Μπήκα στο ποντίκι στην στήλη media δεν λέει κάτι παραπάνω, απλώς ποιοι θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων αναφέρει δεν λέει κάτι άλλο
Συγχώνευση: Παρ 9 Αυγ 2024, 12:52
Καλά τα νέα για το ERT2 δεν λέω που θα το αξιοποιησουν με περιεχόμενο από το ERT FLIX, αλλά το ERT MEWS τα ίδια χάλια μάλλον θα συνεχίσει να είναι, κανονικά πρέπει να το εμπλουτίσουν με ενημερωτικές εκπομπές όλο το 24ωρο με διάφορα θέματα και όχι με ένθετα μόνο με EURONEWS και με μοναδικές εκπομπές 2 ώρες 10-12 το βράδυ, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα πλην κάποιων δελτίων είναι ασήμαντο
Συγχώνευση: Παρ 9 Αυγ 2024, 12:56
Για εμένα προσωπικά έχω πει την γνώμη μου η ERT1 το πρώτο κρατικό κανάλι που έχουμε στο τηλεκοντρόλ έπρεπε να συνεχίσει με ενημέρωση όπως ήτανε παλιά και η ΝΕΤ και μετά τις 4 το απόγευμα να είχε σοβαρές ψυχαγωγικές εκπομπές και σήριαλ,και όχι να γίνει ένα σαβουροκαναλο με Σεργουλόπουλο κουτσομπολιά και δεν συμμαζευεται με πρωιναδικα
Η ERT2 θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι το κανάλι του πολιτισμού που θα έπαιζε εκπομπές ψυχαγωγικές ντοκιμαντέρ, αθλητικά κλπ
Και η ERT3 να παρέμενε το κανάλι της περιφέρειας με εκπομπές ενημερωτικές και διάφορα άλλα,και όχι να γίνει όπως είναι σήμερα η άκρη της Αγίας Παρασκευής από την Αθήνα
Συγχώνευση: Παρ 9 Αυγ 2024, 12:57
ERT NEWS για εμένα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε κανένα θεματικό,ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει ένα κανάλι που να τα συνδυάζει όλα τα προγράμματα