Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 12:51
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 143525 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
DX εντος Ελλαδας - Πιάσατε Κρητη στον Πολυγυρο; γραψτε το εδω. Πήλιο στην Ρόδο? πάλι εδω. Εδω οι καλές DX εντος ελλάδος λήψεις μας!
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος trendy

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή - Αττική
    • http://palias.dyndns.org/
O sv1awl μου έλεγε που είχαν πιάσει ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας στην Πάτρα και πήραν τηλέφωνο για αφιέρωση.
Κάποια μέρα μετά φαντάζομαι ότι οι τεχνικοί πήγαν να ισιώσουν το ενεργό και να χαμηλώσουν την ένταση.
Dreambox 500S - Gemini 3.30 & 3.40
80cm offset Triax - Quad Humax lnb 0.3dB

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
αυτό κάνει ?

Παράθεση
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
 :D

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Αυτό πάει ωραία στο γειτονικό thread για τα εκτός ελλαδος...
.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Αραιά και που τον χειμώνα, πολύ συχνά τώρα που αρχίζει να καλοκαιριάζει, πιάνω στη Λήμνο Πάρνηθα:

28 - 902 tv
30 - ΣΚΑΙ
33 - ALPHA
42 - Star

Ειδικά ο ΣΚΑΪ και ο ALPHA αν έρθουν έρχονται με χιόνια μεν αλλά πολύ καθαρά, μπορείς να τα παρακολουθήσεις αν σκεφτείς την απόσταση.
Και έρχονται όχι μόνο σπίτι που είμαι ψηλά και έχω κεραία προς τα νοτιοδυτικά - Πήλιο , αλλά και στο κέντρο της "χώρας" Μύρινας, που εξυπηρετείται από τοπικούς αναμεταδότες με τη κεραία να κοιτάει στα βορειοανατολικά.

PS: Θα το λατρέψω αυτό το μήνυμα.

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
ωραίος να σου πω η λήψη ερτ3 από αίνο σε μέρος κοντά στα Ολύμπια κάνει ?
χεχεχε

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Σε προηγούμενο post μου είχα αναφέρει οτι αν γυρίσω την κεραία προς Σαντορίνη πιάνω Σκαι με καλό σχετικά σήμα (και 1-2 κανάλια ακόμα). Επίσης όταν είχα γυρίσει την κεραία πρός το ραντάρ του αεροδρομίου, έπιασα κανάλια (τον ANT1 νομίζω) από Σταυρό Νεάπολης.
Χτές επανέλαβα (προς Σαντορινη) και βρήκα τον ANT1 στο 60 UHF με πολύ καλό σήμα!!!
(Από τότε το NRG έχει κάποιες παρεμβολές).
Τέλος, λόγω του οτι το χωριό μου ,είναι πάνω από την Πλάκα (Ελόυντα μεριά. Συγκεκριμένα μετά το Βρουχά), δεν μπορούμε να πιάσουμε από πουθενά αλλού εκτός από Σαντορίνη και Μάλια!! Οι περισσότεροι έχουν στραμμένες τις κεραίες τους προς Σαντορίνη-Σύρο. Η λήψη (κακά τα ψέμματα είναι προβληματική. Αρκετές φορές μπορώ να δω και κάποια αθηναικά κανάλια από Υμμητό, Πάρνηθα (όπως MAD, BlueSky, Channel 9, Magic). Από κανάλια της Σύρου μπορώ να δω Αιγαίο (αλλά με κάμποσα χιόνια), ενώ λαμβάνω πάρα πολύ καλά TV1.
Κυρίως το καλοκαίρι κάποια κανάλια (ιδίως το MAD) μπορεί να παίξει πεντακάθαρα (λες και το βλέπω με Nova!!). Δυστυχώς όμως δεν πιάνω καθόλου κρητικά κανάλια (Κρήτη TV ,Creta Channel κτλ)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος brekastro

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Τήνος
Στην Τήνο τους καλοκαιρινούς μήνες βλε΄πουμε πάρα πολύ καλά όλα τα κανάλια από Χανιά (Κύδων, Κρήτη ΤV, Creta κλπ).
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Εχω κάνει λήψη του ΟΡΤ  από Ολυμπία και του DR απ-ό Αργολίδα πρίν από 12 χρόνια.Μπορεί να τα έφερναν και οι αναμεταδότες ο πρότος της ΕΤ3 από κορρφοβούνι και ο δεύτερος του Σταρ από Ακαρνανικά
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Ετσι, ετσι. Bγαλτε μας παλι πανω στις ταρατσες τωρα που ο αστρα το ξεφτίλισε και βγαίνει και με 80ρι... :P

