Τωρα φιλε μου,επετρεψε μου να διαφωνησω πληρως!!!Τι δουλεια εχουν τωρα τα σοβαρα(ειναι η αληθεια)προβληματα του κρατους με την απροθυμια της ΕΡΤ να εκπεμψει Πανελλαδικα τα ψηφιακα της προγραμματα???Μηπως θα λυσει η ΕΡΤ και οι ιδιωτικοι σταθμοι το Σκοπιανο και το ασφαλιστικο???Η κυβερνηση μπορει να ζοριζεται (και εμεις μαζι της) αλλα η ΕΡΤ οφειλει(οπως ολοι μας) να κανει την δουλεια για την οποια ολοι μας την πληρωνουμε!!!Να μου ελεγες π.χ οτι η ΕΡΤ εχει προβληματα με τους εισαγγελεις που ψαχνουν τι απεγιναν ενα καρο λεφτα,θα το καταλαβαινα,αν και με αφηνει αδιαφορο!!Οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.Μην ξεχνας, οτι τα δικα μας λεφτα σπαταλουν σε σαχλαμαρες τυπυ eurovision,σε διαφορα Δρουζοειδη και σε διαφορες βλακειες τυπου λουφας και παραλλαγης!!!Τωρα δηλαδη εμειναν απο λεφτα και δεν μπορουν να εξυπηρετησουν την επαρχια???Οσο για την απροθυμια των ιδιωτικων να εγκαταλειψουν τα αναλογικα,τα εχω γραψει και εγω,αλλα η ΕΡΤ τουλαχιστον απο την στιγμη που μας αρμεγει,ειναι υποχρεωμενη να το κανει σε ολην την Ελλαδα και οχι μονο σε ορισμενους προνομοιουχους!!!