Καλα ειδησεις εχω παψει κι εγω να βλεπω εδω και καιρο. Απλα Νεριτ και Mega δεν βλεπω εντελως καθολου (καλα για ειδησεις απο εκει δεν το συζηταω). Συγνωμη γι' αυτο που θα πω, αλλα πραγματικα δεν θελω να τους δωσω την παραμικρη τηλεθεαση. Επισης ειδησεις οπως ειπα προηγουμενως δεν βλεπω πλεον αλλα αν τυχει μια στο τοσο να δω δεν θα δω σε καμια περιπτωση απο ΑΝΤ1, ALPHA και ΣΚΑΪ. ΝεριτSports ωστοσο βλεπω οταν εχει κανα καλο αγωνα ζωντανο (κι εγω δεν πολυασχολουμαι με τα αθλητικα αλλα αν τυχει να ειμαι με φιλους τοτε βλεπω) ή κι αν πετυχω κατι ενδιαφερον εκει, ακομα κι αν ειναι καποιος αγωνας ποδοσφαιρου ή μπασκετ που εγινε πολλα χρονια πριν. Πλεον τηλεοραση βλεπω κυριως απο το ΟΤΕ TV, τα βραδυα δηλαδη αν εχει καμια καλη ταινια σε καποιο καναλι του ΟΤΕ, θα κατσω να δω. ΕΤ3 βλεπω φυσικα, οχι καθε μερα, αλλα στο ιδιο επιπεδο που θα δω και τα υπολοιπα μιας και οπως προανεφερα δεν βλεπω γενικοτερα τηλεοραση.
Παντως η ΕΤ3 κατα τη γνωμη μου ηταν και εξακολουθει να ειναι το καλυτερο καναλι της Ελληνικης τηλεορασης και δεν πρεπει με τιποτα να κλεισει.