Εγω καλοκαιράκι, και καθως "μονιμοποιησα" την σχεση μου με την γυναίκα της ζωής μου,και το σπιτι της ειναι ψηλα - απο τα ψηλότερα του Ηρακλείου Ετοιμάζομαι να βάλω μια κεραιαρα (αργότερα stacked array με...TV broadcast splitter!) και εναν φρεακοαγορασμένο Ρότορα. Στόχος είναι να βγάζω αθήνα - (την Ψηφιακή Επίγειά της).  μπα... γμτ τον ΑΝΤ1 μου και το κανάλι που διάλεξε...)
.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Έχω κάνει αρκετές λήψεις DX εντός Ελλάδος, αλλα κυρίως στα FM:

-Ακρωτήρι Χανίων: Ξένιος FM Αθηνών (όταν είταν στους 97,4), Flash (πρώην δεύτερη συχνότητα στους 93,1), Μελωδία (πρώην δεύτερη συχνότητα στους 103,3), καθώς και ενα ραδιόφωνο απο την Αργολίδα, Πολιτέια 96,6. (καλοκαίρι 2001)

-Νότια Κρήτη (στο δρόμο πρός Παλαιόχωρα): Σκαϊ στους 100,7 απο Πάρνηθα (2001)

-Φαλάσαρνα Χανίων: σταθμούς απο όλη την νότια Πελοπόνησο και την Ιταλία!  Το περίεργο είταν πως οι σταθμοί απο την Πελοπόνησο είχαν λήψη μόνο στα ψηλά σημέια ενω οι σταθμοί απο την Ιταλία έπιαναν δίπλα στην θάλασσα!  Μερικούς σταθμούς:

Diva Αρκαδίας 106,1
ΝΕΤ 88,3
ΕΡΑ2 90,3
Σκαι 98,6 Καλαμάτας
Κανάλι 20 107,5 κ.α. (καλοκαίρι 2001)

-Κάρπαθος (δύτικη πλευρά): Σταθμούς απο τα Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Κυκλάδες και την Λέρο...μεταξύ άλλων:

ΕΡΑ Σπορ 102,7
ΕΡΑ3 106,0
ΝΕΤ 92,9
ΕΡΑ2 94,9
Original 94,4 (Χανιά)
Ήχος 94,2 (Ρέθυμνο)
Max 100,2 (Χανιά)
Ράδιο Λέρος 102,5 κ.α. (καλοκαίρι 2006)

-Κώ: Λήψη του Ράδιο Ηράκλειο 106,2 μέσα στην πόλη της Κώ (καλοκαίρι 1999)

-Ιαλυσός Ρόδου: Top FM 89,8 (με RDS) και Ράδιο Ηράκλειο 106,2 (καλοκαίρι 2006)

-Αλυκή Πάρου (στα νοτιοδυτικά του νησίου):  Melody 88,0 (Λασίθιου), Jeronimo Groovy 88,9, Kiss 909 (καλοκαίρι 1997)

-Αρμενιστής Ικαρίας:  έδω να κάνεις φανταστικό DX!  Έπιανα σταθμούς απο την Αθήνα, Μύκονο, Σύρο, Έυβοια, Πήλιο, Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, και Τουρκία.  Μεταξύ άλλων:  

Ταμιδειακη Ραδιοφωνία 103,9 Έυβοιας
ΕΡΑ Θεσσαλίας 101,2 άπο Πήλιο
Μύκονος FM 98,1
Super FM 107 Σύρου
Σύρος FM 100,3
Radio Gold 105,0
Σοκ FM 104,75 (καλοκαίρι 2000)

Πάτμος: Klik FM 88 και Seven Radio 88,3 από Αθήνα (καλοκαίρι 2000)

....και, για μένα, τα καλύτερα:

Γλυφάδα: ΝΕΤ 92,9, ΕΡΑ2 94,9, ΕΡΑ Χανίων 104,0 (καλοκαίρι 2004)

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Super FM 107 Σύρου (λήψη εντώς κτιρίου, παρακαλώ! (2002 η 2003)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
καλα, καταπληκτική αναφορα!

