Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας
  • Τετ 19 Φεβ 2025, 22:45
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 146501 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
ίσως να βάλανε αλλο κανάλι στην συχνότητα εκεί στην καστανια...

Αποσυνδεδεμένος slavico_megalio

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Δράμα
γεία σάς,το btv το βγάζω σε πολλά χωριά του νομού δράμας αρκετά καλά,μάλλον απο orolek.

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
πο πο εχω μεινει με το στομα ανοιχτο! :o :oεχουμε παρα πολλη διαδοση σημερα!μου βγαινει το etv στο 22 ο σκαι στο 30 ο alpha στο 33 σχετικα καλα η νετ στο 34 στο 64 το μεγκα και στο s41... mad με χρωμα και μετρια εικονα!σε λιγες ωρες βιντεο και απο το κινεζοκινητο και απο την τηλεοραση!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Περιμένουμε με αγωνία!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
αναποδη αναφορα απτην σχεδον κορυφη τησ Πάρνηθας... κοντα στην εισοδο της αεροπορίας
στο 24 μου ερχόταν το μεγκα μαζι με το trt αλλα υπερισχυε το πρωτο
στο 32 ερχοταν αστρα απο πηλιο, αντ1 από χορτιατη και Mtb από turtel υπερισχυε το πρωτο
στο 38 ερχοταν αντ1 από οχθωνια και ολυμπο λεσβου μαζι με μακεδονια από χορτιατη
στο 27 εμφανιζοταν η ετ3
το 30 εμφανιζε καποιες ψιλες γραμμες
στο 46 το μεγκα και στο 61 αντ1 από τσουκαλα χαλκιδικής
στο 8 trt1 k στο 43 trtcocuk απο canakale
μια ιδεα στα βιντεο.. απλα εκει δεν μπορεσα να καταγραψω τα 24 κ το 32.... μονο το εγραψα στο κινητο... συγγνωμη που μερικες φορες φαινομαι εγω περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
πολυ καλη δουλεια εκανες.
το εργαλειοτ ι μαρκα και μοντελο ειναι;
βλεπω τον Ηλια να ανεβαινει καμια μερα χορτιατη  να κανει ληψεις με παρομοιο εργαλειο

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ο Ηλιας θα ανεβει με καλύτερο εργαλειο απτο δικό μου που θα βγαζει κ τα ψηφιακα! μου εκανε εντυπωση η μεγάλη ισχυς του μακεδονια στο 38, παρομοια με το 24 του μεγκα

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
ολα τα καναλια απο παρνηθα (αυτα π αναφερω) τα ελαβα κανονικα με εικονα χορις ηχο εκτος απο το μεγκα 64 και τη νετ 34 που τα ελαβα ως παρεμβολες!
εδω το βιντεο του αλφα:
εδω της νετ:
εδω το etv:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
και εω ολα μαζι (παρολο που δεν φενεται στο βιντεο ο αλφα και η νετ εχουν πολλες λεπτες γραμμες!) :Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "bill82"
ο Ηλιας θα ανεβει με καλύτερο εργαλειο απτο δικό μου που θα βγαζει κ τα ψηφιακα! μου εκανε εντυπωση η μεγάλη ισχυς του μακεδονια στο 38, παρομοια με το 24 του μεγκα

Εγώ να ανέβω αλλά θέλω και σωφέρ! :mrgreen:
Το m. εκπέμπει με ισχύ προς νότια κυρίως και έτσι δεν μου κάνει εντύπωση η λήψη, όπως και να έχει όμως το να βλέπουμε για πρώτη φορά το ανάποδο, δηλαδή λήψη Χορτιάτη στην Πάρνηθα είναι εντυπωσιακότατο! Πού να βρίσκονταν δηλαδή οι πομποί στην κορυφή με τα ραντάρ, θα φτάνανε Κρήτη!
Ίσως αν έβρισκες κάποιο σημείο απομονωμένο από τους πομπούς να έβγαζες και άλλα!

Θάνο μπράβο για τα βίντεο, τα καλύτερα που έβγαλες ως τώρα! :clap:

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
ξεχασα.... κ το time στην 60 απτις ποιο δυνατες του Χορτιάτη....

