Αν και δεν ξέρω πού να το τοποθετήσω το παρακάτω βίντεο παρότι δεν είναι στις μακρινές λήψεις αλλά παραμένει εκτός Ελλάδας, ορίστε ένα γρήγορο σκανάρισμα στα κανάλια της καλωδιακής στη Γευγελή της Βαρντάρσκας!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΌπως μπορείτε να δείτε στο σκανάρισμα VHF, UHF και S μπάντες είναι γεμάτες κανάλια, το δε πακέτο το συγκεκριμένο (δεν γνωρίζω όνομα παρόχου) κοστίζει μόλις 5Ε το μήνα! Κανάλια τοπικά, πανεθνικά, βαλκανικά (κάποια που δεν έχω δει ποτέ) και μόνο ελληνικό όλως παραδόξως ο ΑΝΤ1, και φυσικά μεγάλα διεθνή κανάλια με λατινικούς (μάλλον σέρβικους) υπότιτλους (το MTV είχε σέρβικη διεύθυνση, δεν ξέρω αν διασπάστηκε το adria). Οι κενές συχνότητες προφανέστατα είναι για κανάλια με εξτρά χρέωση.
Αν και τα περισσότερα κανάλια έχουν άψογη (για αναλογική) εικόνα, δεν λείπουν κάποια με μέτρια ως και αρκετά κακή εικόνα, αλλά αυτό που δεν έχει προσέξει καθόλου ο πάροχος είναι το aspect ratio με το οποίο εκπέμπει τα κανάλια με αποτέλεσμα άλλα να είναι σε pan & scan τραβηγμένα και άλλα σε letterbox (οι ρυθμίσεις της TV είναι ολόσωστες). Η συντριπτική πλειοψηφία έχει στερεοφωνικό ήχο.