μια φορα μπηκα και εγω μεσα στο καράβι (2003) και ακουγα τους Ηρακλειωτικους σταθμους οπως ανέβαινα αθήνα... ο Αλφα 106,2, το Ραδιο Κρήτη και ο Ραδιο Ανάμνηση (μεσα αυγουστου) επαιζαν μεχρι που εβλεπα απο μακρια τα φώτα της Αθήνας.... το αστείο ειναι οτι ο αναμνηση επαιζε 103.8...με την ΕΡΑ απα Παρνηθα ανυπαρκτη!
.

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "nrg_tv"
το αστείο ειναι οτι ο αναμνηση επαιζε 103.8...με την ΕΡΑ απα Παρνηθα ανυπαρκτη!

Η ΕΡΑ στους 103,7 είναι απο Υμηττό. Αυτό το κάνει πιο εντυπωσιακό το φαινόμενο. ϊσως τα βουνά στο Λαύριο να κόβουν ελαφρώς το σήμα από Υμηττό.

Αποσυνδεδεμένος pstratos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2005
ο Υμητός δεν πάει προς Λαύριο ούτε και προς Γλυφάδα.  Για το δεύτερο ο λόγος είναι το παλιό αεροδρόμιο (φόβος παρεμβολών). Για το Λαύριο όμως????

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "pstratos"
ο Υμητός δεν πάει προς Λαύριο ούτε και προς Γλυφάδα.  Για το δεύτερο ο λόγος είναι το παλιό αεροδρόμιο (φόβος παρεμβολών). Για το Λαύριο όμως????

Νόμιζα πως ο λόγος που δεν φτάνει το σήμα απο Υμηττό στα νότια προάστια είναι επειδή η νότια πλευρά του Υμηττού είναι εμπόδιο και η παραλιακές περιοχές είναι στην σκιά του βουνού.

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: Amsterdam, NL
Παράθεση από: "neo11"
Παράθεση από: "pstratos"

Νόμιζα πως ο λόγος που δεν φτάνει το σήμα απο Υμηττό στα νότια προάστια είναι επειδή η νότια πλευρά του Υμμητού είναι εμπόδιο και η παραλιακές περιοχές είναι στην σκιά του βουνού.

Θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τη "σκιά", γιατί έχω παρατηρήσει πως το σήμα φθάνει μια χαρά στη βόρεια πλευρά του Πόρου και σε κάποιες περιοχές του Γαλατά Τροιζηνίας, που αποτελούν νοητή προέκταση του άξονα που αρχίζει από τις κεραίες του Υμηττού και περνά από κάποια νότια προάστεια που βρίσκονται στη "σκιά" του Υμηττού. Δηλαδή όσο απομακρυνόμαστε προς τα νότια το σήμα βελτιώνεται, επειδή η "σκιά" παύει να υφίσταται. Θυμάμαι σε σπίτι γνωστού στα όρια Γλυφάδας-Ελληνικού, λίγο πιο πάνω από το Αεροδρόμιο, το σήμα από Υμμητό ήταν χάλια. Οι περιοχή αυτή είχε, αντιθέτως, πολύ καλή λήψη από Αίγινα.

Πιθανός αυτό να γινόταν και σκόπιμα για να αποφευχθούν παρεμβολές στο παλαιό αεροδρόμιο, όπως ειπώθηκε παραπάνω, αλλά αφού το αεροδρόμιο δε βρίσκεται πια εκεί, γιατί δε δυναμώνουν το σήμα για να καλυφθούν και τα προβληματικά νότια προάστια?

Στο θέμα μας τώρα, δυστυχώς το χωριό μου (Αγία Ελένη Τροιζηνίας Αττικής), όπου έχω την ευκαιρία να πειραματιστώ με το DXing, είναι "κλεισμένο" από βουνά γύρω γύρω, οπότε ίσως είναι αρκετά δύσκολο να γίνει λήψη απομακρυσμένου σήματος...

