Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας
  • Κυρ 1 Δεκ 2024, 19:58
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 144367 φορές)

0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παράθεση από: "marios1234"
Χθες το απογευμα επιασα με ΤΕΛΕΙΟ σημα τον Heart 93.1!παντως,ολοι οι σταθμοι που εχω πιασει απο Χορτιατη(με εξαιρεση το Πανοραμα) δεν εχουν RDS.δεν ξερω ομως αν δεν εχουν γενικα ή αν εμενα δεν μου εμφανιζεται.ουτε τα κρατικα απο Παγγαιο(επιασα και την ΕΡΑ 3 97.5)εχουν RDS, ουτε stereo!επισης τωρα τελευταια πιανω την ΕΡΑ 2 στους 98.9 με καλουτσικο σημα αλλα δεν εχω εντοπισει το κεντρο εκπομπης...

Γι αυτό έκλεισαν τον Studio54 εδώ στον Βόλο που ήταν 98.9 γιατί έκανε παρεμβολές λένε...Τώρα με τον NRG τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Ερα 2 στους 98.9 πιάνω από Αίνο Κεφαλλονιάς.Αν το RDS σου βγάζει μικρά γράμματα και είχε μηνυμα era-era2 είναι από Κεφαλλονιά!!!!!!!!1
Ειναι λιγο παραξενο αλλα στο κινητο μου το μηνυμα του rds ειναι οντως με μικρα γραμματα και αν θυμαμαι καλα(δεν μπορω να το ελεγξω τωρα) λεει αυτο που αναφερεις! :shock: στο αυτοκινητο ομως τα γραμματα ειναι κεφαλαια!υπαρχει βεβαια η πιθανοτητα στο αυτοκινητο να συντονιζεται αυτοματα στην ΕΡΑ 2 απο Λιχαδα και γι'αυτο να μην προλαβαινει να δειξει το κειμενο που εκπεμπεται στους 98.9...

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Παράθεση από: "marios1234"
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Ερα 2 στους 98.9 πιάνω από Αίνο Κεφαλλονιάς.Αν το RDS σου βγάζει μικρά γράμματα και είχε μηνυμα era-era2 είναι από Κεφαλλονιά!!!!!!!!1
Ειναι λιγο παραξενο αλλα στο κινητο μου το μηνυμα του rds ειναι οντως με μικρα γραμματα και αν θυμαμαι καλα(δεν μπορω να το ελεγξω τωρα) λεει αυτο που αναφερεις! :shock: στο αυτοκινητο ομως τα γραμματα ειναι κεφαλαια!υπαρχει βεβαια η πιθανοτητα στο αυτοκινητο να συντονιζεται αυτοματα στην ΕΡΑ 2 απο Λιχαδα και γι'αυτο να μην προλαβαινει να δειξει το κειμενο που εκπεμπεται στους 98.9...