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
ποποοοοοοοοοο σημερα αυτο που εγεινε δεν εχει ξαναγινει! μου ηρθαν τωρα ολα βγηκαν πανω απο τα καναλια δηλαδη τα : 22etv 27 06 (το μονο που εκανε μονο γραμμες μαζι με τον αντ1) 30 σκαι 33 αλφα 37 μακεδονια (και αυτο γραμμες στην ετ1) 45 αντ1 γραμμες 48 λιγο ψηφιακο χιονι 49 ελαχιστα νικελοντεον 63 αστρα (ασχετο με παρνηθα αλλα μου βγηκε τελεια) 64 μεγκα 67 εξτρα 3 και s41 mad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :shock: :shock: :D:D :)εχω απο ολα βιντεο αλλα και εγω εχω σημερα προβλημα με τ youtube θα ξαναπροσπαθησω το βραδυ κατα τις 9μιση!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
τωρα και το 902 στο 28 γονατιζει το 4ε!!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
ετοιμα τα video!
etv:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
06 και ετ3:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
902:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
σκαι:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
αλφα:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
μακεδ. :Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
mega:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
αυριο θα ανεβασω και το βιντεο π ειναι ολα μαζι!

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
H ληψη του STAR Δραμας στο καναλι 37 UHF στην Κομοτηνη θεωρειται DXing?  :lol: Οπως επισης και του επισης Δραμινου DCI στο καναλι 68 UHF....

Η ληψη του πρωτου γινεται προφανως με περασμα απ'ευθειας απο Καβαλα μερια (χωρις απολυτη σιγουρια για το κεντρο εκπομπης του) αφου η Παναγια της Ξανθης απ'οπου εκπεμπει στην ιδια συχνοτητα το ΚΑΝΑΛΙ 6 της Ξανθης,καλυπτεται απο αλλα υψωματα.....κ ετσι φτανει ακομα και στην Κομοτηνη το σημα του δραμινου καναλιου με σχετικα καλη εικονα (εγχρωμη) και με ηχο!
Η ληψη του δευτερου κ αυτο με αγνωστο κεντρο εκπομπης λαμβανεται με σχετικα καλη εικονα,αλλα μιλαμε για καναλι πολυ χαμηλου ενδιαφεροντος μιας και αναλωνεται σε τηλεπωλησεις.
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• SatLeo Legend
Πρέπει να είναι και τα δύο από Ελευθερούπολη!

Αποσυνδεδεμένος slavico_megalio

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Δράμα
χμ μιας και απο δράμα,το σταρ δράμας στο 37 δεν γνωρίζω απο που πιθανώς απο ελευθερουπολη,το dci στην 68 ειναι η απο θάσο η απο κορύλοβο,τρομερο λογοτυπο το καναλι..χαχα βαζει ωραία παιδικά τουλάχιστον!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
και χθες ειχε διαδοση η παρνηθα αλλα νομιζω οτι αυτη ηταν η καλυτερη διαδοση της παρνηθασ μου ηρθε τελεια το etv μου ηρθε το 902 στο 28 ο σκαι βεβαια στο 30 πρωτη φορα με ηχο! το αλφα στο 33 η νετ 34 η ετ3 40!! που δεν την ειχα λαβει ποτε ο αντ1 στο 45 (μονο γραμμες) το μεγκα στο 64 (μονο γραμμες) το εξτρα 3 στο 67 και το mad! σε λιγη ωρα βιντεο!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend

oριστε το βιντεο!σορρυ για την ποιοτητα εικονας!

• SatLeo Legend
Ρε συ μήπως υπερβάλλεις λίγο, δεν σου έρχονται και τόσο τέλεια!  :D
Με το κινεζοκινητό στην ταράτσα δεν βγάζεις τίποτα καλύτερο την ίδια ώρα?

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
ε δεν βγαινουν και τελεια σε αυτο το βιντεο ειχα και αλλο αλλα δεν το ανεβαζει youtube! και με το κινεζοκινητο εκανα ληψεις!σε 10 λεπτακαι θα εχουν ανεβει!

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Σήμερα έβγαλα στο CH24 τη ΝΕΤ και την ΕΤ3 στο CH38, πάντα με τροποοσφαιρική διάδοση.

