Οι επίγειες DX (εκτός Ελλάδας) λήψεις μας
  • Κυρ 24 Νοε 2024, 06:11
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι επίγειες DX (εκτός Ελλάδας) λήψεις μας  (Αναγνώστηκε 152288 φορές)

0 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Θα έλεγα ότι από Αίνο στην 29 την έπιασε, δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό, αλλά αυτή έχει κλείσει! Από πού παραμένει ΕΤ3 προς τη δυτική Ελλάδα, μήπως η 35 του Παναχαϊκού? Δεν μας λέει αν ήταν ψηλά ή χαμηλά, ας έκανε έστω ένα πλήρες scan να το βρούμε από την ακολουθία, μιας και στην περιγραφή λέει ότι λαμβάνει και άλλα ελληνικά κανάλια!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και γω αυτο πιστευω οτι εβγαλε δεν μου ερχεται κατι αλλο τον ρωτησα την συχνοτητα που το εβγαλε για να δουμε τι θα πει.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Το 35 του Παναχαϊκού λειτουργεί κανονικά, οπότε αυτό πρέπει να έπιασε!
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μαλλον αυτο εβγαλε γιατι ετσι μου ειπε καπου εκει απο 30 με 35 εβγαλε δυο ΕΤ3 μια καλη και μια με πολλα χιονια.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Στην Κέρκυρα στην Αλεπού γίνεται λήψη με εσωτερική κεραία στα  UHF σε δυο συχνοτητες το Αλβανικο Top Channel. Βρηκα και το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε αλλα η τηλεοραση που εχω εδω εχει μπαρες στο σκαν και δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο καναλι παιζουν, το ενα παντως ειναι διπλα απο το αλλο αλβανικο tvsh

edit: η αλλη συχνοτητα ειναι αναμεσα απο corfu και start

Δεν επρεπε να το βαλω στο dx αλλα απο ταπαταλκ δεν μπορω να φορτωσω το νημα της Κερκυρας, σορρυ!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
απο τα λιγα που καταλαβαινω απο τις περιοχες μαλλον επιασες καποιο απο τα 35 41  52  54
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Μα είναι εκτός Ελλάδας λήψη και ας μην είναι DX! Το ένα που λαμβάνεις είναι το 54 από το Mile, εκπέμπουν με 500Watt κατά μέσο όρο, τώρα το άλλο δεν καταλαβαίνω αφού δεν ξέρω τη συχνότητα του TVSH (παλιά υπήρχε στο 47 αλλά στην Κεφαλλονιά λήφθηκε στο 46)! Στον πίνακα βλέπω το 45 από Sopot που είναι πολύ ισχυρό Κ.Ε.!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
vlore αγιοι σαραντα χειμαρα καποιο απο αυτα θα βγαζει στο βλορε εχει δυο κεντρα εκπομπής.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
Το ενα ειναι απο mile απο αγ. Σαραντα συμφωνα με το λινκ που εδωσα πριν, παιζει αρκετα δυνατα λες και ειναι απο παντοκρατορα

Το tvsh ακομα απο παντοκρατορα δεν παιζει με τις διακρατικες;

Οφτοπικ, και το cnn τρωει ζορια μαλλον απο ζεστη κ κανει ρεσταρτ

Vlore = Αυλωνα

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Μετά από (πατέντα) που δεν στέκει τεχνικά δηλ 2 uhf η μια πλέγμα και η άλλη  λογαριθμική η μια βόρεια για Σκόπια (οριζοντια) και η άλλη βορειοανατολικά αλλά με κάθετη πόλωση  +μια ακόμη πλέγμα για Χορτιάτη περασμένες σε μείκτη οι 2 uhf με προενισχυτάκι  στην είσοδο 1 του κεντρικού ενισχυτή και στην είσοδο 2 η τρίτη που βλέπει Χορτιάτη  (όλες uhf) + μια  vhf (ο ενισχυτής έχει 2 uhf και μια vhf) σας μπέρδεψα χα χα εγώ να δείτε τι τράβηξα ώσπου να (μαζέψω τα σήματα και να τα φέρω σε μια ισορροπία)κατάφερα και έπιασα 3 αναλογικά κανάλια πριν το κλείσιμο από  Βουλγαρία . με πολύ θόρυβο βέβαια αλλά τα τσάκωσα δηλ το γνωστό στα vhf μεταξύ 7+8 (αυτό το είχα και παλιά) και δυο στα uhf το πρώτο στα 25 btv και το δεύτερο στο 42 το nova .Το ωραίο είναι ότι δεν επηρεάστηκαν τα αλλά με την σύνδεση τριών uhf ( η ψηφιακή λήψη έχει και τα καλά της) σύντομα και βιντεακι...για να δούμε με τα ψηφιακά γιατί 29 και 31 είναι πιασμένα από Ελληνικά πακέτα και η 33 μου βγάζει λίγο σηματάκι από pelister χωρίς να είναι αρκετό για να κλειδώσει .. :chin

