2ο multiplex ΕΡΤ Digital (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT HD)
  • Παρ 22 Νοε 2024, 09:30
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: 2ο multiplex ΕΡΤ Digital (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT HD)  (Αναγνώστηκε 114619 φορές)

0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Ουτε εγω σε καταλαβαινω!!!Δηλαδη η χωρα θα παει μπροστα αν ο καθενας ανοιγει παρανομα ψηφιακο κεντρο εκπομπης οπου του καπνισει???Ολα τα ειχαμε,το ψηφιακο μπαχαλο μας μαρανε.
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
Ουτε εγω σε καταλαβαινω!!!Δηλαδη η χωρα θα παει μπροστα αν ο καθενας ανοιγει παρανομα ψηφιακο κεντρο οπου του καπνισει???Ολα τα ειχαμε,το ψηφιακο μπαχαλο μας μαρανε!!!
Αλλα βασικα,τζαμπα διαφωνουμε.Δεν το βλεπω η ΕΡΤ να το παιζει επαναστατης.
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
θα τους προλάβει κι εκεί ο ΣΚΑΙ

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
Παράθεση από: "teletkv"
Από 27/10 εκπομπή από Ακαρνανικά.Μέχρι τέλος Νοεμβρίου εκπομπή από Παντοκράτορα Κέρκυρας(Βλέπε και Post στα Ακαρνανικά)

Με τι Πατρα τι θα γινει, ακομα θα περιμενουμε, ολο μας προσπερνανε...

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Δεν βρισκω που ειναι το παρανομο...
μαλλον αυτονοητο ειναι, κατι που το πληρωνει ο "βαρια" φορολογουμενος  αξιζει να το εχει....

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "NSCOVRIA"
Ουτε εγω σε καταλαβαινω!!!Δηλαδη η χωρα θα παει μπροστα αν ο καθενας ανοιγει παρανομα ψηφιακο κεντρο εκπομπης οπου του καπνισει???Ολα τα ειχαμε,το ψηφιακο μπαχαλο μας μαρανε.

συνφωνω απολυτα... Να καλυψουν πρωτα τις περιοχες που εχουν εδω και χρονια ετοιμους πομπους και εχουν προσδιοριστει οι τεχνικες παραμετροι συμφωνα με ΚΥΑ... Δεν βαρεθηκατε την ανοργανωσια και την παρανομια;;;

Αλλα ελληνες ειμαστε και ο καθενας σκεφτεται: "να ερθει η ψηφιακη στο σπιτι μου με οποιοδηποτε τροπο και για οσο για τους υπολοιπους...."

εεε λοιπον και εγω λεω ψηφιακη στην Πατρα σημερα. 1. 3η μεγαλυτερη πολη της Ελλαδος
2. μας εχουν πει για καλυψη τουλαχιστον 2 φορες και το πειραν πισω
3. ΚΥΑ υπαρχει εδω και χρονια
4. Πομπος ΕΡΤ υπαρχει

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
strikal ετσι νοιωθουν οι πολιτες που μενουν σχεδον σε ολες τις περιφερειακες πολεις ολα τα χρονια...
με το "την 3 μεγαλυτερη πολη της Ελλαδας" κανεις αυτο που κατακρινεις παραπανω.... δηλ [font=Verdana:1jbco2wl][highlight=#f1f4f5]"να ερθει η ψηφιακη στο σπιτι μου με οποιοδηποτε τροπο και για οσο για τους υπολοιπους...."[/highlight][/font:1jbco2wl]
Ειμαι υπερ στο να προχωρησει η ΕΡΤ πρωτα στην περιφερεια, για να ανασανει απο το βραχνα της ΝΟΒΑ επιτελους ο κατοικος της περιφερειας
Γι αυτο και μονο...
Η πολη της Συρου καθως και τα κοντινα σε αυτη χωρια δεν εχουν προσβαση σε επιγεια εκπομπη της νετ 105,8 ουτε καν στην ΕΡΑ νοτιου αιγαιου(η οποια αν μη τι αλλο αφορα αποκλειστικα κυκλαδες/δωδεκανησα) η οποια παιζει μονο απο ροδο στα fm....
Εχει η Πατρα προβλημα με την Ληψη των κρατικων καναλιων σε αναλογικη μορφη???
Αν ναι τοτε η επισπευση της τροφοδοτησης του πομπου ειναι αναγκαια, αν οχι προηγουνται αλλες πολεις που εχουν ΣΑΦΩΣ μεγαλυτερη αναγκη απο την ψηφιακη
Παντως η μη τροφοδοτηση του ηδη εγκατεστημενου πομπου στην Πατρα μαλλον εχει κολλησει σε γραφειοκρατικο προβλημα (εγω τουλαχιστον δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...)

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
Καταρχην συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα εγραψα ετσι και εγω για την Πατρα γιατι βλεπω οτι καποιοι ενω μιλαμε για νομιμοτητα και οργανωση στο βωμο του συμφεροντος το ξεχνανε (ελληνικο φαινομενο)...

οσο για το εαν εχουμε προβλημα με την αναλογικη εκπομπη στην Πατρα θα παραδεχτω οτι ειμαστε καλα.... αλλα ομως με το σκεπτικο αυτο δεν θα επρεπε να εχουν ψηφιακη εκπομπη η Αθηνα, Θεσσαλονικη και Θεσσαλια... (Παντα αυτοι ειναι οι προνομιουχοι, θυμιζω ΕΡΤ ψηφιακη, απο εκει ξεκινησε και εκει εμεινε για χρονια... Αμαν πια!!!)

Εγω πρωτος ελεγα απο τοτε που ξεκινησε η ψηφιακη στο Ξυλοκαστρο οτι πρεπει πρωτα να ξεκινησει απο την περιφερεια που υπαρχει προβλημα και για να διασφαλισουμε τις συχνοτητες με τις γυρω χωρες!!!

Εφοσον λοιπον ο καθενας σκεφτεται με το συμφερον του γιατι να μην το κανω και εγω για την πολη μου!!!

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
Ολοι οι Ελληνες πληρωνουμε φορους και ανταποδοτικο τελος!!!

Εγω ημουν απο αυτους που ελαγα οτι πρεπει η ψηφιακη να ξεκινησει απο την περιφερεια που εχει μεγαλα προβληματα και για να εξασφαλισουμε τις συχνοτητες με τις γειτονες χωρες!!!

Αυτο ομως δεν γινεται και κανενας μας δεν μπορει να καταλαβει με ποια κρητηρια γινεται επιτελους οι αναπτυξη της ψηφιακης...
Ο λογος που αναφερα οτι η Πατρα ειναι η 3η μεγαλυτερη πολη της Ελλαδος, ειναι γιατι δικαιολογουσαν ετσι την αναπτυξη της ψηφιακης στους παραπανω προνομιουχους, πληθυσμιακο κρητηριο.

Ας μου επιτρεψετε λοιπον μετα απο τοσα χρονια και με αυτα που βλεπω να γινονται να σκεφτομαι και εγω με κρητηριο το συμφερον μου...

θελω να βλεπω ψηφιακη και ΕΡΤ HD χωρις να πληρωνω την nova!!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Τι να πω βρε παιδιά, όλοι έχετε δίκιο από τη μεριά σας και όλοι θέλετε το αυτονόητο!
Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι αν οι κομμένοι και ραμμένοι για τους ιδιώτες τρέχοντες νόμοι δεν έπιαναν την ΕΡΤ, τώρα θα είχε ανάψει ήδη όλους τους στημένους πομπούς της ανά την επικράτεια!
Πάνω σε αυτό λοιπόν ας μου επιτρέψετε να κάνω κάποιες σκέψεις:

Μήπως η ενεργοποίηση του Παντοκράτορα, ενός Κ.Ε. που (κακώς) δεν προβλέπεται στην παρούσα ΚΥΑ σηματοδοτήσει καινούριες εξελίξεις ώστε η ΕΡΤ να μπορέσει να τρέξει την ψηφιακή σε άλλη ταχύτητα? Μήπως μετά τον Παντοκράτορα, δούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να ανοίγουν ξανά η Πάρνηθα και το Πήλιο, και μαζί τους όσα Κ.Ε. παίζουν μαύρο ή καθόλου?

