Καλησπερα
και ο ήχος του 24 πάντα ήταν χαμηλομένος...σε σχέση με τα υπόλοιπα και με το 31 του πηλίου
καλησπερα κι απο εμενα.. δεν ξερω τι επαθε το 24 τις τελευταιες μερες αλλα οχι μονο ακουγεται πιο χαληλα ο ηχος αλλα εχω θαμπη εικονα εστω που κοιταει χορτιατη.. αυτο το φαινομενο γινεται και στο 61 αφου ειναι εναλλακτικη του 24 κ οτι εχει το 1 εχει και το αλλο.. τελευταια το 61 το πιανω πεντακαθαρα χωρις ιχνος απο αντ1 τσουκαλα πολυγυρου με κεραια προς χορτιατη λεμε τωρα.. αν κοιταξω φιλιππειο καμπανα πιανει..
1 νεο: πως να πιασουμε το βουλγαρικο καναλι btv στο 25 στο χωριο μου με κεραια προς βορειο ανατολικα.. αυτο εγινε σε σπιτι φιλου μου που πηρε καινουργια lg tv lcd 22' που εχει και ενσωματομενο dvb-t για ψηφιακη ληψη.. τωρα που αναφερω ψηφιακη ληψη ειδα οτι το 4ε εχει κοκκινη εικονα κ χωρις ηχο γιατι αραγε;;; λοιπον στο χωριο μου (αγγελοχωρι ημαθιας για οσους δεν καταλαβαν) επιανα στο 25 πεντακαθαρα θα σας δειξω και ο ηχος με stereo οπως και ο Nova tv μονο τον ηχο του πιανω αφου παιζει ο γνωμη tv και ο ηχος ακουγεται μονο στο dk συστημα.. οσο για το kanal1 στα 8-9 vhf δεν το πιανει γιατι η κεραια δεν πιανει vhf σηματα.. επιανα και το παγγαιο net 59 et3 64.. στο χωριο μου ομως αν βγει ο αγνωστος απο θεσσαλονικη στο 25 ταπωνεται αλλα ο ηχος παραμενει αν το εχουμε στο dk ενω στη βεροια ποτε δεν χανεται το καναλι γιατι εχει μονο ελαφρες κυματωσεις απο θεσσαλονικη και υπερισχυει παντα το βουλγαρικο.. αυτα απο εμενα.. καντε και μια μεταφορα για αυτο το θεμα στο μακρινες ληψεις dx για σηματα που ειναι εκτος ελλαδας.. ευχαριστω..
σορρυ που δεν εβαλα φωτο απλα δεν ξερω να ανεβαζω απο εδω.. σας δινω το link που ειναι η φωτο ανεβασμενη στο rapidshare
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεπροσοχη μονο 10 φορες μπορειτε να δειτε την εικονα δεν ειμαι premium user εκει.. ας κανει καποιος upload την φωτο εδω κ οχι στο rapidshare ευχαριστω..