Μια και είχα καιρό να παρακολυθήσω αυτό το νήμα,και αφού είδα αρκετές αναφορές για Πάρνηθα,είπα (εστω και καθυστερημενα)να σας παρουσιάσω κάποιες λήψεις που έκανα από την περιοχή μου (Ανω Πολη) πριν απο δύο χρόνια το 2007.
Ένα αρκετά ζεστό απόγευμα του Σεπτεμβρίου,είδα να εμφανίζεται στην οθόνη μου από το S41 το MAD.Στην αρχή πίστεψα οτι είναι το γνωστό πειρατικό με τα ringtones που πριν λιγους μήνες έβγαινε εκεί και αναμετέδειδε το MAD.Αυτό που μου έκανε ενύπωση όμως ήταν ο τέλειος στερεοφωνικός ήχος(!) και το teletext (!!),χαρακτηριστικά που δεν είχε φυσικά τo πειρατικο κανάλι.Λες να είναι η Πάρνηθα??Και όμως ήταν!Ανοίγω το MAD από Nova και έρχεται με καθυστέρηση σε σχέση με το S41...Την ίδια στιγμή στο 69 UHF ερχόταν το (τότε) Magic και στο 67 το EXTRA3 και όλα αυτά με αρκετά ικανοποιητική εικόνα,πολύ καλύτερη από αυτή που φαίνεται στα screenshots!
Αυτό έγινε και κόποιες άλλες φορές σε παρόμοιες καιρικές συνθήκες.
MAD S41
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεMAD S41 Δίπλα στην ημερομηνία φαίνεται και η ένδειξη του stereo.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεMAD S41
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΚαι για την ιστορία πλέον,αν και off topic, η ταλαίπωρη 44UHF από τη ίδια μέρα και ώρα,όπου μπορούσα με μικροσυντονισμό να κάνω λήψη και του παλαι ποτέ B,και της TV100,κάτι που τώρα με το MTV+ είναι αδύνατο.
B 44UHF 2007
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεTV100 44 UHF 2007
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε