Προχθες ειχα την ευκαιρια να ψαξω tv και radio σε ενα ορεινο χωριο της Ευβοιας,πολυ κοντα στην Ιστιαια(λεγεται Καματριαδες και ειναι νοτια της Ιστιαιας)!λογω υψομετρου λοιπον,τα αποτελεσματα με εξεπληξαν ευχαριστα!!!ποιο Κ.Ε εβγαινε ΤΕΛΕΙΑ?
το Δοβρουτσι!!!Δεν πιστευα στα ματια μου,αφου τοσο καιρο μονο τα ραδιοφωνα απο Δοβρουτσι ειχα πιασει!Για το Πηλιο δεν εχω να σχολιασω κατι,επιανε επισης ΤΕΛΕΙΑ!ομως προστεθηκε ακομη ενα Κ.Ε:
o Σωρος!!!ΤΕΛΕΙΑ ληψη και αυτου!το μονο προβλημα ηταν οι κοινες συχνοτητες,που ηταν αρκετες!Χαρακτηριστικα εβγαλα:
22 ALPHA με παρεμβολες ΕΤ1 Σωρου
30 Θεσσαλια TV
34 ΝΕΤ
40 ΒΟΥΛΗ με παρεμβολες 902 Σωρου(υπερισχυε η ΒΟΥΛΗ)
43 ΕΤ1
55 902 με ΤΗΛΕΑΣΤΥ Σωρου
56 ΑΝΤ1 με...ΑΝΤ1 Σωρου
57 ΖΕΥΣ με...ΖΕΥΣ Σωρου(δεν καταλαβα ποιο υπερισχυε!!)
59 MEGA (απ'τις καθαροτερες ληψεις αφου η συχνοτητα ηταν κενη)
66 ALTER (τελεια ληψη για τον ιδιο λογω με το MEGA)
Δυστυχως δεν ειχα την πολυτελεια του χρονου και μαλιστα αυτες οι ληψεις εγιναν με την φορητη τηλεοραση που εχω!οι κατοικοι εννοειται οτι ''κοιτουν'' Πηλιο και το Δοβρουτσι αποτελει την εναλλακτικη ληψη(αν δεν υπηρχαν κοινες συχνοτητες γιατι οχι και βασικη ληψη)!Ευτυχως σ'αυτο το χωριο δεν βγαινει ιχνος Λιχαδας,οποτε βοηθησε τη ληψη!σιγουρα θα εβγαιναν και τα υπολοιπα καναλια απλα πως ειπα δεν ειχα χρονο να το ψαξω!
Οσο για τα ραδιοφωνα,τα λογια ειναι περιττα!το Δοβρουτσι καλυπτε ολη την μπαντα!!μαλιστα η Εκκλησια στους 96,3
καλυπτε εντελως το Spor FM 96,4 απο Πηλιο!