0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι Νεκτάριε δέν τον έπιασα υποψιάζομαι μήπως οι συγκεκριμένοι σταθμοί έχουν στην ίδια συχνότητα αναμεταδότη στο πύθιο,γιατί απο Σουφλί και πέρα ακούγονται καθαρά.
Επίσης στους 97,5 το απόγευμα σήμερα άκουγα εδώ στο προβατώνα ΕΡΑ3 εχε γούστο να περνάει εδώ και το παγγαίο να γελάμε.καθώς και σε κάποιο σημείο του πέπλου ένας σταθμός απο ξάνθη στους 88,0.
Στους 88Mhz είναι ο SUPER FM της Ξάνθης (Αναμετάδοση ΑΝΤ1 97.2).
Αναφέρω Λήψη απο Αίνο Κεφαλλονιάς στο Δήμο Λάκκας Σουλίου Ιωαννίνων και συγγεκριμένα στο Δ.Δ Αχλαδέας(39.28'.353"Ν /20.50'.707" Ε ) σε υψόμετρο 607μέτρα και κατευθυνση κεραίας στα Νοτιοανατολικά(SE) !!!Λαμβάνονται καθαρά τα περισσότερα κανάλια ( 27-ΚC, 36-SKAI , 51-STAR , 52-ALTER , 57-NET , 63-Ant1 , 65-Super b, 66-Alpha , kλπ) που δεν επικαλύπτοναι απο εκπομπές των τοπικών Κέντρων .
Νεκτάριε , το "ΚC"(που "έπιασα" στο Ch-27 )ξέρεις αν είναι τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της κεφαλλονιάς ?
Συγνωμη για λιγο για το off topoic.Νεκταριε αφου εχουμε τον Ηλια για επειγιο αναλυτη,για δορυφορικο αναλυτη ποιον εχουμε που κατεχει καλα το θεμα;
Για ρωτηστε αν τα πουλανε. Πολλοι ετσι απεκτησαν παμφθινα μεγαλους ανακλαστηρες απο σταθμους τροφοδοσιας καλωδιακων δικτυων της Γερμανιας. Μεχρι και Ρωσια εχουν παει αρκετοι. Αν οι Δημοι θελουν να τα αποσυρουν πιθανον μπορειτε να παρετε κανενα σε χαμηλη τιμη.
Η αχρηστια τους δεν εχει ορια... Κριμα..
Ασε που ειμαι εναντιον του κινυγι για οικολογικους λογους, αλλα αυτο παρα ειναι αισχως. Τι περιμενεις σ' ενα κρατος οπου μονο η αναρχια ζει και βασηλευει
Αυτή η διαδρομή θέλει Τάσο και ISKRA κεραία με Νεκτάριο για τρελές DX λήψεις!Πόσο θα ΄θελα να ήμουν κι εγώ εκεί! 8)