Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας
  • Παρ 29 Νοε 2024, 14:33
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 144247 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Τα VHF είναι γενικά πιο ισχυρά (στέλνουν πιο μακριά το σήμα) από τα UHF. Όποτε ίσως το καταφέρεις.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Συγκεκριμένα για τα ψηφιακά είναι καλύτερη η χελιδόνα ή γενικά; Γιατί για τα  αναλογικά, είχα παλιά, καμία διαφορά. Κατέληξα σε αυτή γιατί η χελιδόνα μου έβγαζε διπλή και τριπλή σκιά στα κανάλια της 2ης κεραίας.
Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου,μου ειχαν πει για τα ψηφιακα.εγω χελιδονα εχω και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα.αλλα αφου μου λες οτι σου χαλαγαν τα καναλια της 2ης...(εκτος κι αν δεν σε νοιαζουν)!

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παράθεση από: "marios1234"
Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου,μου ειχαν πει για τα ψηφιακα.εγω χελιδονα εχω και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα.αλλα αφου μου λες οτι σου χαλαγαν τα καναλια της 2ης...(εκτος κι αν δεν σε νοιαζουν)!
Βασικά όπως έχω ξαναπεί στο φόρουμ, τα κανάλια της 2ης πιάνουν απαράδεκτα, χειρότερα από το Πήλιο παρότι μιλάμε για απόσταση 2 χιλιομέτρων. ΕΚΤΟΣ από τον ΑΝΤ1 όπου συμβαίνει το αντίθετο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο ο ΑΝΤ1 γιατί έχω nova, το θέμα είναι τι γίνεται στις υπόλοιπες τηλεοράσεις του σπιτιού  :roll:  

Όταν είχα χελιδόνα δεν εξέπεμπαν τα ψηφιακά (μιλάμε για 5ετία τώρα) για να το δοκιμάσω, αλλά σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα ιδιωτικά και έχω πρόβλημα με τη κεραία που έχω τώρα, θα το δοκιμάσω.

Πάντως γενικά το σήμα από το Πήλιο έρχεται και παρέρχεται, όποια κεραία και αν έχω χρησιμοποιήσει. Εκεί που πιάνω τα αναλογικά πεντακάθαρα, ξαφνικά γεμίζουν χιόνι. Έτσι και τα ψηφιακά της ΕΡΤ, εκεί που έχω ποιότητα σήματος 70% μου πέφτει στο 28%.

Αυτό που έχω σαν πρώτο στόχο είναι να αλλάξω ενισχυτή. Εκεί θα δω αν φταίει κάτι στην εγκατάστασή μου ή αν απλά είναι θέμα απόστασης και καιρικών συνθηκών, οπότε θα περιμένω ένα θαύμα από τον Δήμο μας...

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Το θέμα απόστασης και καιρικών συνθηκών ισχύει, τώρα θα σου πρότεινα να αγοράσεις μία πολύ καλή γερμανική (αμερικάνικη δεν πιστεύω να βρεις) γύρω στα 100 euros (κάπου εκεί έκανε πριν 10 μήνες). Θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τις φθηνές. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παράθεση
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο ο ΑΝΤ1 γιατί έχω nova, το θέμα είναι τι γίνεται στις υπόλοιπες τηλεοράσεις του σπιτιού

Ενα νομιμότατο ενδοοικιακό CS. :P
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Επειδή το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει άκρη, είναι εύκολο να μου δώσεις (είτε πριβέ είτε εδώ) μια οικονομική λύση; Οτιδήποτε θα χρειαστώ για 3 τηλεοράσεις.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Ξαναέπιασα την ΕΡΑ-ΝΕΤ στο 92,8 ΜΗΖ πάλι μεσιμέρι γύρω στις 2 με 2μισή.Αυτήν τη φορά αλλάξανε και το RDS.Τώρα λέει ERT ERA1, ERT-NET, PILION, 92,8.Μήπως το μεσιμέρι ανεβάζουν τα KW και έχουμε μέχρι τον έβρο την λήωη τού ή να φταίει ο καιρός?Αναμένουμε.....
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Ξαναέπιασα την ΕΡΑ-ΝΕΤ στο 92,8 ΜΗΖ πάλι μεσιμέρι γύρω στις 2 με 2μισή.Αυτήν τη φορά αλλάξανε και το RDS.Τώρα λέει ERT ERA1, ERT-NET, PILION, 92,8.Μήπως το μεσιμέρι ανεβάζουν τα KW και έχουμε μέχρι τον έβρο την λήωη τού ή να φταίει ο καιρός?Αναμένουμε.....
Οντως αλλαξαν το RDS!!!το εχουν κανει και σε αλλες περιοχες ή μονο στο Πηλιο?

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
το RDS τα είδα κι εγώ λένε και Pilio πάνω & τις συχνοτητές τους.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "marios1234"
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Οντως αλλαξαν το RDS!!!το εχουν κανει και σε αλλες περιοχες ή μονο στο Πηλιο?

Μόνο στο Πήλιο είδα αυτή ην αλλαγή.Από ακαρνανικά βγάζουν τα κλασσικά ΕRΤ-ΝΕΤ. ΕRΤ ΕRΑ2, ΕRΑSPORT KAI στον αίνο τα ίδια me era-era2.Είχαμε και μία διακοπή ρεύματος στο Κόρφοβούνι με τον χαλασμό που έγεινε το πρωί και έπιασα στο 102,1 τον pop fm από κέρκυρα μαζί με το 92,6 είναι οι μοναδικοί πουυ έρχονται στην Αρτα και τον ρύθμό στο 105,5 και δεν ξέρω από πού έρχεται όταν δεν τον ταπώνει ο σταθμός της εκλησίας στο 105,6 που την μετακόμησαν από το 106,9 που ήταν πολλά χρόνια εκεί.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Εδω θα χρειαστω την βοηθεια απο Γιαννενα.πως γινεται να πιανουν σε καποια σημεια της θεσσαλιας τα ραδιο Ηπειρος και μαλιστα στους 94,5.απο οτι ξερω η συχνοτητα ειναι απο μιτσικελη.φιλε anastasio περιμενω την βοηθεια σου.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Το Ραδιο Ηπειρος εκπέμπει και απο τον Hellassat φίλε Τronix, οπότε είναι "παιχνιδάκι" η Δικτύωση του σε οποιοδήποτε σημείο της Επικράτειας και μάλιστα στην ίδια συχνότητα (94,5)  -αν είναι ελευθερη-.
Παλιά είχε αναμεταδότη στην κορυφή της Κατάρας ....ίσως απο εκει να το ακουτε και σήμερα !

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
anastazio, το ράδιο Ήπειρος έβγαινε παλαιότερα και από τον HotBird! Πρέπει να το είχα βγάλει αλλά σε άλλη συχνότητα από του ΟΤΕ ή της Nova. Δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα από τον HotBird.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
Mπα , δεν νομίζω να εξέπεμπε ποτέ απο Hotbird !
Ισως να υπήρχε αλλό κανάλι με παρεμφερές όνομα , και όχι το αυθεντικό "Ράδιο Ηπειρος" του Κώστα του Γεωργούλα , που είναι απο τα κορυφαία ραδιόφωνα στο χώρο της παραδοσιακής Δημοτικής μουσικής.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Μήπως ήταν το Ήπειρος Ένα? Υπάρχει τέτοιο ραδιόφωνο? Πάντως το είχα ακούσει μια φορά γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. Και ήταν HotBird.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
To ράδιο Ηπειρος έπιανε στον hotbird όσο καιρο είχε ο ΟΤΕ την 12188V.Μετά όταν έφηγε ο ΟΤΕ από τις 13Ε πήγε στον hellasat και είναι εκεί μέχρι τώρα.Οπου έχει αναμεταδότες τροφοδοτούνται μέσω δορυφόρου έχει τύχει να ακούω ταυτόχρονα καί τα δύο σήματα το ένα με την χαρακτηριστική καθηστέρηση στην ίδια συχνότητα και ο φίλος από θεσσαλία μπορεί να ακούει τον αναμεταδότη από Κατάρα εκτός αν υπάρχει άλλος στην Θεσαλία στο 94,5.Ο αυθεντικός από τα Γιάννενα έχει και RDS.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Το Ράδιο Ήπειρος έχει αναμεταδότη και στην κατάρα από όπου μάλλον φτάνει πολύ μακρια.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
απο πηλιο στους 94,5 υπαρχει το flash Μαγνησιας.Γι αυτο και ο σταθμος μεσα στο βολο δεν ακουγεται παρα μονο σε υψωματα της Λαρισσας  και μεσα στα τρικαλα καθαροτερα εφοσον λετε οτι το σημα ειναι απο καταρα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στα 106,4MHz έπιασα στθμό με ποντιακή μουσική.Σίγουρα είναι αναμεταδότης αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω από που.Πιθανά είναι τα Γιάννενα και λιγότερο τα Ακαρνανικά.Anastazio έχεις κάτι υπ'όψη σου???Ο σταθμός ανέφερε αφιερώσεις από Ημαθία (Βέροια).
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
Δεν υπάρχει σταθμός στους 106,4 στα Γιάννενα
106,1 είναι ο Κρατικός , και 106,7 ο metro/nitro FM !

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Aν εκπέμπει από τα Ακαρνανικά στο 106,4 είναι κακιά συχνότητα γιατί τον έχουν στριμώξει οι εκκλησίες από τον Αίνο στο 106,3 και ο Χριστιανισμός στο 106,6.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Σημερα παρατηρησα οτι στους αναμεταδοτες της ΕΡΑ Ααπο Λιχαδα αλλαξε επισης το RDS.Πλεον λεει ''ERT-ERA1 88.8 και ERT-ERA2 104.2 αντιστοιχα''.σε καμια αλλη περιοχη υπαρχει το αντιστοιχο με το Πηλιο(οπου αναφερεται η λεξη PILIO)?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Σε εμάς πάντως, στη συχνότητα 96.5 έχουμε την ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και αυτό ακριβώς γράφει το RDS (δεν γράφει το κέντρο εκπομπής, αλλά είναι ο ’γιος Αθανάσιος).