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Δεν έπαιρνες μία κεραία OMNI να κάνεις τη δουλειά σου;

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Πηρα και την πουλησα στο επι τοπου .. καμια σχεση...

• SatLeo Legend
Περιμένουμε βιντεάκι και φωτό από τη συνδεσμολογία σου!

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Αναλογικά από Βουλγαρία με μπόλικο θόρυβο σύντομα και φωτο από κεραιες και μηχανήματα γενικά

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

• SatLeo Legend
Πολύ ωραία! Έπιασες το nova απουσία της πρώην ΝΕΤ από Κάτω Κορυφή!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
συγγνωμη για το  :offtopic  αλλα οι Βουλγαροι μονο 3 καναλια εχουν? Το nova , το btv και το BHT1?

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Ναι Ηλια και αν την γυρισω λιγο νοτια απο Χορτιατη σε οριζοντια πολωση βεβαια πιανω και το super απο Χαλκιδικη με αρκετο θορυβο

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
και εδω λινγκ για τις φωτο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Έκλεισαν πριν από λίγο τα αναλογικά από Βουλγαρία κανάλια  vhf   και uhf 25 και 42 στην συχνότητα  vhf 9 εμφανιστικε το TV5 Europe με αδύναμο σήμα δεν ξέρω από πού..

• SatLeo Legend
Α, κι εσύ το λαμβάνεις? Είναι από την Κάτω Κορυφή στη θέση της ΕΤ1!

Αποσυνδεδεμένος Expert

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
Φίλε Πάνο,

πολύ ενδιαφέρων το κεραιοσύστημά σου !! Ίσως πάντως να μπορείς να το απλοποιήσεις κάπως και να το βελτιώσεις ώστε να κλειδώσεις και κάποια μακρινά ψηφιακά κανάλια. Είμαι και εγώ φανατικός των μακρυνών (DX) τηλεοπτικών - ραδιοφωνικών λήψεων....

1. Η κεραία για Χορτιάτη δεν νομίζω ότι σου χρησιμεύει αφού ο Χορτιάτης είναι μόνο ψηφιακός (δεν έχει είδωλα λόγω ανακλάσεων) και λόγω ισχύος θα λαμβάνεις τα κανάλια του και με τους πλευρικούς λοβούς των άλλων κεραιών UHF.

2. Πιστεύω ότι και μόνο οι κεραίες για μακρινές (DX) λήψεις σου αρκούν. Σε αυτές τώρα καλύτερα είναι να βάλεις ενισχυτή ιστού χαμηλού θορύβου σε πολύ κοντινή απόσταση  με πολύ κοντό καλώδιο 1-1,5μ για κάθε κεραία με 2 εισόδους UHF και μία VHF (π.χ. Anttron A380). Ο ενισχυτής αυτός έχει τροφοδοτικό με διακλαδωτή 2 εξόδων για 2 τηλεοράσεις.

Έτσι, όλα τα άλλα εξαρτήματα δεν χρειάζονται !

θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα έχεις πολύ καλύτερες μακρυνές λήψεις και με κατά πολύ απλούστερο σύστημα ενίσχυσης....αλλά η δοκιμή είναι απαραίτητη.... !

ποιά είναι η γνώμη σου ?