Από την άλλη σίγουρα κατανοώ την αγανάκτιση των Πατρινών, που ενώ περίμεναν κανονικά τη σειρά τους, τώρα ξαφνικά βλέπουν να παίρνει τη σκυτάλη μια άλλη περιοχή στην οποία καν δεν προβλεπόταν ψηφιακή εκπομπή!!!    
Αν το σκεφτεί όμως κάποιος πιο βαθιά, μήπως η ενεργοποίηση του Παντοκράτορα διορθώνει άμεσα μία μεγάλη παράλειψη στον προγραμματισμό της ψηφιακής επέκτασης?

Μήπως το να εξασφαλιστεί ένα παραμεθόριο κομμάτι της χώρας από την ταχύτατα αναπτυσσόμενη ψηφιακή των Αλβανών (και των Ιταλών) ήταν θέμα που τέθηκε σε προτεραιότητα τελευταία στιγμή?

Μήπως εν τέλει το να μεταφερθεί ο πομπός του Βιτσίου στον Παντοκράτορα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός?

Δεν θέλω κανείς σας να μπει στη διαδικασία να αποδείξει κάτι, εξάλλου σκέψεις μου είναι και μόνο, το τι θα κάνουν τελικά οι ιθύνοντες δυστυχώς άλλοι το καθορίζουν και ακόμα χειρότερα έχει ήδη αποδειχθεί ότι βρίσκονται στο τιμόνι ενός οχήματος που δεν ξέρουν να οδηγήσουν!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Οσο παραμένει η Αρόη ψηφιακή στη Πάτρα (το έχω ξαναγράψει) δεν βλέπετε(τελεία και παύλα).Οσο για τον Παντοκράτορα(πουλάκι μου είπε ότι την δουλειά την έκανε το Υπουργείο των Εξωτερικών!!!!)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

• SatLeo Legend
Τι θέλετε να πείτε ποιητά?

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
παναχαικο και παντοκρατορας αμα δουλεψουν σαν ψηφιακα κεντρα θα εχεις καλυτερη καλυψη.

μαλλον το καλοκαιρακι εκτος απο εμας και αλλοι κανουν dxing και βλεπουν τι γινεται απο τους γειτονες και κοιτανε να κανουν σωστα την δουλεια και τοποθετηση των πομπων.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
Σημαντικότατη βελτίωση στην ποιότητα εικόνας της ΕΤ3 στο ψηφιακό της μπουκέτο!  

Καιρός ήταν!!!

Αποσυνδεδεμένος johnny1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Εμαθα πως αναβάθμισαν τη γραμμή Θεσσαλονίκη --> Αθήνα σε πλήρως ψηφιακή.
Με το ίδιο σκεπτικό, αναβαθμίστηκαν σε ψηφιακά κάποια παλιά μηχανήματα που είχαν "ξεμείνει" PAL στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε η αλυσίδα να είναι full SDI.
Και η διαφορά είναι εμφανέστατη!!!
Μπράβο στη ΕΤ3, και αναμένουμε να αναβαθμίσει πλήρως την εικόνα της.

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Παντως η ποιοτητα της εικονας της ΕΤ-3 στη ΝOVA παραμενει χαλια...Μαζι με το Μακεδονια TV εχουν τη χειρωτερη εικονα απ'ολα...

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Πραγματικα εμφανεστατη η βελτιωση!!! Καλα στη nova ΔΕΝ βλεπεται η ΕΤ3 τι να λεμε τωρα...Στον ΟΤΕ TV δεν ξερω την ποιοτητα εικονας της??

