Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας
  • Τρι 3 Δεκ 2024, 19:07
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 144489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος brekastro

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Τήνος
Το ΤV1 Σύρος δεν είναι από την Σαντορίνη αλλά από την Πάρο.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Σημερα κατεβαινε και ο αντεννα στο 50 απο παρο - περνουσε σουβλακι η παρος αυτες τις μερες...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Παράθεση από: "nrg_tv"
Σημερα κατεβαινε και ο αντεννα στο 50 απο παρο - περνουσε σουβλακι η παρος αυτες τις μερες...

Όχι μόνο από Πάρο αλλά και από Αθήνα κατέβαινε σούβλα..όχι σουβλάκι  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Εστησα το κινητό κτηνος μου και (μολις φυγει η γλυκύτατη πεθερουλα μου απο το σπίτι (δεν θελω να την ενοχλω)) θα βαλω μπρος το σκαναρισμα.
 :oops:

17 db, 30ο@-3db, μεγάλο υψομετρικό, κινηση σε 360ο μοιρες, και οι πρώτες δοκιμες εφεραν... Mega @ 7VHF!! (η κεραία ειναι UHF!) και ανευ προσπάθειας!  

κατσε να δουμε τι θα πιάσουμε!

Edit

βάλαμε μπρός κι εχουμε

Ηδη κατάφερε να μου ξεχωρισει τον ΣΚΑΙ στο 53 Σαντορίνη και τον ΑΝΤ1 απο ΚΩ 53 UHF (Σύμπετρο)

Πιάσαμε και το ΤV1 κυκλάδες στο 55
 οπως και την ΕΤ1 στο 36! (Πύργος Συρου)
Αlpha στο 59 απο την Πάρο (τοσο δυνατό που "εξαφάνισε" τον NRG στα 2 χμ!)
Αλτερ στο 40, αγνωστο απο που
Ζευς ΤV απο Νάξο στο 65
ΝΕΤ στο 56 (ποιο 1 KW του Alter? Η κεραιούλα μου το τρύπησε σουβλάκι)
και ακόμα ψάχνουμε!
.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Εδώ και χρόνια γυρνάω την Ελλάδα με ένα ραδιοφωνάκι στο χέρι και σημειώνω περίεργες λήψεις, αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τις δημοσιεύσω, γιατί ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ωστόσο μια που το 'φερε η κουβέντα δεν μπορώ να αντισταθώ.

- Πριν από μια 8ετία (νομίζω 1998-1999) όταν η ρευματοδότηση του Χορτιάτη από τη ΔΕΗ είχε πρόβλημα και οι σταθμοί έπεφταν συνέχεια, είχα πιάσει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη το Ράδιο Παλαμάς 91.4 και Ήχος FM 91.0 από Λάρισα (Πήλιο;). Απόσταση: ~120km

- Ιδανική περίπτωση για DX είναι το ακρωτήρι στο Ποσείδι Χαλκιδικής, καθώς μπορείς περπατώντας 5 λεπτά στην παραλία να βρεθείς σε διαφορετική "γωνία" σε ένα εύρος 300 μοιρών, κοιτάζοντας διαφορετική πλευρά της Ελλάδας.
Το καλοκαίρι του 2005 κοιτάζοντας βορειοδυτικά (πέρα από τα αναμενόμενα της Βέροιας) το σουξέ μου ήταν το Ράδιο Δεσκάτη από Νομό Κοζάνης στους 104.7 .
Στη Νότια πλευρά, επίσης το καλοκαίρι του 2005, έπιασα για πρώτη φορά στους 105.5, πεντακάθαρα το ραδιοσταθμό του Συνασπισμού, που ακόμη δεν είχε ονομαστεί "Στο Κόκκινο" και έπαιζε έθνικ μουσική και σποτάκι για νέο "εναλλακτικό πρόγραμμα". Στο ίδιο σημείο υπήρχε μέτριας ποιότητα λήψη του Σκάι στους 100.3 και άλλων αθηναϊκών, όπου δεν καλύπτονταν από τις συχνότητες της Έυβοιας. Η απόσταση Υμηττός-Ποσείδι είναι 250km σε ευθεία γραμμή και μεσολαβούν τα βουνά της Εύβοιας.
- Στο ίδιο σημείο είχα λάβει σταθμούς από Τουρκία, οι οποίοι πρέπει να ήταν πραγματικά DX γιατί το σήμα ερχόταν κατά κυματα, προφανώς ανακλώμενο σε σύννεφα ή όπου αλλού μπορεί. Εδώ η απόσταση είναι περίπου 400km .