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Νομίζεις πως δεν το σκέπτομαι αυτό ?? πρώτον έχω δοκιμάσει να κάνω λήψη με πλευρικό λοβό με μια εκ των δυο uhf που φαίνονται στην φώτο αλλά είχα πρόβλημα με την 59 και την 40 που σε αυτήν ειδικά λόγο αντίστοιχου καναλιού στην ίδια συχνότητα από τα Σκόπια κάποιες στιγμές λόγο αληλοταπωματος δεν υπάρχει σήμα ,τώρα θα μου πεις να βάλω φίλτρο στην 40 αλλά αυτό πάλι προϋποθέτει δυο κεραίες οπότε η χρήση δυο κεραιών στα uhf για εμένα νομίζω ότι είναι μονόδρομος ύστερα είμαι και προετοιμασμένος για πιθανή λήψη Βουλγαρίας αν και όταν αποφασίσουν να δυναμώσουν το σήμα τους γι αυτό και έβαλα και την λογαριθμική με κάθετη πόλωση όπως και την μια πλέγμα που βλέπει και Χορτιάτη σε οριζόντια ούτος ώστε αν εκπέμψουν με ισχύ και τους πιάσω με οριζόντια αφαιρώ την κάθετη αφού τώρα που έκλεισαν τα αναλογικά τους μου είναι άχρηστη (την έχω αφαιρέσει από τον κεντρικό ενισχυτή και είναι με μια κάθοδο ξεχωριστή) . Την  vhf την έχω για θέρμη  οπότε θέλω ενισχυτή για 2 uhf και1 vhf ,αυτός που έχω στα 114db  Noise figure 6db πρέπει να μου καλύψει 8 τερματικές σε τρία πατώματα  με μηδαμινή απώλεια στο μέτρο του δυνατού ,θέλω λοιπόν ενισχυτή με δυο ξεχωριστές εξόδους  εξόδους όχι με σπλιτερ τουλάχιστον 115 db χ 2 για να μην έχω ενδοδιαμόρφωση άρα σε περίπτωση ενισχυτή ιστού θα χρειαστώ και γραμμής οπότε μια από τα ίδια μόνο αν είχα μαγαζί με κεραίες και έκανα δοκιμές θα μπορούσα να δω διαφορά σε σήμα και να άλλαζα κάτι αλλά νομίζω μονόδρομος για εμάς είναι μια συστοιχία 4κεραιων με ένα ωραίο ρότορα…..ζητώ συγγνώμη αν βγήκα  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος Expert

• Νέο Μέλος
  • *
Φίλε Πάνο,

ωραίες οι φωτογραφίες με τις κεραίες σου. Έριξα μια ματιά για τις γωνίες λήψης από Νέους Επιβάτες και είναι:

Χορτιάτης 56 μοίρες, Oreljak 26, Boskija 347, Turtel 344, Κάτω Κορυφή Αριδαίας 300, και Pelister 291 μοίρες.

Στο κανάλι 40 έμεινε μόνο το κρατικό μας από Αριδαία αναλογικά, και οι Σκοπιανοί πήγαν κανάλι 21 από Boskija όπου έχουν πολύ δυνατό σήμα. Στο κανάλι 39 είναι το MRT1HD από Turtel με δυνατό σήμα αλλά και με παρεμβολή από MEGA Αριδαία.

Οι Βούλγαροι ολοκλήρωσαν το Analogue Switch-off (ASO) και εκπέμπουν από Oreljak ψηφιακά στο κανάλι 33  σε κάθετη πόλωση ! Για την ώρα πάντως με χαμηλωμένη ισχύ...ίσως έχουν κάποια συμφωνία διότι υπάρχει και το θέμα με τα κανάλια 29 και 31 από Oreljak και Χορτιάτη.

Από Pelister την στιγμή αυτή λειτουργούν οι 2 κρατικές συχνότητες (MRD) δηλαδή τα κανάλια 22 και 37. Όμως τα ίδια κανάλια παίζουν και από Turtel (Ch22 Boom TV) και από Boskija (Ch 37 Boom TV). Επομένως, η ακριβής γωνία της κεραίας καθορίζει πιό ακριβώς πρόγραμμα θα 'κλειδώσεις'. Σε κάποια ενδιάμεση γωνία θα αλληλοταπώνονται και δεν θα κλειδώνεις κανένα από τα δύο.

