Στην νέα μου Philips τηλεόραση όλα τα κανάλια που εκπέμπουν με teletext αποθηκευτηκαν με την ονομασία τους.Τα περιφερειακα που δεν είχαν,τους τα πέρασα εγώ χειροκίνητα.Μεχρι εδώ όλα καλά.Μετά απο μερικές μέρες διεπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι το το όνομα του Ένα Λαμίας είχε αλλάξει σε Mad Tv.Aυτό πως έγινε αφού το Ενα δεν έχει teletext και ούτε κατα την δικτύωση του με το Mad παρατήρησα να αναμεταδίδεται το teletext του Mad tv.Ακομα και τώρα σαν όνομα μου έχει το ΜAD....
Otan αναμεταδίδουν το mad κλείνουν την κονσόλα και περνάνε το σήμα από τον δέκτη κατευθείαν στον πομπό.Το ίδιο γίνονταν και με τοπικό σταθμό στην Αρτα πριν χρόνια ότι δορυφορικό έβαζε έβγαινε και το τελετέξτ του.
Βρε Νεκτάριε αν το σήμα περάσει by-pass απο την κονσόλα πού φορτώνεται τότε το λογότυπο του καναλιού Ενα?Απο τα φοιτητικά μου χρόνια θυμάμαι ότι το λογότυπο μιξάρεται με την εικόνα στο presentation mixer του mcr εκεί που καταλήγουν όλες οι πηγές όπως και η έξοδος του LMS.Απο κει βγαίνει το pgm out που καταλήγει στο λίνκ για εκπομπή....Μπορεί βέβαια στους μικρότερους σταθμούς τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά....Δεν ξέρω οι φίλοι ας μας δώσουν τα φώτα τους....