όποιοι έχουν ελευθερο πεδίο προς την ανατολή ή η κεραία τους είναι τποθετημένη σε υψηλό σημείο έχουν πρόβλημα κυματώσεων(βλ.screenshots).
UHF 44 ΠΡΩΙΝΗ (με αναμετάδοση EXTRA 3)  από Θάσο,με χιόνια.Γυρνόντας την κεραιά ανατολικά παρακολουθείται ανετα και το τουρκικό ειδησεογραφικό NTV.
UHF 45 ΔΕΛΤΑ TV οριακά και ΕΤ3 με χιόνια από άγνωστα κ.ε.
UHF 46 SSPORT από Πλάκα..Καλή λήψη.
UHF 47 Η συχνότητα ερευνήθηκε εις βάθος αλλά αντι για ψηφιακή εκπομπή εντοπίσθησαν το ΔΕΛΤΑ απο άγνωστο κ.ε.,το τουρκικό TV8(μετέδιδε μάλιστα και ευρωπαικα πρωταθλήματα ποδοσφαιρου εκεινη την ώρα.)Το βράδυ ήρθε η TRT2 απο Τσανάκκαλε(Saricakaya Tsr)και ταπωσε και τους δυο.
UHF 48 ΑΝΤ1 από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα.
UHF 49 ENA από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 50 Επανήλθε ο ΑΝΤ1 με κακή εικόνα σε σχέση με πριν.Τα βράδια βγαίνει η TRT3 απο Τσανάκκαλε(Saricakaya Tsr).
UHF 51 MEGA από Θάσο.Τέλεια εικόνα.Στα διαφημιστικά break μεταδίδονται διαφημίσεις Θεσσαλονίκης χωρίς το λογότυπο του σταθμου.
UHF 52 KANAL 1,ιδιωτικό Τουρκίας με χιονια αλλα παρακολουθείται άνετα (από Τσανάκκαλε).
UHF 53 902 tv από Θάσο με χιόνια και παρεμβολή από τον ALPHA.Τα βράδια βγαίνει η TRT4 απο Τσανάκκαλε(Saricakaya Tsr)βλ.screenshots.
UHF 54 ALPHA από Θάσο. Τέλεια εικόνα.Aπο τα ισχυρότερα της Θάσου.Αν το μαζευανε και λιγο να μην ρίχνει αρμονικές αριστερα δεξιά θα ταν καλύτερα.
UHF 55 FILMNET από Πλάκα.Πολύ καλή εικόνα.
UHF 56 SSPORT από Θάσο.Τέλεια εικόνα.
UHF 57 ΤΗΛΕΑΣΤΥ από Πλάκα με χιονια.
UHF 59 ΝΕΤ από Παγγαίο με χιόνια
UHF 60 ΚΑΝΑΛΙ 6 απο Θάσο.Πολύ καλή λήψη.
UHF 61 ΔΕΛΤΑ TV απο Θάσο.Σχεδόν τέλεια λήψη.
UHF 62 ALTER από Θάσο.Τέλεια εικόνα
UHF 63 R CHANNEL απο Θάσο.Πολύ καλή λήψη.
UHF 64 ALTER από Πλάκα με παρεμβολή από ΕΤ3 από Παγγαίο.
UHF 65 STAR από Θάσο.Τα 5 kw του αθηναικου καναλιου δεχονται εντονη παρεμβολη-κυμάτωση πιθανόν εξ ανατολάς.Ακομα και με την κεραια κενταρισμένη στη Θάσο η παρεμβολή είναι ενοχλητική.
UHF 67 ΤΗΛΕΑΣΤΥ από Θάσο με ελαφρό χιόνι.
UHF 68 Κανάλι με 090 πιθανόν από Θάσο μεριά,με ελαφρό χιόνι.Ιχνος κανένα απο το 902 της Πλάκας.
UHF 69 CNBC-e απο Τσανάκκαλε, με χιόνια.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #55: Δευ 24 Σεπ 2007, 19:09 »
Συνέχεια......
Τα σέβη μου....