Πιθανόν η ΕΡΑ2 στους 98,9 να είναι απο την Σαντορίνη.  Το μόνο που δεν ξέρω είναι εκπέμπει με RDS απο εκει.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Στο αυτοκίνητο μπορεί να μην υποστηρίζει τα μικρά όπως και εμένα.Το αν πιάνεις Κεφαλλονιά στην Θεσαλία δεν είναι απίθανο με τον καιρο και τα τέρατα της ΕΡΤ για πομπούς.Δες στις DX λήψεις του εξωτερικού τι κατεβάζω από Ιταλία Ισπανίακαι Βόρεια Αφρική.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
καλησπερα απο εβρο οπου πλεον θα βρισκομαι εδω περα.Διαμενω σε ενα συγκροτημαμε πολλα σπιτια και υπαρχει κεντρικη εγκατασταση επανω.Εδω θα χρειαστω την βοηθεια του Ηλια που εκανε σε αυτα τα μερη.πιανω με καθαρη εικονα τα εξης καναλια.alpha 50, ahteha 59,alter 44με παρεμβολες απο τουρκικο καναλι στην ιδια συχνοτητα.το mega 61 star 67,εχω αθλια εικονα.στο 33 r channel θολα.Επισης σχετικα καλα Δελτα 58, θρακη 56.οσο αναφορα στα κρατικα ο τεχνικος που εφτιαξε εκανε την εξης γκαφα.Δεν εβαλε vhf κεραια με αποτελεσμα να μην βλεπω ΕΤ1.(Λευκιμμη).οσο αναφορα τα τουρκικα εδω γινεται παρελαση.Εχετε υποψη η μια κεραια κοιταει Λευκιμη και αλλη νομιζω πεπλο η Φερρες θα σας γελασω.Ηλια περιμενω βοηθεια.βεβαια δεν με πολυενδιαφερει αυτο αφου αυριο θα βαλω την ακατονομαστη αφου ειμαι ηδη συνδρομητης.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Που είσαι φίλε μου οι συχνότητες δεν ταιριάζουν με Πλάκα.οι συχνότητες που αναφέρεις έρχονται από Πέπλο.το 33UHF δεν θυμάμαι.Είχα επικοινωνία με τον Ηλία και μου τα είπε.Για τα τουρκικά υπάρχουν τα κέντρα εκπομπής της Κεσσάνης , της Υψάλας που είναι απέναντι από Φέρρες και του Οζούν Κιοπρού που είναι απέναντι από το Σουφλί και τα πιάνεις καλά.Αν έπιανε και το Τσανάκαλε εκεί να δεις πασαρέλα ο τούρκος.Είχα πάει με τον Ηλία στο κέντρο εκπομπής του Πέπλου μέσα στις κεραίες και κάναμε ράδιοDXing το τί γίνεται στο ράδιο!!!!!!!!!

Τρόνιξ τι γυρεύεις εκεί στρατιωτικός είσαι???
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
στο φορουμ ομως εδω θα ασχολουμαστε μονο με θεματα του σατλεο και τιποτα αλλο .οσο για τα υπολοιπα με p.m.Nεκταριε περιμενω και απο εσενα βοηθεια καθως ξερω οτι εκανες και εσει εκει .

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Τυχαία βρέθηκα πριν από ένα χρόνο έξω από τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Εκεί έχει μια περίεργη κλίση, που φαίνεται μπλοκάρει τους πομπούς του Χορτιάτη. Τέλος πάντων βγήκαν πεντακάθαροι οι πομποί της Πάρνηθας (και με RDS παρακαλώ). Kosmos 93,6 , ΝΕΤ 91,6 και ΣΠΟΡ 100,9 . Το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου έχει μεγάλη ευαισθησία, έτσι το 0,1 άμα δεν παίζει θόρυβος το αγνοεί μια χαρά. Σαν να θυμάμαι ότι έπιασα και Εύβοια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιον ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "radiobuzzer"
Τυχαία βρέθηκα πριν από ένα χρόνο έξω από τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Εκεί έχει μια περίεργη κλίση, που φαίνεται μπλοκάρει τους πομπούς του Χορτιάτη. Τέλος πάντων βγήκαν πεντακάθαροι οι πομποί της Πάρνηθας (και με RDS παρακαλώ). Kosmos 93,6 , ΝΕΤ 91,6 και ΣΠΟΡ 100,9 . Το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου έχει μεγάλη ευαισθησία, έτσι το 0,1 άμα δεν παίζει θόρυβος το αγνοεί μια χαρά. Σαν να θυμάμαι ότι έπιασα και Εύβοια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιον ακριβώς.
Καλά αν μιλάς για Τρίλοφο, σκέψου τι θα γινόταν αν ανέβαινες προς Πλαγιάρι! Εκεί να δεις λήψεις DX στις στροφές!!!!
Μου κάνει εντύπωση πάντως πως σου ξέφυγαν στον Τρίλοφο οι τρελές λήψεις από Σκόπια!!!!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Εδω και καιρο πιανω ΝΕΤ 48, ΕΤ3 45,με λιγα χιονια και μετα απο λιγες ωρες εξαφανιζετε η εικονα.Την ιδια χρονικη στιγμη που γινεται αυτο ενισχυονται και τα τουρκικα.Στον χαρτη Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε απο οτι ειδα αυτα ειναι απο Μυτηληνη.Μα ειναι δυνατον;πως γινεται αυτο,και γιατι μετα δεν βλεπω τιποτα σε αυτες τις συχνοτητες;Ας μου εξηγησει καποιος αυτο το φαινομενο.