- Στο νομό Λακωνίας, ο δρόμος που ανεβαίνει στο όρος Ταΰγετος κάνει διάφορους κυματισμούς, με αποτέλεσμα τα βράχια από πάνω να σχηματίζουν "πιάτο" για διάφορες περιοχές. Στο χωριό Πικουλιάνικα πριν από δυο χρόνια έπιασα το ραδιοσταθμό Φάρος 105.9 Σαντορίνης , νομίζω φέτος έπιασα και τον Top Melody 104.9 . Απόσταση ~540km .
Η απόσταση από Χανιά είναι πολύ μικρότερη, περίπου 200km, οπότε οι σταθμοί των Χανίων βγαίνουν πεντακάθαρα και σε πολύ χαμηλό υψόμετρο, στο Κάστρο του Μυστρά και φυσικά σε παραλίες του νομού που κοιτάνε νοτιοαντολικά (Μαυροβούνι Γυθείου).
Ισχυροί πομποί της Πάρνηθας κυρίως (Σκάι 100.6) αλλά και του Υμηττού, με απόσταση ~150km περνάνε πολύ καθαρά στις παραλίες του Γυθείου, παρότι μεσολαβούν αρκετά βουνά της Πελοποννήσου. Βεβαίως δεν αποτελεί κάτι πρωτότυπο να αναφέρω ότι σε όλες τις ορεινές περιοχές Αρκαδίας (σήραγγα Αρτεμισίου), Λακωνίας, ο Υμηττός έχει πεντακάθαρο σήμα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Α. Παραλίγο να το ξεχάσω. original 94.4 από Χανιά στο απόλυτο κέντρο της Σπάρτης στο "βαρέλι του τροχονόμου" με το στέρεο να σπλατάρει. Θυμίζω ότι η Σπάρτη είναι περικυκλωμένη από βουνά.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Καλά, η σπάρτη ειναι λίγο "ιδιάζουσα" οσον αφορά την Κρήτη- κάπου αντανακλά το σημα στα βουνα της Τρίπολης και ξανακατεβαίνει - απο Σκαλάνι ηρακλείου εχει περάσει εκπομπή 50W στο στρατόπεδο μέσα (είχαμε και αφιέρωση) το 1989! (αλλά με 6 διπολα) :P
.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση
Εδώ και χρόνια γυρνάω την Ελλάδα με ένα ραδιοφωνάκι στο χέρι και σημειώνω περίεργες λήψεις, αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τις δημοσιεύσω, γιατί ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ωστόσο μια που το 'φερε η κουβέντα δεν μπορώ να αντισταθώ.

Παιδί μου γι αυτό το φτιάξαμε το θέμα!
.

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: Amsterdam, NL
Όντως όπως γράφτηκε παραπάνω ο Υμηττός "έρχεται" μέχρι αρκετά νότια. Θυμάμαι πριν από περίπου 8 χρόνια σ'ένα χωριό έξω από το Γύθειο είχα πιάσει στο ραδιόφωνο το Jeronymo Groovy στη συχνότητα 88,9, αν και με αρκετά παράσιτα (λογικό).

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Αλήθεια τώρα με τον καύσωνα υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα; (Αλλα που να ανεβείς στην ταράτσα, εδώ δεν μπορείς να βγείς εξω από το σπίτι)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Ορισμένα κανάλια από Πήλιο (και γύρω περιοχές) πάθανε ηλίαση και εξαφανίστηκαν από τον δέκτη μου.
Εκτός τα:
41 - ΝΕΤ
44 - ΕΤ3
49 - Τηλεάστυ
51 - ’στρα (απο χθες είχε διακοπές).

Επίσης από άλλο κέντρο εκπομπής, εξαφανίστηκε το
36 - ’στρα.

Στο 41 μου ήρθε το ΑΛΤΕΡ. Ούτε που φανταζόμουν ότι υπήρχε κανάλι κάτω από τη ΝΕΤ γιατί τη πιάνω πεντακάθαρα ακόμα και όταν τα υπόλοιπα κανάλια του Πηλίου έχουν χιονάκια. παρομίως στα
44, μου ήρθε το 4Ε. Και η ΕΤ3 δεν με άφηνε να καταλάβω πως από κάτω υπήρχε κανάλι.

Στα 49 μου ήρθε το MEGA με ήχο από ΕΤ1.

Όλα αυτά, άγνωστο από που έρχονται.

