0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν απο λιγο επιασα στους 89 εναν σταθμο που μου φανηκε ιταλικος και ειχε RDS κειμενο ''IMPULS''!επισης στους 90.3 εμφανιστηκε ενας σταθμος με RDS κειμενο ''RADIO TROJKA POLSKIE'' ,αρα προκειται για πολωνικο σταθμο! :shock: απο που εκπεμπουν αυτα?
Οι Ιταλοί ξανάρχονται στους 92,5 και 98,6.
Συγνώμη για το σχόλιο μου, αλλά γιατί στην ’ρτα να θεωρούνται DX οι λήψεις από Ιταλία; Στο κάτω κάτω σε ευθεία πόσα χιλιόμετρα είναι και με δεδομένο ότι απλά παρεμβάλλεται μόνο το Ιόνιο. Ούτε βουνά ούτε λαγκάδια;
Όπως γνωρίζετε από "δημοσιεψεις" στον Satleo Από τον Νοέμβρη περνάμε σταδιακά στα Επίγεια ψηφιακά...Για αυτόν το λόγο εγώ έχω τοποθέτησει από τώρα τον ψηφιακό και κάθε Εβδομάδα κάνω SCAN Και Απόψε έπιασα Το επίγειο ψηφιακό πακέτο της Κρατικής RAI Στο κανάλι 22 "συχνοτητα" 48200 με σήμα κυμαινόμενο από 60% και ποιότητα 100% Με τέλεια Εικόνα και Ήχο τα παρακάτω κανάλιαRai Uno Rai DueRai TreeRai 4Rai Test1Rai Test2
Νέο λογότυπο και για το BΗΤ1 της Βουλγαρίας.
Όπως γνωρίζετε από "δημοσιεψης" στον Satleo Από τον Νοέμβρη περνάμε σταδιακά στα Επίγεια ψηφιακά...Για αυτόν το λόγο εγώ έχω τοποθέτηση από τώρα τον ψηφιακό και κάθε Εβδομάδα κάνω SCAN Και Απόψε έπιασα Το επίγειο ψηφιακό πακέτο της Κρατικής RAI Στο κανάλι 22 "συγνοτητα" 48200 με σήμα κυμαινόμενο από 60% και ποιότητα 100% Με τέλεια Εικόνα και Ήχο τα παρακάτω κανάλιαRai Uno Rai DueRai TreeRai 4Rai Test1Rai Test2
Καλά 6 κανάλια σε ένα πομπό οι Ιταλοί?Μα καλά πώς το κάνουν και εμείς έχουμε τέσσερα?Γιάννη δάσκαλε τα φώτα σου!!!! 8)
Εσύ το έβγαλες Σέρρες στην 09VHF?
Ρε παιδιά πώς επιτυγχάνεται μία DX λήψη??Θα τρελαθωωωωωω!!!Θέλω να το δοκιμάσω κι εγω!!Εκτος αν απαιτείται κανένας εξοπλισμός επαγγελματικος...