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #56: Δευ 24 Σεπ 2007, 19:17 »
Φίλε μου μήπως έχεις ιδέα με πόσο ισχύ βγαίνουν οι μεγάλοι σταθμοί από Θάσο?Μέχρι την Καβησό(25χλμ βορειοανατολικά της Αλεξανδρούπολης) έρχονται τα σήματα του mega ant1 kai alpha.To star sta 65uhf δεν το έχω εντοπίσει.Πάντος οι Τούρκοι παίζουν με πολύ μεγάλες ισχυς και με κατευθυντηκές εκπομπές.Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί τουρκόφωνοι εκεί και μόνο τυχαία δεν είναι η τέλεια λύψη των trt εκεί ενώ στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει αλλά όχι τόσο καθαρή.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #57: Δευ 24 Σεπ 2007, 19:52 »
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Φίλε μου μήπως έχεις ιδέα με πόσο ισχύ βγαίνουν οι μεγάλοι σταθμοί από Θάσο?Μέχρι την Καβησό(25χλμ βορειοανατολικά της Αλεξανδρούπολης) έρχονται τα σήματα του mega ant1 kai alpha.To star sta 65uhf δεν το έχω εντοπίσει.Πάντος οι Τούρκοι παίζουν με πολύ μεγάλες ισχυς και με κατευθυντηκές εκπομπές.Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί τουρκόφωνοι εκεί και μόνο τυχαία δεν είναι η τέλεια λύψη των trt εκεί ενώ στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει αλλά όχι τόσο καθαρή.
Για την TRT εαν μελετήσεις την παρούσα θεματική ενότητα θα σου λυθούν οι απορίες.Οσο αφορά τα κανάλια της Θάσου,επίσημα Αντ1,Star παιζουν με 5KW,Alter 2.5KW,SKAI με 10KW.Πιθανόν τα ΜΕGA,ALPHA να βγαίνουν κι αυτά με 10άρια και ο ΑΝΤ1 να έχει αυξήσει ισχύ.
Υ.Γ.Απ οτι βλέπω στον παραπάνω χάρτη ξέχασα να προσθέσω και το TV MYΤΙΛΙΝΗ το οποίο έλαβα μόνο για μερικές ώρες αν δεν με απατάει η μνήμη μου στο κανάλι 58.Μόνο όμως γαι κανα δίωρο....

Αποσυνδεδεμένος fkxanthi

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #58: Πεμ 15 Νοε 2007, 20:41 »
Καλησπέρα,
Έχουμε κάποιες αλλαγές. στην συχνότητα 50 μεταφέρθηκε το Μακεδονία με μέτρια εικόνα και παρεμβολές από άλλο κανάλι. Εδώ και 1 μήνα επανήλθε και ο ΑΝΤ1 στο 45 (Αθήνας), ενώ στο Αλτερ υπάρχουν ορισμένες φορές παρεμβολές.
Ευτύχη η λήψη έγινε από Σέλερο; Γιατί υπάρχουν κανάλια που δε λαμβάνονται από κανένα μέρος της πόλης όπως αναφέρεις, πχ. ΣΚΑΙ κανένας δεν βλέπει στην πόλη το κανάλι από Αλεξανδρούπολη (ούτε που διακρίνεται πλέον ο ΣΚΑΪ στο 66), αλλά από Θάσο, ενώ και τα τουρκικά και βουλγαρικά κανάλια δεν περνούν στην πόλη.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #59: Παρ 23 Νοε 2007, 23:02 »
Παράθεση από: "fkxanthi"
Καλησπέρα,
Έχουμε κάποιες αλλαγές. στην συχνότητα 50 μεταφέρθηκε το Μακεδονία με μέτρια εικόνα και παρεμβολές από άλλο κανάλι. Εδώ και 1 μήνα επανήλθε και ο ΑΝΤ1 στο 45 (Αθήνας), ενώ στο Αλτερ υπάρχουν ορισμένες φορές παρεμβολές.
Ευτύχη η λήψη έγινε από Σέλερο; Γιατί υπάρχουν κανάλια που δε λαμβάνονται από κανένα μέρος της πόλης όπως αναφέρεις, πχ. ΣΚΑΙ κανένας δεν βλέπει στην πόλη το κανάλι από Αλεξανδρούπολη (ούτε που διακρίνεται πλέον ο ΣΚΑΪ στο 66), αλλά από Θάσο, ενώ και τα τουρκικά και βουλγαρικά κανάλια δεν περνούν στην πόλη.

H λήψη έγινε ένα χιλιόμετρο νότια του Σελέρου(Γρήγορον λέγεται το χωριό μου).Εκεί έγινε λήψη όλων των καναλιών που σου αναφέρω με ότι έχει απομείνει απο το κεραιοσύστημα που είχα βάλει το 1994.
 Γράφεις οτι το Μακεδονία μεταφέρθηκε στο 50.Απο το 27 της Θάσου?Και ο ΑΝΤ1 στο 50 ξανασταμάτησε?Στο 27 τι παίζει τώρα?Μήπως ετοιμάζεται η συχνότητα για ψηφιακή?
 Να σαι καλά για την ενημέρωση....

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (00:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (23:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:44)
* Απ: Screenshots τοπικών καναλιών  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 29/01/2025 (21:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (21:02)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/01/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (18:56)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (18:37)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (17:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (17:20)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (16:36)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Astra 2E/2F/2G @ 28.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra 2 (28.2° East) 29/01/2025 (14:42)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (14:12)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (13:16)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (12:53)