Στα 36, ο ΣΚΑΪ (προφανώς κάπου από Θεσσαλία).

Στο 51 μου ήρθε το MEGA αλλά φυσιολογικό καθώς έρχεται από Θάσο και πιάνει πεντακάθαρα με κεραία γυρισμένη προς τα εκεί.

Εάν γνωρίζει κάποιος από που κρατάει η σκούφια κυρίως του άλτερ 41 και του 4Ε στα 43 ας με ενημερώσει.. Για το άλτερ βρήκα πως στα 41 εκπέμπει από Σέρρες αλλά μπορεί να είναι και σύμπτωση. Πάντως τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται πολύ καθαρά τα ΧΤVκαι super tv από Χαλκιδική και μάλιστα σε διάφορες συχνότητες. Στο σπίτι στα 22 και 47 αντίστοιχα, στη δουλειά στα 57 και 60!

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Αυτη τη διακοπη απο Πηλιο την παρατηρησα κι εγω.στο 41 επιασα alter(νομιζω χορτιατης) και στο 28 επιασα 4Ε(επισης χορτιατης).στο 44 παλι,μονο ΕΤ3 πιανω.κι εγω απορησα για τη ΝΕΤ στο 41,πιανει πραγματικα πεντακαθαρα και δεν το περιμενα...

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Μάριε πράγματι τα 28 και 41 είναι από τον Χορτιάτη!
Latinsoapsfever το 4Ε στο 44 είναι από την Ασπροβάλτα!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Λοιπόν για λήψεις...

36 ΣΚΑΙ απο Δορβούτσι!!!!
και το Xtv αλλιώς Κtv το γνωστό Κ απο το 63 του Πηλίου φυτρώνει και απο όπου να ναι...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Παράθεση
και το Xtv αλλιώς Κtv το γνωστό Κ απο το 63 του Πηλίου φυτρώνει και απο όπου να ναι...
Καμία σχέση είναι το Xαλκιδική TV και η μόνη του σχέση με τα 9011 είναι τα ringtones του MAD όποτε το αναμεταδίδει! Έχει αξιόλογο πρόγραμμα, πολύ καλές ενημερωτικές εκπομπές και ειδήσεις που ακόμα και εγώ που δεν έχω σχέση με χαλκιδική έχω κάτσει πολλές φορές να τις δω!
Το σλόγκαν του λίγο είναι κουλό ("το μόνο κανάλι που έχει πρόγραμμα") αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά κανάλι, από αυτά που δεν πρέπει να επηρεαστούν από το νέο νομοσχέδιο.

• Satleo Maniac
Πριν μερικές μέρες και λόγω των συχνών διακοπών των καναλιών από τον Χορτιάτη λόγω υψηλών θερμοκρασιών-υπερθέρμανσης σε κάποια φάση έπιασα στο 43 την ΕΤ1!
Έψαξα και βρήκα ότι το πιο κοντινό σημείο από το οποίο εκπέμπει η ΕΤ1 από αυτή την συχνότητα είναι το Δοβρούτσι! :icon_eek:

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Σημερα το μεσημερι επιασα στο ραδιο τις παρακατω συχνοτητες΄΄ 107.1 ΕΡΑ ΣΠΟΡ 107,3 παλι τον ιδιο σταθμο και μαλιστα καθαροτερα .98,4ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ τελεια ληψη .

Anonymous

• Επισκέπτης
Στη Χίο που είμαι τώρα, και ιδιαίτερα στην δυτική Χίο πιάνει Πάρνηθα, Υμηττό και... σταθμούς της Εύβοιας από Ριτσώνα, συγκεκριμένα τον ΣΟΚ FM 104.8 !!!
Πολύ μπάχαλο με τις συχνότητες εδώ, σε κάθε γωνία του νησιού και άλλους σταθμούς σε μια συχνότητα!!!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
TO 2002 ημουν στην Μυτηληνη στην περιοχη πετρα.ενα πρωινο ενω εκανα δοκιμες με την κεραια μου την γυρισα προς θεσσαλια μερια και επιασα τα παρακατω καναλια΄΄ΑΝΤΕΝΝΑ συχν56, 902 συχν 55,Μεγκα συχν 59,ΤΡΤ συχν24,Αλτερ 64 και 66 ΑΛΦΑ συχν22 σταρ 58.Δηλαδη καποια καναλια απο Δοβρουτσι και πηλιο με εικονα με χιονια.Μετα απο κανα δεκαλεπτο ανοιξα το τραντσιστορακι και επιασα με καμπανα σημα 91,4 ραδιο palace,89,2 ραδιο Διονυσος απο κατερινη,91,8 ραδιο βερααπο βολο,103,8 ραδιο τυρναβος,93,2 ενα σταθμο απο Λαρισσα ,89,8 Ραδιο στορκ απο φαρσαλλα και πολλα αλλα απο θεσσαλια τα οποια δεν θυμαμαι.Αργα το βραδυ βεβαια εξαφανιστηκαν και οι τηλεοπτικοι σταθμοι και οι ραδιοφωνικοι.Μπορει καποιος να μου εξηγησει που ωφειλετε αυτο το φαινομενο.Μηπως τρελαθηκε η ατμοσφαιρα΄΄Μετα απο κανα δυο μερες εκανα παλι αυτη την δοκιμη αλλα τιποτα.ηταν μηπως τοσο συμπτωματικο΄΄Ευχαριστο.