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
Μιας και εγινε λογος για την σκιαση του Υμηττου τωρα που ειχα την ευκαιρια να προσεξω προς τα που ηταν στραμμενες οι πιο πολλες Yagi η κατασταση εχει ως εξης: Στην Γλυφαδα βλεπουν Αιγινα και Παρνηθα, οσο πιο ψηλα παμε κοβεται και η Παρνηθα. Στο Ελληνικο και στην Αργυρουπολη η πλειοψηφια βλεπει Παρνηθα μερια. Μολις πιασει Μπραχαμι παρα πολλες κοιτανε Υμηττο και οπως μου ειπαν η ληψη σχεδον ειναι "πεντακαθαρη". Τωρα τι σημαινει αυτη η λεξη απο καποιον ασχετο δεν ειχα την δυνατοτητα να το δω με τα ματια μου. Καπου κει λοιπον ειναι τα ορια της σκιασης λοιπον.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Αποσυνδεδεμένος spirosb

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://spirosb.blogspot.com
Σε πολλά σημεία στην Εθνική οδό Ηρακλειου-Αγίου Νικολάου (κρήτη), κυρίως λίγο πριν και μετά το τουνελ πριν τα Μάλλια, που τα Κέντρα Εκπομπής Ηρακλείου χάνονται, και περνάει Σαντορίνη/Αθήνα/Δωδεκάνησα και αν το επιτρέπει ο καιρός και Τουρκία.
Τα πιο "τρανταχτά" που έχει δει είναι να ταπώνει ο ΣΚΑΙ 100,3 [υμμητός/παρνηθα] τον Κρήτη FM 100,3 [βασιλικο], το ραδιο gold [υμμητος] να ταπωνει το λατώ 103,3 [Σταυρός Νεάπολης], το 95,9 ρόδου να ταπώνει τον ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗΣ 95,8.
Επίσης σε κάποιες συχνότητες ακούγονται για μεγάλο σημείο της διαδρομής μακρινοί σταθμοί:
π.χ.
94.1 Ράδιο Αρχάγγελος Ρόδου (Σχεδόν σε όλη την εθνική Ηράκλειο-’γιος, και σχεδόν σε όλη την πόλη του Αγίου Νικολάου)
101.3 δίεση (υμμητός)
98,9 αλφα (υμμητός)
103,7 δεύτερο πρόγραμμα (υμμητός)
107,6 Star Radio Symi (12 νησα)
88,9 angel (υμμητός) οταν δεν παίζει ο superadio εκεί
95.6 Τρίτο (πάρνηθα)
98.1 Ξένη μουσική (μάλλον από κυκλάδες)

Οι τρεις ισχυροί σταθμοί της Σαντορίνης (top melody 104.9, faros 105,9, santorini 106.4) ακούγονται σε πολλά σημεία δημιουργόντας σοβαρά προβλήματα στους τοπικούς (ιδιαίτερα ο top melody στην ΝΕΤ 104.8 από Ρογδιά).
Αυτά από τη βορειοανατολική Κρήτη.
metropolis-radio.blogspot.com -> Για έντεχνα
rock-channel.blogspot.com -> Για rock

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Από που έρχονται αυτά τα κανάλια;

30 - Star
33 - ANT1
56 - ΣΚΑΪ σε format 4:3 (μαύρες μπάρες πάνω κάτω)
68 - ALPHA;

Νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα στο "οι επίγειες λήψεις μας" αλλά έχει κλείσει.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Για τον ΑΝΤ1 έχουμε από Καστοριά θέση Επταχώρι 33 UHF, και Αίγιο θέση Πλάτανος 33 UHF  :!:     Συγγνώμη τα έβγαλές αυτά από τη Λήμνο  :?:   :lol:

O ANT1 αυτές τις θέσεις δίνει για το 33 UHF :idea:

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δύσκολο από τόσο μακρυά και τόσο βαθυά! Εννοώ με την Εύβοια πχ που μου έρχεται κατά καιρούς ο ΑΝΤ1 στα 52 δεν έχουμε εμπόδια παρά μόνο θάλασσα!

Εκτός και αν εκπέμπουν και τα άλλα 3 κανάλια από εκεί οπότε μιλάμε για απίστευτο φαινόμενο! Το Star - 30 και τον Alpha - 68 τα έχω ξαναδει, αλλά τον ΣΚΑΪ με αυτή την ιδιαιτερότητα (4:3) στα 56 και τον ΑΝΤ1 στα 33 πρώτη φορά το μεσημέρι σήμερα.

Μάλλον έχω ανεβάσει ΠΟΛΥ ψηλά τη κεραία... Σε λίγο θα πιάσω και Rai Uno!!!!  :!:   :lol:

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Τόπος: KOMOTHNH
Το εψαξες μηπως ερχεται κανενα σημα απο Μυτηληνη μερια????  :roll:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Απο προφήτη Ηλία Χαλκιδικής -

Θα πήγαινε στον Ραδιοτηλεοπτικό χάρτη Ελλάδος αλλά και στις DX λήψεις εντός Ελλάδος.

