Στην ροή της ΕΡΤ1HD έχει εμφανιστεί μία δεύτερη επιλογή υποτίτλων teletext, παράλληλα με τους DVBsubs .
Η τηλεόραση μου LG δεν μου βγάζει επιλογή για ενεργοποίησή τους (σαν εναλλακτική από τη προεπιλεγμένη) αλλά το VLC την αναγνωρίζει στις εγγραφές.
Επίσης εδώ και μια εβδομάδα το stream της ΕΡΤ1 HD έχει κάποια θεματάκια.
Σε εγγραφή μιαμιση ώρας που πέρασα στο MKVToolnix μου εμφανίζει αυτό το σφάλμα 2 φορές:
"This audio track contains 88 bytes of invalid data which were skipped before timestamp 00:00:00.025000000. The audio/video synchronization may have been lost.
This audio track contains 80 bytes of invalid data which were skipped before timestamp 00:53:37.129000000. The audio/video synchronization may have been lost.."
Το ίδιο stream στο Video ReDo κολλάει κατά την αποθήκευση του επεξεργασμένου αρχείου. Αυτό μου συνέβη και στα "Καλύτερά μας Χρόνια" την προηγούμενη Παρασκευή και στο Λιβάδι σήμερα, στο ίδιο ακριβώς σημείο και σε εγγραφή από τον Hellas Sat αλλά και σε εγγραφή από επίγειο αναμεταδότη που σημαίνει ότι το πρόβλημα προέρχεται από την ΕΡΤ, όχι από δική μου απώλεια σήματος.
update: Το πρόβλημα είναι στον ήχο MPEG. Απενεργοποιώντας τον και κρατώντας μόνο το Dolby το stream περνάει χωρίς προβλήματα από το MKVToolnix.