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Να ρωτήσω κάτι έχει πιάσει κανείς απο Βόλο ραδιόφωνα στα νησιά η Έβρο (εκτός απο ΕΡΤ ΝΕΤ 92.8 κ ΕΡΑ2 94.8, ΕΡΑΣΠΟΡ 107.1, ΕΡΑ ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 101.2) όπως Heart FM 105.1 (Ξανάβαλε RDS πάντως), Λάμψη 88.6, Μετρό 88.2, Astra FM,Top FM Digital 106.4;;;

O Heart πάντως έχει πανθεσσαλική εμβέλεια το ίδιο και οι Astra FM 97.3, Top FM 106.4,Λάμψη 88.6 (σχεδόν πανθεσσαλική)

Στα Στουρναρείκα Τρικάλων πιάνω όλους μαζί εκτός σχεδόν εκτός τον ΜΕΤΡΟ 88.2 γιατί ταπώνει άλλος την συχνότητα 88.3(πρέπει να ναι απο Τρίκαλα/Καρδίτσα/Μουζάκι και ΔΕΝ παίζει πρόγραμμα.

Παρατήρησα το κενό στο 88.3 στο Μουζάκι έχει αυξημένο σήμα άρα πρέπει να ναι κανά μηχάνημα απο κεί μεριά.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Το ιδιο συμβαινει και με το ραδιο πολις 99,4 και του cosmos fm 99,5 της καρδιτσας,οπου εκει γινεται η ταπα της ταπας.το ραδιο πολις μεσα στην καρδιτσα παρολου που η εκπομπη του γινεται απο Δοβρουτσι δεν ακουγεται καλα.Σε αντιθεση με το cosmos fm οπου η εκπομπη του γινεται απο καποιο υψωμα υποθετω απο Μουζακι.τελικα ποιος απο τους δυο αυτους σταθμους ειναι νομιμος;Εχετε υποψη το ραδιο πολις ειναι της Λαρισσας.

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Tronix ναί γίνεται η τάπα της τάπας. Στην Λάρισα ΜΟΝΟ μέσα στην πόλη ακούς ΠΟΛΙΣ ενώ έξω και κυρίως Φάρσαλα ακους και τα 2. ο cosmos 99.5 βγαίνει απο το Μουζάκι. Την κεραία του την βλέπεις στην Πύλη!!!! (σίγουρα) και άσε και τον Πρώτο 99 FM! Έστησε κάμερα στο S39 στην τηλέοραση και βλέπουμε/ακούμε τον πομπό Τρίκαλα/Καρδίτσα!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
οι υπευθηνοι αυτων των δυο σταθμων εχουν κανει τιποτα αραγε για να λυσουν αυτο το προβλημα;παντως ο καρδιτσιοτικος σταθμος υποστηριζει οτι αυτη η συχνοτητα του ανηκει καθως πριν απο πολλα χρονια απαιζε απο δοβρουτσι.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Aυτόμου θυμίζει μία παρόμοια ιστορία με τον ντέφι στην Αρτα και ένα σταθμό από το Αγρίνιο που βγαίνουν στο 95,1.Ο ντέφι ακούγεται μες στην πόλη αν πας στα βουνά πχ Βουργαρέλι ακούς τον Αγρινιώτη.Τα ίδια παθαίνει και οΑγρινιώτης σε κάποια σημεία τον ταπώνει ο δικός μας μες στον νομό του αυτά τα σημεία δεν καλύπτονται από το κέντρο εκπομπής του.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
προχθες με τις διακοπες ρευματος στο χωριο στη Λαρισσα στο 63 ψιλοφαινοταν το σταρ της Λαμιας.Με μια ματια που εριξα στο σαιτ του καναλιου το 63 ειναι απο Δομοκο.Επισης στο 41 εβγαλα alpha το οποιο δεν ξερω απο που ειναι.οποιος μπορει να προσθεσει κατι.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Tελικά οι διακοπές της ΔΕΗ στο ρεύμα έχουν και τα καλά τους.Σήμερα κατα τις 8 το απόγευμα είχε βγει εκτός το Κορφοβούνι και το κέντρο εκπομπής που βγαίνουν τα ράδιόφωνα της Πρέβεζας.Στους 88MHz έπιασα ένα σταθμό τον hotmix.Αυτό έλεγε το rds Εβαλε διαφημήσεις και ήταν από Τρίκαλα.Η λήψη έγινε 5 χλμ νοτιοδυτικά της Αρτας λίγο μετά τις Χαλκιάδες για όσους ξέρουν από τα μέρη μας.Εκεί είναι ανοικτά και αυτο ίσως βοήθησε την λήψη γιατί είναι δύσκολο να έρθουν τα σήματα από Τρίκαλα υπάρχουν πολλά βουνα ανατολικά μας.Τελικά θες και λίγη τύχη στο dxing :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (10:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/11/2024 (09:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (07:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (06:44)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/11/2024 (03:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (11:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:49)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)