Έχω δει στην πράξη επαναλήπτη, σε ορεινά χωριά της Καλαμπάκας που παίρνουν σήμα από Κορομηλιά και το αναμεταδίδουν τοπικά στο συγκεκριμένο χωριό. Και εχω δει την κεραια που νομίζω πρέπει να ήταν ο επαναλήπτης για τις δύσκολες περιοχές της πόλης σε ένα λόφο της πόλης.
Τώρα που τους είπανε να γυρίσουν την κεραία στην Κορομηλιά λογικά ο επαναλήπτης πάει για οριστική κατάργηση. Η συνοικία των Κουτσομυλίων είναι στην βόρεια πλευρά του λόφου του Προφήτη Ηλία και έχει φάτσα την Κορομηλιά.
Προφανώς η Κορομηλιά έχει Nova. και τους έμεινε εκτός για τη μισή πόλη των Τρικάλων που έχει εμπόδιο το Φρούριο για να πιάνουν Πήλιο/Δοβρούτσι... Οπότε ουδέν λόγος ανησυχίας
και λέει κ εδώ αυτό:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
πήγε ο δήμαρχος και το φτιαξε;
Η Κορομηλιά είναι το ΚΕ από το οποίο πιάνει κανάλια ανέκαθεν η Καλαμπάκα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα Τρίκαλα αλλά δεν το χρησιμοποιούσε κανείς μέχρι τώρα, ακόμα και οι δύσκολες περιοχές είχαν τοπικό αναμεταδότη ο οποίος σταμάτησε λόγω βλάβης (?) να λειτουργει. Δεν ξέρω τι εννοεί το δημοσίευμα αυτό, μπορεί να εννοεί από το ότι φτιάχνουν τον επαναληπτικό πομπό έως και ότι πήγαν εκεί για συστάσεις αλλαγής της κατεύθυνσης των κεραιών των κατοίκων προς Κορομηλιά.