Εγώ νομίζω γενικότερα ότι γουστάρουμε ως λαός να έχουμε ένα σάκο του μποξ με το λογότυπο της ΕΡΤ και να τον βαράμε για να ξεσπάσουμε τα νεύρα μας, τζάμπα είναι.
Είδαμε και τα χαΐρια του ΑΝΤ1 με το Γιουρο.
Ναι ξέρω, την πληρώνουμε την ΕΡΤ το εξωφρενικό ποσό των 3 ευρώ τον μήνα και έχουμε και τις ανάλογες (επί 1000) απαιτήσεις.
Αν όλοι αυτοί που έκραξαν την ΕΡΤ όλο αυτό το διήμερο, ήταν πραγματικά συντονισμένοι το Σάββατο το πρωί για να δουν τον Πετρούνια και δεν τον είδαν, η ΕΡΤ1 θα έπρεπε να είχε 100% τηλεθέαση χθες. Τον έδειξαν σε μαγνητοσκόπηση. Και; Τόσο φοβερό πια; Τόσο θανάσιμο αμάρτημα;
Επίσης είναι γελοιοτητες και τελείως Ελληναράδικο (μπάκα, καράφλα και μουστάκι) το να αμφισβητείται η εξήγηση της ΕΡΤ. Προφανώς ο ελληναράς ξέρει καλύτερα τι συμφωνίες έχουν γίνει με τα δικαιώματα από την ίδια την ΕΡΤ.
Με κούρασε αφάνταστα όλο αυτό το κράξιμο δύο μέρες τώρα και πάμε και για τρίτη μέρα. Γενικά για το διαδίκτυο μιλάω και όχι ειδικά για εδώ μέσα.
Μακάρι να έπεφτε το ίδιο κράξιμο και για πράγματα που όντως περνάνε από τα χέρια της ΕΡΤ και κωλυσιεργεί, όπως για παράδειγμα η κάλυψη ολόκληρης της χώρας με το δεύτερο MUX. Ίσως και να είχε ήδη καλυφθεί ολόκληρη η χώρα αν ασχολούμασταν με το δάσος και όχι με το δέντρο.