Ο ΑΝΤ1 στο νέο site του έχει τους 3 αγώνες του Euro 2004 από τα προημιτελικά μέχρι τον τελικό σε πραγματικό HD
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Νεαρέ μου καλή η παρατηρησή σου αλλά σου ξεφύγανε δυο σημαντικοί παράμετροι.
1.Ο ΑΝΤ1 σήκωσε το 2021 3 αγώνες του Euro 2004 σε HD ανάλυση ,ενώ εγώ έχω κατεβάσει HD promo του Euro 2004 το 2008,
δηλαδή 13 χρόνια πριν.
Το 2008 ο ΑΝΤ1 δεν είχε ανακαλύψει το HD.Όταν το ανακάλυψε (2020-21) σας το πλάσαρε για τεχνολογική καινοτομία
2.Το Bitrate των βίντεο που σήκωσε είναι σχεδόν στα 6mbps,
ενώ το δικό μου είναι στα 19mbps.Η οπτική διαφορά μεταξύ 6 και 19mbps είναι πολύ,πολύ,πολύ τεράστια
Είστε τόσο νέοι στην τεχνολογική αντίληψη,όπου μετά απο 15 χρόνια (2036) και ενώ ο πλανήτης θα αγγίζει το 16Κ,εσείς θα βλέπετε το 4Κ της ΕΡΤ που είχε τραβήξει το 2020 και θα ζητωκραυγάζετε για το κατορθωμά της να σας δείξει το 2036 4Κ εικόνα4K Video Broadcast από την ΕΡΤ για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σε ανάλυση 4Κ HDR, θα γίνει η κάλυψη της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία από την ΕΡΤ.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, Τόκιο 2020.
Φέτος η ΕΡΤ ξεπερνά τα ελληνικά δεδομένα, σε ό,τι αφορά την κάλυψη και στέλνει στην Αρχαία Ολυμπία τηλεοπτικό συνεργείο για την κάλυψη σε ανάλυση 4K της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, γνωστοί ως Τόκιο 2020 είναι προγραμματισμένοι να λάβουν χώρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου και είναι η 32η διοργάνωση Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).
Η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου 2020 στις 11:15 και θα μεταδοθεί σε ανάλυση Full HD 1080i, από το κανάλι ΕΡΤ Sports HD για την Ελλάδα, ενώ θα υπάρχει το αντίστοιχο stream από τη WebTV της ΕΡΤ, διαθέσιμο για όλο τον κόσμο. Η κάλυψη όμως και η μετάδοση για άλλες χώρες θα γίνει σε ανάλυση 4Κ. Για το λόγο αυτό, το συνεργείο της ΕΡΤ έχει μεταβεί από εχθές στην Αρχαία Ολυμπία με κάμερες και εξοπλισμό για 4Κ video broadcast.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε
Συγχώνευση: Σαβ 31 Ιουλ 2021, 13:03
μεγάλο bitrate στα 5,3mbps; μεγάλο bitrate στα 5,3mbps; μεγάλο bitrate στα 5,3mbps;Εγκυκλοπαιδικά να σε ενημερώσω πως η μέγιστη ανάλυση ενός dvd (720χ576) είναι τα 10mbps και η αντίστοιχη σε ένα blu-ray 1080 τα 40mbps (ίσως και λίγο παραπάνω)
Το πως το 5,3mbps στο μυαλό σου και στο μάτι σου προκύπτει ως μεγάλο bitrate,μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις.Η μόνη λογική εξήγηση που έχω να δώσω είναι πως πρέπει να είσαι χρονοταξιδιώτης και να μας έρχεσαι απο την εποχή της βιντεοκασέταςκαι τα 3 μεγάλο bitrate στα 5,3mbps. Ο ήχος είναι οικτρός AAC στα 13 (!!) kbps όπως και σε όλο το περιεχόμενο του Ant1 VOD αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι αυθεντικές περιγραφές ΕΡΤ ή Χελάκη αλλά νεότερες παπαδογιάννη
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε