Καλησπέρα Ευτύχη,
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου με τις συχνότητες λίγο έξω από την Ξάνθη. Συγχαρητήρια!
Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν παρεμβολές από τουρκικά κανάλια για όσους έχουν στραμμένη κεραία προς Θάσο στην πόλη. Ειδικά για τον ΑΝΤ1 στα 43 είναι από τα κανάλια με το ισχυρότερο σήμα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, ΑΝΤ1 και ΝΕΤ έχουν τα δυνατότερα σήματα χωρίς ίχνος από παρεμβολές στην πόλη!
Όσον αφορά το ΣΚΑΪ και τη συχνότητα 66, δεν περνάει΄καθόλου καλά στην κυρίως πόλη. Το κανάλι καλύπτεται από πολλά χιόνια και η παρακολούθησή του καθίσταται αδύνατη. Ας σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό κανάλι που λαμβάνεται έστω και οριακά από Αλεξανδρούπολη.
Στο 44 εννοείς την Πρωϊνή ΤV η οποία δεν λαμβάνεται στην πόλη. Το κανάλι μεταδίδει μέρος του Extra 3.
Τέλος, όσον αφορά το ΣΤΑΡ μέρος της Ξάνθης το λαμβάνει πάρα πολύ καθαρά χωρίς ίχνος παρεμβολής. Στο κέντρο κυρίως της πόλης η λήψη του είναι προβληματική.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αναφέρεις ότι στα 41 στο Σέλερο λαμβάνεις τη ΝΕΤ πιθανώς από Πήλιο. Μήπως γνωρίζεις τι ισχύ έχει ο πομπός της ΝΕΤ;
Πάντως και πάλι μπράβο!
Να σαι καλά πατρίδα!
Όσον αφορά τη ΝΕΤ στο site ukw.de η ισχύς της απο Πήλιο αναφέρεται σε 750 kw ERP.Επειδή δεν είμαι ηλεκτρονικός φίλοι ειδικοί επι τέτοιων θεμάτων όπως ο nrg η άλλοι φιλοι απο Θεσσσαλία μπορούν να σου δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πραγματικη ισχύ και την ERP.Πάντως εγώ πιθανολογώ την λήψη απο κει μιας και είναι οριακή με την κεραια να κοιτάζει προς Θάσο και κατ επεκταση Πήλιο αφου στην ευρυτερη περιοχή δεν υπάρχει άλλη ΝΕΤ στο 41.
Κοιτάζωντας πάλι στο χάρτη βλέπω οτι η ΕΤ3 στο 64 που το ανεφερα σαν αγνωστο κ.ε. είναι απο Παγγαίο.Δεν μπόρεσα όμως να προσδιορίσω τα κ.ε της ΕΤ3 στη συχνότητα 45(μπορεί να προκειται για Κενταυρο αλλα στο site αφερεται στο 44) και του Δελτα στην ιδια συχνότητα.Τέλος εαν μπορέσεις κοίτα απο που παρεμβάλλεται το Σταρ στο 65 μια και η υπόθεση μου απο ανατολικά μάλλον αβάσιμη είναι αφου η παρεμβολή αυξάνεται στα δυτικά.
Όταν με το καλό θα ανέβω επάνω για περισσότερς μέρες θα ευοιμάσω αναφορά για τα τρία κεντρα εκπομπής του νομύ μας.Της Σταυρούπολης,του Κενταυρου και της Παναγιάς(με οτι εχει απομείνει.Κάποτε είχαμε πολλά δορυφορικά θυμάμαι)
Τα σέβη μου.......