Βλέπω τις αναφορές από τις προηγούμενες σελίδες, ειδικά αυτήν από τον Αύγουστο του 2011 του flame που αναφέρει ότι αρκετά κανάλια από την Κορομηλιά δεν λαμβάνονταν καθαρά μέσα στην Καλαμπάκα και είχαν διπλές συχνότητες! Δεδομένου ότι η Αγία Παρασκευή είναι το ύψωμα πάνω από το χωριό Κορομηλιά όπου βρίσκονται οι κεραίες και έχουμε φωτό στο greektv, εν τέλει όντως υπάρχει άλλο σημείο εκπομπής χαμηλότερα στην ίδια ευθεία προς την Καλαμπάκα με πιο τοπικούς πομπούς? (στη φωτό είναι η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο ύψωμα με τις κεραίες πάνω από το χωριό)
Παράδειγμα ο ALPHA στο 34 δεν είχαμε καμία αναφορά να λαμβάνεται έξω από την πόλη της Καλαμπάκας, ενώ αντίθετα λαμβάνεται στο 61. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να διορθώσω τον πίνακα στο greektv αλλά τώρα η κατάσταση περιπλέκεται με το δεύτερο σημείο εκπομπής και το ποιες είναι οι συχνότητές του! :?
Από την αναφορά του flame προκύπτουν τα εξής:
Α) Κ.Ε. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ (το ύψωμα με τις κεραίες πάνω από το χωριό, λαμβάνεται ως τα Τρίκαλα)10 ΕΤ1
23 ΝΕΤ
38 4Ε
40 MEGA
43 STAR
47 ANT1
49 ΣΚΑΪ
55 Astra
57 ET3
61 ALPHA
63 TV10
65 TRT
B) K.E. ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (λαμβάνεται μόνο τοπικά και μέσα στην πόλη καθαρότερα της Αγίας Παρασκευής)21 4Ε
29 ΕΤ1
34 ALPHA
37 NET
42 STAR
45 TV10
50 ANT1
53 ET3
64 TRT
67 ΣΚΑΪ
69 MEGA
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα έχω πετύχει! Η μελέτη Κανατά αναφέρεται πάντως στο σημείο εκπομπής πάνω από το χωριό Κορομηλιά!
Edit: Βλέπω στο χάρτη ότι στο ίδιο βουνό σε χαμηλότερο υψόμετρο και νοτιότερα της Κορομηλιάς υπάρχει και χωριό Αγία Παρασκευή! Μήπως δεν λέγεται έτσι το ύψωμα και υπάρχουν αναμεταδότες στο χωριό αυτό? Από τη θέση αυτή βλέπει καθαρότερα προς το θεσσαλικό κάμπο! Αλλά είναι αρκετά χαμηλά το σημείο! :?