Anonymous

• Επισκέπτης
Οσο παράξενο και αν σου φαίνεται, παίζει ρόλο και η φορά του ανέμου!
Στην αναφορά που έκανα πιο πάνω, στη Λέσβο έπιασα εναν σταθμό ονόματι Ελληνικός με διαφιμίσεις τις περιοχής της Αλεξανδρούπολης!

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δεν ξερω αν ειναι DX ληψη,αλλα σημερα στο ραδιοφωνο του κινητου μου επιασα τον σταθμο fm101(επαιζε ξενη μουσικη),αλλα στη συχνοτητα 100,95!Απο που εκπεμπει αυτος ο σταθμος?
Υ.Γ Η ληψη εγινε στη Βορεια Ευβοια.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "marios1234"
Δεν ξερω αν ειναι DX ληψη,αλλα σημερα στο ραδιοφωνο του κινητου μου επιασα τον σταθμο fm101(επαιζε ξενη μουσικη),αλλα στη συχνοτητα 100,95!Απο που εκπεμπει αυτος ο σταθμος?
Υ.Γ Η ληψη εγινε στη Βορεια Ευβοια.
Μάριε διαβάζω εδώ και καιρό τα post σου και συγχαρητήρια για την τρέλα σου!
FM 101 είναι το δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης με ξένη μουσική! Εδώ και τρία χρόνια περίπου οι αναμεταδότες των τριών δημοτικών ραδιοφώνων έχουν εγκαταλείψει το Φιλίππειο για ανηφορίσουν στο Χορτιάτη αυξάνοντας παράλληλα και την περιοχή κάλυψής τους!
Ε τώρα λίγο οι ανακλάσεις, λίγο ο καιρός, λίγο που με τη ζέστη διακόπτονται οι τοπικοί σταθμοί, λίγο που τελευταία ο FM101 τίνγκαρε και το μηχάνημα, να σου και η Βόρεια Εύβοια μέσα!
Πάντως οι λήψεις που κάνεις κατά καιρούς από το Χορτιάτη είναι εντυπωσιακότατες!!!!! :o
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Ορισμένα κανάλια από Πήλιο (και γύρω περιοχές) πάθανε ηλίαση και εξαφανίστηκαν από τον δέκτη μου.
Εκτός τα:
41 - ΝΕΤ
44 - ΕΤ3
49 - Τηλεάστυ
51 - ’στρα (απο χθες είχε διακοπές).

Επίσης από άλλο κέντρο εκπομπής, εξαφανίστηκε το
36 - ’στρα.

Στο 41 μου ήρθε το ΑΛΤΕΡ. Ούτε που φανταζόμουν ότι υπήρχε κανάλι κάτω από τη ΝΕΤ γιατί τη πιάνω πεντακάθαρα ακόμα και όταν τα υπόλοιπα κανάλια του Πηλίου έχουν χιονάκια. παρομίως στα
44, μου ήρθε το 4Ε. Και η ΕΤ3 δεν με άφηνε να καταλάβω πως από κάτω υπήρχε κανάλι.

Στα 49 μου ήρθε το MEGA με ήχο από ΕΤ1.

Όλα αυτά, άγνωστο από που έρχονται.

Στα 36, ο ΣΚΑΪ (προφανώς κάπου από Θεσσαλία).

Στο 51 μου ήρθε το MEGA αλλά φυσιολογικό καθώς έρχεται από Θάσο και πιάνει πεντακάθαρα με κεραία γυρισμένη προς τα εκεί.