Edit: Μόλις βρήκα στο GreekTv ότι είναι από το Κ.Ε Μιχαλιτσάτων Κεφαλλονιάς!
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

• SatLeo Legend
Κρυστάλλινη λήψη των καναλιών της Πάρνηθας σήμερα στην Καλλικράτεια, στο ίδιο σημείο που έκανα τις ραδιοφωνικές λήψεις! Δυστυχώς όμως λόγω της αντηλιάς και της οθόνης της CASIO δεν φαίνεται απολύτως τίποτα στο βιντεάκι που τράβηξα και ούτε καν μπόρεσα να πάρω κάποια screenshots!!! :cry:
Εντύπωση μου έκανε ότι το Πήλιο ήταν πεσμένο την ώρα που καμπάνιαζε η Πάρνηθα, κάτι που έγινε και όταν πέτυχα διάδοση στο Ωραιόκαστρο!
Φανταστείτε ότι το CNN στο ίδιο σημείο εξαφάνιζε παντελώς το τέρας της ΝΕΤ από Πήλιο! Την ισχυρότερη λήψη την είχε το MTV στο 59 που λαμβάνονταν ακόμα και μέσα στην πλατεία της Καλλικράτειας μαζί με το MEGA στο 64! Καμπάνα και η ΕΤ3 στο 40 μετά την αλλαγή του διαγράμματος ακτινοβολίας, λαμβανόταν καθαρότερα και από τη ΝΕΤ στο 34! Απόντα το Sport TV στο 31 όπου έπιανε το MEGA, το nickelodeon στο 49 και το 0-6 στο 27, δεν σταματούσε η CASIO καθόλου!
Πεντακάθαρα τα HIGH, Bluesky, Extra, Mad, πόλεμος 4Ε με μπάρες 902, ΣΚΑΙ με ΝΕΤ με τον πρώτο να υπερισχύει κατά κράτος, ΝΕΤ με ΝΕΤ από Τσουκαλά, το Ε δεν έπιανε πολύ καλά, ο ALPHA στο 33 ταπωνόταν με τους Σκοπιανούς, Kontra με ΑΝΤ1 υπερίσχυε ο δεύτερος, το Sunny που ταπωνόταν με το ΔΙΟΝ αλλά είχε πολύ χαμηλό σήμα, m. με ΕΤ1 αλλά εύκολα υπερίσχυε, Τηλεάστυ με κάτι άλλο που δεν κατάλαβα τι είναι, ΑΝΤ1 με m. υπερίσχυε ο ΑΝΤ1, και στα VHF καμπάνα ΕΤ1 και MEGA, ενώ η ΕΤ1 στο 56 δεν έπιανε πολύ καλά!
Πάρνηθα είναι γνωστό ότι περνάει αλλά τόσο ισχυρά δεν την είχα πετύχει άλλη φορά σε σημείο να εξαφανίζει τελείως τους πομπούς που βρίσκονταν σε ίδιες συχνότητες! Μακάρι να κατορθώσω να πάω με ένα φίλο μου με αμάξι και να πάρω την Schaub Lorenz με την ISKRA κεραία και να βγάλω σωστό βίντεο αλλά πρέπει να είμαι και τυχερός να πετύχω διάδοση όπως σήμερα!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Τωρα που εκλεισε ο αναμεταδτης του Αλτερ στο 39 ερχεται το ΕΡΖ χαμηλο σημα αλλα εχει ηχο.Εχει αναμεταδωτη στον Αινο ή ερχεται απο ποιο νοτια?
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Από Αίνο πρέπει να είναι. Το πιάνω ικανοποιητικά και έχει ταπώσει και τη ΝΕΤ από Σμέρνα.
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

• SatLeo Legend
Λοιπόν σήμερα πήγα βολτίτσα ως το Ωραιόκαστρο και πήρα βόλτα τη νέα μου IKUSI κεραία FLASH HD Nano για λήψεις!
Για να δούμε τι βγάλαμε....

