Ο ΑΝΤ-1 απο το 45 μαλλον θα βγαινει απο Παναγια. Εγω που εχω την Θασο ακριβως απεναντι μου δεν λαμβανω ιχνος απο ΑΝΤ-1 στο 45. Αντιθετως λαμβανω σημα απο το Βασιλακι (με αισχρη εικονα) στο καναλι 28 UHF (κι αυτο γιατι παρεμβαλουν εμποδια).
Ενω στην Χρυσουπολη που εχω κανει scan στα UHF την Κυριακη που μας περασε,διεκρινα το σημα του ΑΝΤ-1 απο το καναλι 45 αλλα και παλι με αισχρη εικονα. (οπως η φωτογραφια του τοπικου ΧΑΝΤΗΙ παραπανω)!
Εχω παρατηρησει οτι σε καποιες στιγμες που ο ΑΝΤ-1 εχει διαφημισεις με το σημερινο logo,οταν διαφημιζει τον Banana FM Θεσσ/κης (δικων του συμφεροντων βεβαια) το logo του σταθμου αλλαζει στο παλιο (ξαπλωτο) που ειχε πριν μια 5ετια περιπου!!! Κι αυτο μοναχα σ'αυτη την διαφημιση!
Τωρα αν ο ιδιος ο ΑΝΤ-1 εχει το καναλι 45 ανεπισημα (γιατι στο site του δεν αναφερει κατι τετοιο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε παρα μονο τον αναμεταδοτη του στην Σταυρουπολη στο καναλι 21) ειναι δικο του προβλημα...εκτος κι αν το αναμεταδιδει κανενας ιδιωτης ημι-παρανομα...