Εάν γνωρίζει κάποιος από που κρατάει η σκούφια κυρίως του άλτερ 41 και του 4Ε στα 43 ας με ενημερώσει.. Για το άλτερ βρήκα πως στα 41 εκπέμπει από Σέρρες αλλά μπορεί να είναι και σύμπτωση. Πάντως τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται πολύ καθαρά τα ΧΤVκαι super tv από Χαλκιδική και μάλιστα σε διάφορες συχνότητες. Στο σπίτι στα 22 και 47 αντίστοιχα, στη δουλειά στα 57 και 60!
Γεια σου Αντώνη μεγάλε!!!! 8)
Να συμπληρώσω λίγο τις λήψεις σου άξιο τέκνο της DX λήψης!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
44 - 4Ε από Ασπροβάλτα (τοπικός πομπός δίπλα στο μοναστήρι της Λυδίας πάνω από το χωριό)!
49 MEGA από Προφήτη Ηλία Χαλκιδικής, η δε ΕΤ1 πιθανολογώ κάπου από κεντρική Ελλάδα, το Φιλίππειο δεν το κόβω ούτε καν χλωμό!
41 ALTER, τον ’γιο Ιωάννη Σερρών απέκλεισέ τον! Τώρα αν το σηματάκι πέρασε το Χολομώντα ή ανακλάστηκε στο συννεφάκι που περνούσε πάνω από το Χορτιάτη εκείνη την ώρα, θα το δούμε με την επόμενη διακοπή της ΝΕΤ από Πήλιο!
22 XTV από Μαρμαρά Χαλκιδικής, 57 από Στρατωνικό, 60 από Αρναία, 47 Super από Βάβδο! Όλα στη Χαλκιδική βέβαια!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
mcelliot_g ευχαριστω για τα καλα λογια!
Ξεχασα να αναφερω οτι χθες εγινε μια διακοπη...δευτερολεπτων απο το Πηλιο(απορω που την πετυχα) και επιασα με χρωμα τη Βουλη στα 58(Χορτιατης) και το ΣΚΑΙ στα 35 (Χορτιατης επισης).

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
thank you m_celliot !
Mε ένα σμπάρο 2 τριγώνια που λένε;
Με μια κεραία 10 περιοχές!!!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "sat4fun"
Οσο παράξενο και αν σου φαίνεται, παίζει ρόλο και η φορά του ανέμου!
Στην αναφορά που έκανα πιο πάνω, στη Λέσβο έπιασα εναν σταθμό ονόματι Ελληνικός με διαφιμίσεις τις περιοχής της Αλεξανδρούπολης!

Ελληνικός 88,9 FM λέγεται ο σταθμός από Αλεξανδρούπολη.Γενικά τα ραδιόφωνα εδώ στην Αλεξαδρούπολη έχουν μεγάλη ισχύ στους πομπούς τους για να μην ταπόνονται από τουρκικούς που μπορεί να εκπέμπουν στις ίδιες ή γειτόνικές συχνότητες.Πάντος αν πας πρως Μάκρη 15 χλμ έξω από Αλεξανδρούπολη δυτικά της το ραδιόφωνο δέχεται επίθεση από σταθμούς γειτονικών νομών μέχρι και το 102FM που έχει αναμεταδότη στην Καβάλα στο 100,8 αν δεν κάνω λάθος.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓIA ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΕΔΩ KAI ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑΝΩ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΥΣ 105,2 ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ(AN ΔEN ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) EXTREME RADIO Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ;ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 51 ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑ) ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ KAI ΤΟΥ ΑΣΤΡΑ(ΠΗΛΙΟ) KAI ΤΟΥ ΕΝΑ(ΛΙΧΑΔΑ).ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Το μόνο τηλεάστυ που ξέρω στο 51 ειναι στο Ηράκλειο και εχει αμελητέα ισχυ και κεραιοσύστημα για να υπαρχει εστω αμελητε πιθανοτητα για να το πιάνεις.

Ισως να σου ερχόταν απο κάποιο νησί.
.

• Satleo Maniac
Ο EXTREME RADIO 105,2 έρχεται από τον νομό Φωκίδας και πιο συγκεκριμένα από την Άμφισσα!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
902 στα 55 και ΝΕΤ στα 65 οι νέες μου ανακαλύψεις. Το 902 είναι από Δοβρούτσι, η Νετ από που άραγε;

* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (16:31)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (16:30)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:42)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:32)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 03/12/2024 (14:30)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (12:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (10:34)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (09:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (23:39)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (23:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (21:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (19:22)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (19:09)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:56)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:41)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/12/2024 (18:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (15:30)
* Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (15:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/12/2024 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (12:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)