Ευχαριστούμε teletkv για την ενημέρωση!
Πώς όμως μπορούμε να βοηθήσουμε? Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως φόρουμ με τη συμμετοχή του κόσμου είναι να αναφέρουμε τα προβλήματα ανά την επικράτεια!
Εσείς από πλευράς σας θα μπορούσατε, αν και εξηγήσατε την κατάσταση πολλές φορές, να μας βοηθήσετε επίσης με το να μπορέσετε να βρείτε λίγο χρόνο να μας σκανάρετε αυτή τη θρυλική πλέον λίστα με τις συχνότητες της ΕΡΤ ανά την Ελλάδα!
Ξέρω ότι μας έχετε πει πολλές φορές το πρόβλημα που προκύπτει, πιστεύω όμως ότι τελικά πρέπει να υπάρχει αυτό το σημείο αναφοράς - έστω και σιγά σιγά σε βάθος χρόνου - ώστε και εμείς όταν μιλάμε να ξέρουμε τι λέμε αλλά και εσείς να μην είστε πάντα εδώ για να δίνετε διευκρινήσεις!
Αν λοιπόν θέλετε να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο ως φόρουμ πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε, όμως ξέρετε και πολύ καλά ότι όλα τα προβλήματα λύνονται σε συνεργασία! 8)
Από εκεί πέρα σας ευχαριστούμε σαφώς που μας τιμάτε με τη συμμετοχή σας, άσχετα αν υπάρχουν διενέξεις κάποιες φορές!!!
Η συζήτηση εξάλλου για αυτό το λόγο γίνεται για να μπορούν να παρατίθενται και αισίως να λύνονται τα όποια προβλήματα!!!
Από πλευράς μου που έχω άτυπα "επωμιστεί" το βάρος της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας σας διαβεβαιώ ότι θα κάνω ό,τι μπορεί να περνάει από το χέρι μου αρκεί βέβαια όλα να γίνονται σε συνεργασία! Καταλαβαίνετε ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει μονόπλευρα!