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
Παράθεση από: "TRONIX"
Εδω και καιρο πιανω ΝΕΤ 48, ΕΤ3 45,με λιγα χιονια και μετα απο λιγες ωρες εξαφανιζετε η εικονα.Την ιδια χρονικη στιγμη που γινεται αυτο ενισχυονται και τα τουρκικα.Στον χαρτη Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε απο οτι ειδα αυτα ειναι απο Μυτηληνη.Μα ειναι δυνατον;πως γινεται αυτο,και γιατι μετα δεν βλεπω τιποτα σε αυτες τις συχνοτητες;Ας μου εξηγησει καποιος αυτο το φαινομενο.
εγω παντως φιλε μου που μενω πεπλο δεν εχω δει ιχνος των κρατικων σ αυτες τις συχτοτητες.απεναντιας μου βγαινει καμπανα το πηλιο.

• Satleo Maniac
Να αναφερω οτι πιανω ορισμενες ωρες της ημερας αστρα στα 53 απο λιχαδα ευβοιας!επισης πιανω αρκετα καθαρα αλφα στα 25 μεγκα στα 31 αντ1 στα 35 σκαι στα 54 ολα αυτα απο πηλιο!!!και μενω εβρο παιδια...!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
χρηστο σε αυτες τις συχνοτητες που ανεφερες δεν εχεις καποιο ιχνος εικονας απο πλακα;Αληθεια απο πλακα μπορειτε να δειτε εκει;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Xristos Peplos"
Να αναφερω οτι πιανω ορισμενες ωρες της ημερας αστρα στα 53 απο λιχαδα ευβοιας!επισης πιανω αρκετα καθαρα αλφα στα 25 μεγκα στα 31 αντ1 στα 35 σκαι στα 54 ολα αυτα απο πηλιο!!!και μενω εβρο παιδια...!

Μετά το ραδιόφωνο της ΝΕΤ και τηλεοπτικά το Πήλιο στον Εβρο.Απ΄ότι θυμάμαι ο Πέπλος έχει πολλά εμπόδια νοτιοδυτικά του και η Πλάκα δενπιάνει καλά εκεί.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Προχτές γύρισα από το χωρίο μου, όπου πιάνουμε κανάλια από Σαντορίνη-Συρό-Υμητό κτλ.
Παρατήρησα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οτι στο 463 ΜΗz (δηλαδή στο S41 όπου έβγαζα το MAD) βγήκε το Σινέ+ :shock: Είχε πολύ καλή εικόνα! Η μετάδοση συνεχιζόταν για 1-2 μέρες, και ύστερα έκανε την εμφάνιση του το ERT World.

Τι έγινε ρε παιδιά;
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
Η πλακα βγαινει πολυ καλα στον πεπλο στα υψωματα.τα χαμηλωματα εχουν προβλημα.και πιανουν αναγκαστικα απο το τοπικο κεραιοσυστημα.

• Satleo Maniac
Παιδια εδω και ενα μηνα δεν βλεπουμε καθολου μακεδονια!εχει κοπει απο την πλακα στα 32.μηπως θα την αλλαξουν συχνοτητα μιας και παρεμβαλλε στην ιδια συχνοτητα με την ετ 3 απο λευκιμμη?η 21 απο πηλιο δεν βλεπεται γιατι παρεμβαλλει το πανισχυρο δελτα απο την πλακα.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Φίλε, έχεις διπλοτριπλοποστάρει σε πολλά θέματα. Μια απάντηση είναι αρκετή!
Φιλικά, Άκης

• Satleo Maniac
Σορι αλλα γραφω απο κινητο και κολλαει!
Ευχαριστω για την κατανοηση!