Όπως βλέπετε η μεγάλη έκπληξη ήταν η λήψη δύο συχνοτήτων της ΝΕΤ, της 27 από Λιχάδα και της 28 από Σωρό Βόλου :o
Μάλιστα η 28 είχε καλύτερη λήψη, υπόψιν σήμερα είχαμε μηδενικότατη διάδοση!
Το TRT και το MEGA δεν μπόρεσαν να εμφανιστούν στο σημείο που ήμουν, τα έλαβα όμως σε άλλο σημείο που δεν βιντεοσκόπησα, ο Χορτιάτης εξάλλου εκεί βαράει άγρια!
Το ASTRA στο 32 μόλις αχνοφαινόταν, σχεδόν καμπάνα στο 51, ο ΣΚΑΪ στο 54 έχει ρίξει πολύ την ισχύ του, τουλάχιστον προς το βορρά, ο ΑΝΤ1 έχει πλέον θερίσει κανονικά λαμβάνεται λες και είναι από Χορτιάτη. Λέτε να άλλαξε θέση στο Πήλιο, δεν έχω πάει Χαλκιδική εδώ και καιρό για να το επιβεβαιώσω!
Το ASTRA λαμβάνεται επίσης στην 36, την 53 και στην 63 (νισάφι)!
Τέλος στην 65 υπάρχει στο σημείο ένα "βράσιμο" που το λαμβάνω εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια που επισκέφτομαι το Ωραιόκαστρο, μέσα σε αυτό με το ζόρι απομόνωσα το ΖΕΥΣ! Από Βάβδο δεν μου ερχόταν κάτι, ίσως πιο ψηλά να βγαίνει (με το Βασίλη λάβαμε Βάβδο στην κορυφή του βουνού σχεδόν)!
Σημειωτέον ότι μου είναι πολύ δύσκολο να βιντεοσκοπήσω αφού με το χέρι που τραβάω βίντεο κρατάω και την κεραία και έτσι δεν μπορώ να την πάω ψηλότερα και περιστρέφομαι μαζί της! Πρέπει να είμαι άκρως ρεζίλι ως θέαμα!!! :oops: :oops: :oops: Επίσης εξαιτίας ενός λάθους δεν βγήκαν τα κανάλια 54 ως 62, ο ΣΚΑΪ είχε χιονάκι και λίγο είδωλο, το STAR ελαχιστότατο χιόνι!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
πρεπει να βρεις και αλλον πορωμενο να σου κραταει την κεραια οπως καναμε το καλοκαιρι, στην λευκαδα ειχε πλακα μας κοιταγαν λες και κατεβηκαν οι εξωγηινοι
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
στην 54 έπεσες στην περίπτωση, καθώς από χθες ο σκαι εκπέμπει με μειωμένη ισχύ λόγω προβλήματος. λογικά όταν επανέλθει θα τον πιάνεις καμπάνα..

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "nektarios 1451"
πρεπει να βρεις και αλλον πορωμενο να σου κραταει την κεραια οπως καναμε το καλοκαιρι, στην λευκαδα ειχε πλακα μας κοιταγαν λες και κατεβηκαν οι εξωγηινοι

Μία βάση με βεντούζα θέλει!  :D

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
τέλεια!!!! φαντάσου να σουν λίγο ψηλότερα!
ο αστρα φαίνετε πως στην 32 έχουν αποκλήσει τον βορρά από το διάγραμμα ακτινοβολίας
η 36 μάλλον και αυτή από Λιχάδα και η 53 μάλλον από ανατολικό Πήλιο..
Στο 21 το μακεδονία πώς ήταν? στο 22 η ετ1 από Σωρό είναι εξίσου δυνατή.. δεν έβγαινε κάτι ε?

• SatLeo Legend
Στο συγκεκριμένο σημείο (κεντρική οδός δίπλα στο Κολυμβητήριο) βγαίνει πιο καλά το Πήλιο λόγω μεγαλύτερου ανοίγματος! Πιο ψηλά ενδεχομένως να έβγαινε καλύτερα και η Λιχάδα! Το ASTRA στο 36 δεν μπορεί να είναι από Λιχάδα γιατί λαμβάνεται και σε άλλα σημεία πιο δύσκολα!
Το βιντεάκι δεν το έβγαλα όλο και έκανα το bandscan βιαστικά γιατί ήδη 3 φορές με ρώτησαν οι περίοικοι τι κάνω και δεν ήθελα (πάλι) να έχω ιστορίες! Την επόμενη φορά θα πάω ψηλότερα προς το Γυμνάσιο, εκεί ελπίζω να μην με ενοχλήσει κανένας, αν και απ' ό,τι θυμάμαι δεν βγαίνει το Πήλιο τόσο καλά όσο θα περίμενα!
Το m. στο 21 έβγαινε πάρα πολύ καλά, όχι τέλεια! Το ASTRA στην 32 βγαίνει στα Γιαννιτσά, ενώ δεν βγαίνει εκεί το 51! :?

* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/02/2025 (22:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (22:35)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (20:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (18:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (17:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (17:34)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (16:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/02/2025 (15:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/02/2025 (14:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (13:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (13:02)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (12:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/02/2025 (11:44)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/02/2025 (11:38)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: electro Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (11:04)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 19/02/2025 (00:07)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/02/2025 (22:47)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/02/2025 (22:37)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/02/2025 (22:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/02/2025 (21:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/02/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΡΚΑΔΙΑ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/02/2025 (21:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Κωνσταντινούπολη!  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 18/02/2025 (20:28)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/02/2025 (20:21)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/02/2025 (20:18)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/02/2025 (19:50)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 18/02/2025 (18:59)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 18/02/2025 (16:00)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 18/02/2025 (15:53)