Θα μεταφερθεί σε αυτές μολις τα διαβασουν οι συμμετέχοντες - Αυριο δλδ. :P
.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τhank you NRG και sorry για το τόπικ! Πολύ λογικό.

Παράθεση
Το εψαξες μηπως ερχεται κανενα σημα απο Μυτηληνη μερια???? Rolling Eyes

kgial, οι κεραίες μου είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τη Μυτιλήνη. Εκτός αυτού το μόνο Star που πιάνει στη Μυτιλήνη είναι το τούρκικο!! Βλέπουν Extra και δεν βλέπουν Star, 13 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του. Για αυτό και μόνο το λόγο το έχω αποκλείσει σαν ιδέα απ' την αρχή.  :lol:

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Τόπος: KOMOTHNH
Mαλιστα...οκ τοτε...παω πασο!  :oops:   :lol:   8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παιδια ενα καναλι με λογοτυπο

*ΑΡΡΙ

ή κάτι τέτοιο - Εκκλησιαστικου περιεχομενου εκπομπή, καναλι 10 - 11 ή 12 VHF απο που ερχεται και τι ειναι? Το εχω βαθεια μεσα στο θορυβο και δεν μπορω να καταλαβω τι γραφει το λογοτυπο...
.

Αποσυνδεδεμένος HercSat

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Θα επαναφέρω λίγο την κουβέντα στα FM και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης...
Σήμερα νωρίς το πρωί,γύρω στις 7.40 είχαμε μια στιγιμαία πτώση του σήματος του Ράδιο Θεσσαλονίκη από τον Χορτιάτη στους 94.5.Για μια ακόμη φορά (τέτοιες διακοπές στο σήμα έχει συχνά -δε ξέρω γιατί- το Ράδιο Θεσσαλονίκη),και ενώ κινούμουν στο κέντρο της πόλης,διαπίστωσα κάτι που
με αφήνει έκπληκτο!...Στα λίγα δευτερόπελτα που μένει "κενή" η συχνότητα 94.5,ακούγονται με αρκετό "φύσημα" δημότικά τραγούδια.
Ποιος είναι όμως ο σταθμός που μεταδίδει δημοτική μουσική και τραγούδια "κάτω" από το Ράδιο Θεσσαλονίκη και ακούγεται μάλιστα και μέσα στην πόλη;
Μάλιστα!Το ΡΑΔΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ από τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ!!

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Eχει αναμετάδωση φίλε μου (το ραδιο Ηπειρος) απο το ύψωμα της κατάρας !!! :shock: και με αρκετή ισχύ μάλιστα.
Πρόσφατα "επιπλήχθηκε" απο το ΕΣΡ γι αυτό με "σύσταση" ! :wink:
Προφανώς συνεχίζει κανονικά, άλλωστε ο ιδιοκτήτης του δεν καταλαβαίνει απο τέτοιες συστάσεις  ! :D

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "anastazio"
Eχει αναμετάδωση φίλε μου (το ραδιο Ηπειρος) απο το ύψωμα της κατάρας !!! :shock: και με αρκετή ισχύ μάλιστα.
Πρόσφατα "επιπλήχθηκε" απο το ΕΣΡ γι αυτό με "σύσταση" ! :wink:
Προφανώς συνεχίζει κανονικά, άλλωστε ο ιδιοκτήτης του δεν καταλαβαίνει απο τέτοιες συστάσεις  ! :D

Τώρα εξηγείται αυτή η τρελή εμβέλεια μέσα στα βουνά και μάλιστα λίγο μετά από τα Γρεβενά προχορόντας για Μέτσοβο.Και μάλιστα να βγαίνει και το RDS.Και η ίδια συχνότητα κατεβαίνει στην Αρτα καθαρά.Τα ίδια έκανε και ένας μάγκας από Αρτα γεμισε τον τόπο κεραίες αλλά τον τσάκωσε ο νόμος και πλήρωσε τα κέρατά του.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Μετά από τη δημιουργία κεντρικής εγκατάστασης στην κατοικία που μένω περίσσεψε μια κεραία και αποφάσισα να πειραματιστώ για μακρινές λήψεις. Έτσι την έβαλα να κοιτάζει προς τη Σαντορίνη χωρίς ενισχυτή και έπιασα στο 55 UHF το κανάλι TV1 κυκλάδων με αρκετά καλή εικόνα. Βοηθάει και ο καιρός σήμερα βέβαια.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:10)