Αποσυνδεδεμένος PanagiotisP

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: ΒορειοΔυτική Θεσσαλονίκη
ΕΡΤ HD Επόμενες μεταδώσεις:
Σάββατο 12/11/2011 Αγγλία - Ισπανία Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας
Τρίτη 15/11/2011 Αγγλία - Σουηδία Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας
Πηγή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Μπορεί κάποιος φίλος να μας ανεβάσει screenshot απο την ΕΤ3 να δούμε τη βελτίωση???
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Eδω Κομοτηνη. Απο την ημερα που ξεκινησε η κακοκαιρια (το περασμενο ΣΚ) παρατηρειται προβλημα με ψηφιακα κολληματα στις εικονες της ΕΤ1-ΝΕΤ-ΕΤ3 απο το καναλι 58 στην Πλακα............τελικα ΠΛΑΚΑ μας κανουν??????
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Ελεγξε την κεραια σου γιατι κι εγω Κομοτηνη ειμαι και δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο προβλημα!Αν η δικη σου βλεπει Θασο τοτε δικαιολογημενα μπορει να εχεις προβλημα...

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Ορίστε άμεση ενημέρωση για το πού εκπέμπει η ερτ. Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ert.gr " Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε l"

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
θελει ενημερωση... π.χ. Ακαρνανικα

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Δεν έχει τα Στύρα για το 1ο μπουκέτο της από το 48 στην Αττική καθώς επίσης δεν έχει ενημερώσει για Ξυλόκαστρο και Ακαρνανικά.

• SatLeo Legend
Νομίζω αυτός ο πομπός δεν δουλεύει άλλο, τον είχαν στήσει αλλά τον έχουν εκεί να κάθεται εδώ και πολύ καιρό!  :roll:

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Θα ρωτήσω και θα μάθω από συνάδελφο που του έχω στήσει το κεραιοσύστημα στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη μιας και βλέπει Στύρα μόνο, γιατί εγώ στη δουλειά μου στον Μαραθώνα βλέπω κυρίως Πάρνηθα και δεν θα μπορέσω να καταλάβω αν αυτό που λαμβάνω είναι από Πάρνηθα ή και από Στύρα!

Edit: Τελικά φαίνεται ότι δεν εκπέμπουν από Στύρα πια!

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
απο το πρωι νεκρο σημα απο αιγινα

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Κανα 2μημο δεν λαμβανω πλεον την 52 απο Υμηττο. Σαν να εχει χαμηλωσει η ισχυς του πομπου. Τη συχνοτητα της Nova/ΕΡΤ-22 και της ΕΡΤ-48 τις λαμβανω κανονικα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μηπως ανοιξε κατι αλλο στο 52 αναλογικο εκει ή στα 51 53 και πεταει παραπλευρες στο 52?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος aser

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Παράθεση από: "NIKOSP"
Κανα 2μημο δεν λαμβανω πλεον την 52 απο Υμηττο. Σαν να εχει χαμηλωσει η ισχυς του πομπου. Τη συχνοτητα της Nova/ΕΡΤ-22 και της ΕΡΤ-48 τις λαμβανω κανονικα.
Φιλε σε ποια περιοχη εισαι; εγω απο κουκακι και με απευθειας να βλεπει η κεραια στον Υμηττο δεν εχω προβληματα, κοιτα μηπως φταιει η εγκατασταση σου. Παρομοιο προβλημα αντιμετοπιζει και ενας συγγενης μου αλλα αυτος εχει κανει με κομπους τα καλωδια  :yernuts και οχι με διαχωριστη.
Δέκτες: EDISION ARGUS MINI 2IN1 HD
Κάτοπτρα: 80cm NONAME, Engel 110cm x 120cm
Δορυφόροι:  Engel 110cm x 120cm Απο 46.0E Εως 30.0W
80cm NONAME 3,1Ε

* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)