Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ, θέλω και γω με τη σειρά μου να εκφράσω τα συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για αυτή την κίνηση ευθύνης που έκανε, δείχνοντας πλέον ότι σεβεται τον πελάτη-πολίτη και να εκφράσω τα συλληπητήρια μου σε αυτούς που τα έσκασαν για να αγοράσουν καρτούλα Neotion για να βλέπουν MPEG4 χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν υποστηρίζει HD και κάποια στιγμή στο μέλλον θα χρειαστεί να αγοράσουν την mp6+ όταν αυτή βγει για να βλέπουν και τα HD. Αν και παρακολούθησα τον αγώνα σε HD ready TV μπορώ να πω οτι η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη σε σχέση με τη ΝΕΤ, στο παιχνίδι φυσικά γιατί το pregame λόγω upscale ήταν ελαφρώς πιξελιασμένο με τον ήχο να μην αποδίδει τόσο καλά, πράγμα το οποίο φυσικά είναι λεπτομέρια στην παρούσα φάση.
Απο τη στιγμή που η εκπομπή του EPTHD δεν επιφέρει επιπρόσθετο κόστος θα ήταν πολύ ωραίο να κάναν ένα μιξ περιεχομένου απο τα 3 κρατικά και να μεταδίδεται ότι content υπάρχει σε μεγαλύτερη της σύνηθης ανάλυσης παράλληλα και απο το HD κανάλι, ώστε να γλυκαθούμε και εμείς, αλλά να κάνουν και οι άθνρωποι τις δοκιμές τους ώστε να είναι έτοιμο για όλα το νέο κανάλι. Σιγά σιγά πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τηλεόραση, όπως κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τα στατιστικά να παράγονται μέσω teletext για παράδειγμα και να μπορείς κατα βούληση να βλέπεις τον χρόνο του παιχνιδιού, καρτέλες με στατιστικά (σουτ, κατοχή μπάλας, φάουλ κτλ) και γενικότερα πράγματα που θα μας κάνουν πιο απλή τη ζωή