τα λέμε

και καλές DX λήψεις

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Από ότι βλέπω δεν έχουν ανοίξει μέχρι στιγμής η αν έχουν ανοίξει δεν εκπέμπουν με πλήρη ισχύ οι 22,32,38 από  turtel η δε 39 και 41 λόγο παρεμβολών παίζουν κατά πολύ τα σήματα τους με την 41 να κερδίζει με διαφορά στήθους η 39 κάποιες στιγμές ενώ έχει σήμα η ποιότητα πέφτει στο μηδέν. Τα έχω ψάξει όλα γυρίζοντας την κεραία αλλά μην νομίζεις ότι είδα κάτι το αξιόλογο ως προς την ποιότητα του σήματος ίσως με κατευθυντικες κεραίες να έπιανα κάτι παραπάνω αλλά προτιμώ το πλέγμα γιατί είναι πιο ανοικτό . Όσο για Βουλγαρία για να δούμε γιατί έχω και ένα σήμα στην 33 από Σκόπια μάλλον  pelister το οποίο ανεβοκατεβαίνει και μόνο τρεις φορές μου κλείδωσε αλλά για λίγα λεπτά το οποίο είχε τα τρία κρατικά και κάποια τοπικά κανάλια που δεν υπάρχουν στην 54 …αυτή η 33 με έχει σπάσει τα νεύρα..το περίεργο είναι και ένα ψηφιακό σήμα με πολύ χαμηλή ισχύ στην 52 που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορώ να καταλάβω από πού είναι μήπως τα Τ.Ε.Ι  βγάζουν χαμηλής ισχύος αδιαμόρφωτο ??

Αποσυνδεδεμένος Expert

• Νέο Μέλος
  • *
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε πιό κατευθυντική κεραία για DX, ενδεχομένως με ρότορα. Προτείνω Fracarro Omega 14, εγώ έχω την Omega 8 (κοντύτερη -  με 8 κατευθυντήρες) και είναι πολύ καλή. Έτσι μπορεί να αποφύγεις τις παρεμβολές από Αριδαία στα κανάλια 39 και 41. Άλλη καλή ιδέα (ίσως και καλύτερη) είναι το διπλό πλέγμα PU8F, με πιό στενό λοβό και καλό κέρδος από τα χαμηλά κανάλια. Όσο για το κανάλι 52,  δεν είναι το ΤΕΙ, άλλα μπορεί να είναι το Crn Vrv, έξω από τη πόλη των Σκοπίων, πριν από μερικούς μήνες έκανα λήψη του αναλογικού του τότε σήματος όταν έκλεισαν τα αναλογικά του Χορτιάτη. Τέλος στο κανάλι 33 υπάρχει μία βάση της Boom TV από Bitola (Gorno Maalo), αλλά δύσκολα να το λάβεις...

Αποσυνδεδεμένος Expert

• Νέο Μέλος
  • *
Ενδιαφέροντα βίντεο από τις αλλαγές όλων των κεραιών εκπομπής τηλεόρασης στην Βουλγαρία από οριζόντια σε κάθετη πόλωση:

είναι οι κεραίες στο Ruse (καλύπτει επίσης Βουκουρέστι και περίχωρα), και Belogradchik (καλύπτει επίσης νοτιο-ανατολική Σερβία, νοτιο-δυτικλη Ρουμανία), μεγάλοι πύργοι εκπομπής με δυνατά κεραιοσυστήματα. Δεν βρήκα βίντεο αλλαγής κεραιών για Oreljak και Snezhanka που καλύπτουν μεγάλες περιοχές στην βόρεια Ελλάδα και δυτική Τουρκία.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή τους σε κάθετη πόλωση δεν τους ενδιαφέρει να τους βλέπουν εκτός Βουλγαρίας και μας βάζουν σε μπελάδες με επιπλέον κεραίες , τέλος πάντων για να δούμε θα μας στείλουν καθόλου σήμα κατά εδώ….

* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 23/11/2024 (19:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: NOVA 23/11/2024 (19:07)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:39)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:29)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:20)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (15:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (09:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (07:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:33)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:14)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:46)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:11)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:40)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: winlink Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:28)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (16:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:19)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (14:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)