εγω βοηθω και πιό ενεργά και εξηγουμαι -
μου εχει ηδη ζητηθει απο τεχνικό σας να δω τι γινεται με το γιατί αναβει το στερεο σε πομπο της ΕΤ3 και ακουγεται (ακουγόταν?) ο αντεννα απο κάτω, στο Ηράκλειο. Εφτασα όμως να ψάχνω ανθρωπο να του το πω το γιατί. Εχω ήδη πει οτι σε κάποιες μεταδόσεις, κυρίως αγώνων, μεταδίδεται στο WSS η πληροφορία οτι ο ηχος ειναι Surround και αυτό υπερκαλύπτει μεσα στους επεξεργαστές των νεων τηλεοράσεων την παρουσία ή όχι του στερεο στον ηχο, βεβιάζοντας την τηλεόραση να ανοιξει Α2 στερεο την λήψη
(κοτσάνα των κατασκευαστών που θα επρεπε να βεβαιωνονται με την παρουσια των πιλότων για την υπαρξη στερεο στην εκπομπή πρίν ανοιξουν τον decoder).
Βλέποντας λοιπόν, ενα αφ' ενός μονοφωνικό σημα, αφ ετέρου το βιντεο να λέει οτι ο ήχος ειναι stereo και surround, ανοιγει η τηλεόραση τον encoder και μαζευει ετσι η τηλεόραση ο'τι βρισκει στους 5,74, είτε τον ANT1 είτε το οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί.
η λύση ειναι να φιλτραριστουν τα WSS flags και συγκεκριμένα το B11 (surround present if B11=1) στην κονσόλα της ροής της ET3.
>ΔΕΝ ξερω αν εχει αντιμετωπιστει - κανεις δεν μου το ειπε
>ΔΕΝ ξερω αν συμβαινει μονο εδω στο 30UHF απο Ρογδιά ή παντου στην Ελλάδα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε