strikal ετσι νοιωθουν οι πολιτες που μενουν σχεδον σε ολες τις περιφερειακες πολεις ολα τα χρονια...
με το "την 3 μεγαλυτερη πολη της Ελλαδας" κανεις αυτο που κατακρινεις παραπανω.... δηλ [font=Verdana:1jbco2wl][highlight=#f1f4f5]"να ερθει η ψηφιακη στο σπιτι μου με οποιοδηποτε τροπο και για οσο για τους υπολοιπους...."[/highlight][/font:1jbco2wl]
Ειμαι υπερ στο να προχωρησει η ΕΡΤ πρωτα στην περιφερεια, για να ανασανει απο το βραχνα της ΝΟΒΑ επιτελους ο κατοικος της περιφερειας
Γι αυτο και μονο...
Η πολη της Συρου καθως και τα κοντινα σε αυτη χωρια δεν εχουν προσβαση σε επιγεια εκπομπη της νετ 105,8 ουτε καν στην ΕΡΑ νοτιου αιγαιου(η οποια αν μη τι αλλο αφορα αποκλειστικα κυκλαδες/δωδεκανησα) η οποια παιζει μονο απο ροδο στα fm....
Εχει η Πατρα προβλημα με την Ληψη των κρατικων καναλιων σε αναλογικη μορφη???
Αν ναι τοτε η επισπευση της τροφοδοτησης του πομπου ειναι αναγκαια, αν οχι προηγουνται αλλες πολεις που εχουν ΣΑΦΩΣ μεγαλυτερη αναγκη απο την ψηφιακη
Παντως η μη τροφοδοτηση του ηδη εγκατεστημενου πομπου στην Πατρα μαλλον εχει κολλησει σε γραφειοκρατικο προβλημα (εγω τουλαχιστον δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...)