Νομίζεις πως δεν το σκέπτομαι αυτό ?? πρώτον έχω δοκιμάσει να κάνω λήψη με πλευρικό λοβό με μια εκ των δυο uhf που φαίνονται στην φώτο αλλά είχα πρόβλημα με την 59 και την 40 που σε αυτήν ειδικά λόγο αντίστοιχου καναλιού στην ίδια συχνότητα από τα Σκόπια κάποιες στιγμές λόγο αληλοταπωματος δεν υπάρχει σήμα ,τώρα θα μου πεις να βάλω φίλτρο στην 40 αλλά αυτό πάλι προϋποθέτει δυο κεραίες οπότε η χρήση δυο κεραιών στα uhf για εμένα νομίζω ότι είναι μονόδρομος ύστερα είμαι και προετοιμασμένος για πιθανή λήψη Βουλγαρίας αν και όταν αποφασίσουν να δυναμώσουν το σήμα τους γι αυτό και έβαλα και την λογαριθμική με κάθετη πόλωση όπως και την μια πλέγμα που βλέπει και Χορτιάτη σε οριζόντια ούτος ώστε αν εκπέμψουν με ισχύ και τους πιάσω με οριζόντια αφαιρώ την κάθετη αφού τώρα που έκλεισαν τα αναλογικά τους μου είναι άχρηστη (την έχω αφαιρέσει από τον κεντρικό ενισχυτή και είναι με μια κάθοδο ξεχωριστή) . Την vhf την έχω για θέρμη οπότε θέλω ενισχυτή για 2 uhf και1 vhf ,αυτός που έχω στα 114db Noise figure 6db πρέπει να μου καλύψει 8 τερματικές σε τρία πατώματα με μηδαμινή απώλεια στο μέτρο του δυνατού ,θέλω λοιπόν ενισχυτή με δυο ξεχωριστές εξόδους εξόδους όχι με σπλιτερ τουλάχιστον 115 db χ 2 για να μην έχω ενδοδιαμόρφωση άρα σε περίπτωση ενισχυτή ιστού θα χρειαστώ και γραμμής οπότε μια από τα ίδια μόνο αν είχα μαγαζί με κεραίες και έκανα δοκιμές θα μπορούσα να δω διαφορά σε σήμα και να άλλαζα κάτι αλλά νομίζω μονόδρομος για εμάς είναι μια συστοιχία 4κεραιων με ένα ωραίο ρότορα…..ζητώ συγγνώμη αν βγήκα