Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου,μου ειχαν πει για τα ψηφιακα.εγω χελιδονα εχω και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα.αλλα αφου μου λες οτι σου χαλαγαν τα καναλια της 2ης...(εκτος κι αν δεν σε νοιαζουν)!
Βασικά όπως έχω ξαναπεί στο φόρουμ, τα κανάλια της 2ης πιάνουν απαράδεκτα, χειρότερα από το Πήλιο παρότι μιλάμε για απόσταση 2 χιλιομέτρων.
ΕΚΤΟΣ από τον ΑΝΤ1 όπου συμβαίνει το αντίθετο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο ο ΑΝΤ1 γιατί έχω nova, το θέμα είναι τι γίνεται στις υπόλοιπες τηλεοράσεις του σπιτιού
Όταν είχα χελιδόνα δεν εξέπεμπαν τα ψηφιακά (μιλάμε για 5ετία τώρα) για να το δοκιμάσω, αλλά σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα ιδιωτικά και έχω πρόβλημα με τη κεραία που έχω τώρα, θα το δοκιμάσω.
Πάντως γενικά το σήμα από το Πήλιο έρχεται και παρέρχεται, όποια κεραία και αν έχω χρησιμοποιήσει. Εκεί που πιάνω τα αναλογικά πεντακάθαρα, ξαφνικά γεμίζουν χιόνι. Έτσι και τα ψηφιακά της ΕΡΤ, εκεί που έχω ποιότητα σήματος 70% μου πέφτει στο 28%.
Αυτό που έχω σαν πρώτο στόχο είναι να αλλάξω ενισχυτή. Εκεί θα δω αν φταίει κάτι στην εγκατάστασή μου ή αν απλά είναι θέμα απόστασης και καιρικών συνθηκών, οπότε θα περιμένω ένα θαύμα από τον Δήμο μας...