Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
  • Πεμ 30 Ιαν 2025, 17:48
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ  (Αναγνώστηκε 30883 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Aγαπητοι φίλοι πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις μαι προς μία.
 1.Ξεκινώντας με την TRT2 στο κανάλι 22,η πεντακάθαρη ληψη γίνεται με την κεραία στραμμένη προς τη Σαμοθράκη απέναντι απο την οποία βρίσκεται το κ.ε. Kayalıdag φίλε Νεκτάριε. Λογικότατος ο ισχυρισμός σου φίλε mcelliot_g για καλύτερη λήψη των κρατικών της γέιτονος απο το συγκεκριμενο κ.ε.(TRT1:8vhf,TRT2:22uhf,TRT3:25 uhf.TRT4:43UHF) στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης μια και η εκπομπή είναι κατευθυνόμενη,με 350kw ERP συνολικη ισχύ(σαν πραγματική ισχύ στην ιστοσελίδα τους αναφεροταν μόνο 10kw),εκτός του πρώτου καναλιού που είναι πιο αδύναμο.
 Δυστυχώς επειδή η παραμονή μου στην Ξάνθη ήταν μόνο διήμερη και τις συγκεκριμένες μέρες είχαμε πολλά μποφόρ στο Θρακικό δεν μπόρεσα να έχω άλλα screenshots απο τη γείτονα.Επιανα και το SHOW TV παλαιότερα κάτω απο το FILMNET αλλά στο 35 δεν έβγαλα ποτε ATV αφού υπάρχει το ΛΥΔΙΑ από Θάσο.
 Το ΚΑΝΑΛ 1 που αναφέρω φίλε Μάριε είναι τουρκικο νεοσύστατο ιδιωτικό του ομίλου ΑΤV.Εκπέμπει και απο Τurksat.
 Τα κανάλια της Πλάκας περνάνε στη γειτονα με πολύ καλή εικόνα.Επίσης μια και είπατε για νησιά νομίζω οτι υπάρχει νομοθεσία που απαγορευει έκπομπή με μεγαλή ισχύ σε μικρή απόσταση απο τα σύνορα.Παντως στο Τσεσμε και σε άλλα παράλια της Τουρκίας μαθαινω οτι το MEGA είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.
 2.Όσον αφορά τα ραδιόφωνα,αυτά που αναφέρεις mcelliot_g είναι τοπικά απο Παναγιά.Ο Κral tης Ξάνθης έχει κλέψει το όνομα απο το αντίστοιχο ραδιόφωνο της Πόλης το οποίο ανήκει στον όμιλο ΚRAL TV.
 Στην περιοχή μας γίνεται λήψη των κρατικών της trt στις συχνότητες 89,5 & 93.0(με ισχύ 30kw) και ενός δυο τοπικών από Τσανάκκαλε(94,4) όταν δεν παρεμβάλλονται  απο τους δικούς μας.
 Σχεδόν όλα τα ραδιόφωνα της Ξάνθης περνάνε πεντακάθαρα στην Κεσσάνη της Τουρκίας.Τα τουρκόφωνα της Ξανθης δέχονται βροχή αφιερώσεων απο κεί.
 Τα ραδιόφωνα της Πλάκας περνάνε πεντακάθαρα σε πολλές περιοχές της ΑΝ.Θράκης με καθαρότερο την ΕΡΑ Κομοτηνής(98,1).Πριν τις καμπάνες του ΕΣΡ για παράνομη εκπομπή σε άλλο νομό ολα τα ραδιοφωνα της Αλεξανδρούπολης καμπανίζανε και στην Ξάνθη.Δεν θα ήθελα να δημοσιευσω ραδιοφωνικό χάρτη της περιοχής γαι ευνόητους λόγους.
Φίλε TRONIX επειδή στους 104,5 αν θυμάμαι καλά υπάρχει το Ράδιο Ξυλαγανή(νομου Ροδόπης) πιστευω  δύσκολα στην περιοχή μπορει να γίνει λήψη της ΕΡΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ.    
3.Φίλε Νεκτάριε για το τσοντοκάναλο στο 68,η αλήθεια είναι οτι είτε η κεραία μου κοίταζε στη Θάσο είτε στην Πλάκα δεν είχε και πολύ διαφορά.Απ οσα γράφεις πιθανόν να είναι απο Πλάκα.
4.Φίλε fkxanthi όντως στο κανάλι 44 είναι η Πρωινή.Επειδή δεν έφερε λογότυπο κατα την αναμετάδοση και μη γνωρίζωντας εγραψα extra 3.
Στο δίαυλο 45 πάντως που μας έγραφες για μικρό ανμεταδότη του ΑΝΤ1 εγώ δεν το έβγαλα.Αντιθετα εβγαλα ΔΕΛΤΑ και ΕΤ3 οριακά.Δεν ξέρω βέβαια σε ποια συχνότητα βγαίνει ο ΑΝΤ1 απο Κενταυρο.
 Για τη ΝΕΤ στο 41 απάντησε ήδη ο φίλος nrg.
Εάν μπορέσει κάποιος φίλος να μας προσδιορίσει τα κανάλια που εκπεμπουν στη συχνότητα του video,36uhf.Εχω την εντύπωση οτι ήτανε 3.Ενα απο αυτα ηταν το ΔΕΛΤΑ που διακρινότανε με την κεραία προς Εβρο.Τα άλλα δυο ήτανε μακρινα μπορεί και αλλοδαπά.
Η συχνότητα 50 που χρησιμοποιούσε ο ΑΝΤ1 απο Θάσο ήταν εντελώς άδεια.
Νεότερα απο την περιοχή θα έχω όταν ξανανέβω Ξάνθη.
Και κάτι τελευταίο,περιμένω κάποιος να μου πει πως ονομαζεται η κεραία λήψης που χρησιμοποιώ και περιγράφω στην αρχή του ποστ με την αναφορά λήψης
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
Πρώτα απ όλα θα ήθελα να σας πω οτι μη λήψη έγινε με μια κεραία uhf απο το 92.Δεν ξέρω πως ονομάζεται αλλά τοποθετείται παράλληλα στον ιστό και εχει σχήμα οθογωνιου παραλληλογραμμου(ελπίζω να καταλάβατε),με τρια στοιχεία προς τα κάτω,παράλληλα με τον ιστό χωρίς να προεξέχουν

Τα σέβη μου....
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

* kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (17:03)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (17:02)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (16:43)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (15:51)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (15:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:05)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (14:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:41)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (13:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:11)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (12:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (12:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (11:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:42)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:28)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (08:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (04:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (00:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:18)