• Satleo Maniac
Αποψε γινεται της τρελης με τα καναλια...εχουν ερθει καναλια σε συχνοτητες που δεν εχω ιδεα απο που ειναι!ενδεικτικα να αναφερω τον αλφα στα 33,ο οποιος ηρθε και ταπωσε την ετ1 απο πλακα,και στα 56 που ηταν κενη και καμια φορα επιανα αμυδρα θρακη νετ απο κηπους τωρα μου ηρθε καμπανα η ετ1!οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Τα κτήνη της Πάρνηθας πέρασαν τροποσφαιρικά στον Εβρο...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Γιαυτό μου αρέσει η Αρτα.Οχυρομένη από παντού από Ελλάδα μεριά αλλά όλη η Μεσόγειος έχει παρελάσει εδώ.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Νεκτάριε, ιθπανική τηλεοραθη εχει περάθει ποτέ εκεί?
.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Ραδιόφωνα από Ισπανία, Ιταλία, Αραβικά, Γερμανοί, ενας Αγγλος ,ενας σέρβος και ένας γάλλος έχω πιάσει.Από TV πολύ παλιά στα πολύ χαμηλά VHF έχει έρθει το tve1 kai η RAI επίσεις στα 21UHF έχει έρθει κάποιο FTV άγνωστο από που αλλά μου έχουν πεί  ότι κατάγεται από την πρόην Γιουγκοσλαβία.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πρέβεζα
Στα VHF 5 έχω συνεχως την RAI 1 με ήχο στέρεο(αληθεια υπάρχει πιθανότητα να μην εκπέμπουν τα κρατικα της ιταλίας με αυτο το τρόπο; )
ΧΩΡΙΣ κεραία για VHF ,μόνο μία UHF γυρισμένη στα Ακαρνανικά (τελείως αντίθετα απο ιταλία)
Δέκτες:Dm800,Comag portyI,Skystar2
Κάτοπτρα: 1,25*1,40 κινητό, 75 cm @ Astra2
LNB: 3x digiality 0.3 db, 1x sharp 0.4
VboxII,superjack actuator 24\'\'
Triax Disecq 4 in 1 (και μια παρατημενη σχεδον επίγεια εγκατάσταση-στο σερβις πλέον)

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Βασίλης1"
Στα VHF 5 έχω συνεχως την RAI 1 με ήχο στέρεο(αληθεια υπάρχει πιθανότητα να μην εκπέμπουν τα κρατικα της ιταλίας με αυτο το τρόπο; )
ΧΩΡΙΣ κεραία για VHF ,μόνο μία UHF γυρισμένη στα Ακαρνανικά (τελείως αντίθετα απο ιταλία)

Με σάπια vhf κεραία στο κέντρο της Αρτας έπιαsα το RAI DUE prin 2 χρόνια.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
κυριε διαχειριστα η πελλοπονησος περναει σε κανενα σημειο της της κρητης;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Σποραδικά ΜΑΧ TV @ ηράκλειο

καθημερινα σχεδόν ραδιοφωνα απο τριπολη στα Χανιά

Τηλεορασεις στα χανιά
.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
Σποραδικά ΜΑΧ TV @ ηράκλειο

καθημερινα σχεδόν ραδιοφωνα απο τριπολη στα Χανιά

Τηλεορασεις στα χανιά

To max tv από το Ναύπλιο λές???

Αμα δεις το κέντρο εκπομπής που έχουν δεν είναι σε μεγάλο υψόμετρο.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (16:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (16:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:25)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (15:24)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:49)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:44)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:10)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (11:05)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/12/2024 (10:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (10:14)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (06:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (03:25)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (01:23)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (00:01)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (20:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (18:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (17:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:39)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (11:37)