Με μια μικρή φορητή Casio που έχω το Telma εκεί που "μηδενίζει" το Ω δείχνει πολύ ικανοποιητικά έγχρωμη εικόνα και καθαρό ήχο.
Στο 36 βλέπω την κάρτα του πρώην ΣΚΑΙ από το Φιλίππειο με μπόλικες παρεμβολές και μόνο με το scanner άκουσα το απόγευμα σκοπιανά. Γι αυτό και ρώτησα αν ξέρει κάποιος τι είναι.
Στο 49 που δοκίμασα τώρα Kanal 5 δεν είδα. Εκεί γίνεται χαμος: ΕΤ1 από Φιλίππειο (εκπέμπει κανονικά, αυτοί δεν θα κάνουνε switch off;) μπερδεύεται άγρια με Άλφα (αυτό δεν ξέρω από πού εκπέμπει). Με το scanner στους 700,75 εκτός από αυτούς τους 2 ακούγεται και άλλος ένας σταθμός που έχει όμως αυτή την ώρα αμερικάνικη ταινία οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τη προέλευση του. Που θα πάει όμως, θα τον τσιμπήσουμε. Όσο για το 61 η κάρτα του πρώην MEGA με πολλή παρεμβολή και από ήχο τίποτα...
Ξέρεις μήπως μέχρι πότε θα μείνουνε αυτές οι κάρτες; Ανυπομονώ να δω τι θα βγει από κάτω...
Κάτσε να τα πιάσουμε ένα ένα!
- Το telma έχει δυνατό σήμα, είδες και όταν γυρνούσα την κεραία στο Κιλκίς προς Σκόπια πόσο εξαφάνιζε την Ωμέγα!
- το Α1 θα το δεις καλά όταν θα σταματήσουν εντελώς οι εκπομπές από το Φιλίππειο, το ίδιο και το Sitel, αφού εκεί κυρίως οφείλονται οι παρεμβολές (και λόγω του ΑΝΤ1 από Τσουκαλά Χαλκιδικής)!
- Στη 49 την ΕΤ1 δεν θα την κλείσουν ακόμα, μόνο όταν βγει ΕΤ1 ψηφιακά αν και ποτέ δεν ξέρεις με την υπεράνω νόμων ΕΡΤ!
Ο ALPHA που πιάνεις είναι από Κάτω Κορυφή Αριδαίας και η Αμερικάνικη ταινία είναι το Kanal 5, έχουν πάει λίγο offset καθώς στα νότια της Γευγελής περνάει στο 49 και η ΝΕΤ από Βίτσι!
- Οι κάρτες λογικά σε μια βδομάδα μάλλον θα σταματήσουν, δεν είναι να καίνε ρεύμα τζάμπα!
Και μια εκτίμηση....δεν θα εκπλαγώ αν στο 61 του MEGA πάει το MTV+ από το 69....απλά "υποθέτω"!