Βασικά αυτό που βλέπω είναι ότι πιάνεις μόνο ό,τι βγαίνει από το Λιτόχωρο και όχι καλά τους υπόλοιπους από τα Πιέρια (δεν ξέρω ακριβή θέση εκπομπής)!
Το 93.3 και τα 101.8 και 90.5 (αν τα συντόνιζες χειροκίνητα θα ακούγονταν) είναι από Turtel και λογικό να λαμβάνονται, το 95.3 είναι από Boskjia αλλά φτάνει με χαμηλό σήμα στην Πιερία και ταπώνεται από το δημοτικό ραδιόφωνο που είναι και αυτό που είδαμε στο βίντεο!
Το 108 είναι βλέπω το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που λαμβάνω εγώ στην Πολίχνη μέσα στον άλλο με τα λαϊκά, είναι όντως ο Blue FM από Παντελεήμονα? Δεν ξέρω αν υπάρχει καν αυτός ο σταθμός!
97.8 μάλλον ερχόταν ο Κίσσαβος!
Το ράδιο Λαγκαδάς ακούγεται κανονικότατα και με το RDS του στους 100.6, μόλις γύρισα από Ωραιόκαστρο, είναι εξάλλου σε ένα τέτοιο σημείο που δεν έχει κανένα άνοιγμα προς το νότο, το 100.5 δεν ξέρω αν έχει κανένα με λαϊκά στα Γρεβενά!
Κατά τ' αλλα πεντακάθαρα Παγγαίο και απορώ πως δεν συντονίστηκε και το 107.3!
Γενικά οι λήψεις από τέτοια σημεία θέλουν καλό ραδιόφωνο και τηλεσκοπική η κατευθυντική κεραία με δυνατότητα να γυρίζει! Εκεί φαίνονται οι λήψεις που σίγουρα στο σημείο είναι πολύ περισσότερες!