0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια τραγούδια τα έβγαζε αλαρμπουνεζικα και άκυρο για τώρα. Μέχρι να γίνουν όλα τα τραγούδια σε greeklish mp3 tag μπορεί να αργήσει λίγο.
Εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια αλλά σίγουρα χάλασε αρκετά, το πιο μεγαλο πρόβλημα είναι ο διαχωρισμός του στέρεο κατ' εμέ!Παρεμπιπτόντως ο 107.9 πειρατής είναι, προφανώς χθες μετέδιδε το Μάνο!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή μπορεί να έχω πολύ καλά ακουστικά...Ας ακούσει και κάνας άλλος να μας πει τη γνώμη του. Και επαναλαμβάνω, τη γνώμη του! Τα υπόλοιπα απλά ασχολίαστα....Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, δεν θέλεις να μαλώσεις λες, αλλά είσαι τόσο ισχυρογνώμων που δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφω. Σου λέω από την αρχή ότι ο ήχος δεν είναι καλός και έχει χειροτερέψει, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Ο Πανόραμα δεν έχει ήχο της προκοπής αλλά αν τον συγκρίνεις με αηδίες του τύπου North και Flash που όντως ακούγονται σαν τρανζίστορ, δεν φτάνει ως εκεί.Αν τώρα το να μη μαλώνεις είναι να επιβάλλεις τη γνώμη σου στον άλλο και να γίνεσαι αγενής και ειρωνικός τι να σου πω, σώνει και καλά πρέπει να συμφωνεί κάποιος με τη δική σου γνώμη? Βρίσκεις τον ήχο του Πανόραμα σαν τρανζίστορ, δικαίωμά σου. Από εκεί και πέρα άσε τον άλλο να έχει και τη δική του γνώμη. Δημοκρατία το λένε...