Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας
  • Πεμ 20 Φεβ 2025, 12:47
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 146552 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Φιλε απο το Ηρακλειο κρητης θελω να μου πεις απο ποια περιοχη της κρητης μπορει καποιος να πιασει ραδιωφονα απο πελλοπονησο η και τηλεοραση ακομα.Επισης καποιος φιλος απο πελλοπονησο ας μας πει για το αντιστροφο.Ευχαριστω.Ηλιας.

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
Φιλος απο το Αργος βγαζει κατα περιοδους καναλι απ τα Χανια με πολυ βαθυ θορυβο και οχι παντα. Εξοπλισμος ομως αγνωστος προς στιγμης. Θα πρεπει να ρωτησω καποια στιγμη και προς τα που βλεπει η κεραια του.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Αργος και σπάρτη βγαζουν διαφορα σε ραδιόφωνο με πολλή παραμόρφωση - πάντως για τηλεόραση εχουμε βγάλει μονο το MAXTV και μια φορα το 1990 με τις συχνότητες άδειες το DRTV στα πολυ νιάτα του...

τις πιό πιθανες αναφορές τις έχει το Καστέλι Κισσάμου (νομος Χανίων) οπου μια κατευθυνόμενη στο Αιγαίο και στην Πελοπόνησσό βγάζει κάτι σχεδόν πάντα (δεν εχει και πολύ ντόπιο σκουπίδι)

Τα παραπάνω ισχύουν και για Ραδιο αλλά και για TV.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
Σωστα, για Γυθειο ειχα ακουσει επισης πως σταδιακα περναει η Κρητη. Αλλα διστυχως ουτε απο κει εχω λεπτομεριες. Φυσικα η ερωτηση ηταν το αναποδο. Ειπα ομως να το αναφερω μηπως και μπορει καποιος να δοκιμασει απ τις εκει περιοχες.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Anonymous

• Επισκέπτης
Η νότιες παράλιες περιοχές της Αττικής το καλοκαίρι βγάζουν αρκετά κανάλια της Κρήτης.
Ενας θείος μου στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου, βγάζει αρκετά καθαρά Κύδων, Κρήτη και Creta.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
αν μάθουμε και τα κανάλια θα ήταν πανάκεια.

Πρέπει να είναι οι πομποί της Μαλάξας (νοτια των Χανίων) που τα πανελ κοιτάζουν Χανιά και μετά Αιγαίο.

Αν είναι ετσι θα πιανει

23 UHF  CRETA  
35 UHF  ΚΥΔΩΝ  
44 UHF  ΚΡΗΤΗ TV
.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Εκτος απο τον ΑΝΤ1 στα 65,τελευταια πιανω και το MEGA ΣΤΑ 57.το οποιο μαλιστα εχει χρονοκαθυστερηση σε σχεση με του Πηλιου(31).ποιος ξερει απο που ερχονται.... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Στο Ηράκλειο Σημερα Mega στο 7 Χαρτί ( και τα υπόλοιπα λόγω μπάντας χειρότερα, αλλα αρκετά καλά!
.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Σήμερα είχα πάλι την λήψη του ραδιοφόνου της ΝΕΤ στο 92,8MHz.

Μαριο 1234 αν μπορεις να με βοηθήσεις...
Στο RDS έλεγε το εξής  ERA μετα έλεγε ΕRARADIO μετα ERA 1 kai meta ERA-1.ΜΠορεις να το δεις και να μου πείς αν στο πήλιο στο 92,8 το RDS έχει το ίδιο μήνυμα?Μθυ φένεται ότι οι μηχανικοί της ΕΡΤ παίζουν με τους διακόπτες φουλάρουν τα KW και έρχεται το Πήλιο στον Εβρο.Σε λίγο θα πάρουνε και την Πόλη :lol:  :lol:  :lol:  :D
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "nektarios 1451"

Στο RDS έλεγε το εξής  ERA μετα έλεγε ΕRARADIO μετα ERA 1 kai meta ERA-1.ΜΠορεις να το δεις και να μου πείς αν στο πήλιο στο 92,8 το RDS έχει το ίδιο μήνυμα?Μθυ φένεται ότι οι μηχανικοί της ΕΡΤ παίζουν με τους διακόπτες φουλάρουν τα KW και έρχεται το Πήλιο στον Εβρο.Σε λίγο θα πάρουνε και την Πόλη :lol:  :lol:  :lol:  :D
Το κοιταξα μολις τωρα.αυτο το κειμενο RDS βγαζει κι εδω!αρα ειναι σιγουρα απο Πηλιο.Παντως εξισου ισχυρο ειναι και το 94,8(ΕΡΑ) προσπαθησε μηπως πιασεις κι αυτο,εκτος κι αν υπαρχει αλλος σταθμος στην ιδια συχνοτητα στην περιοχη σου...

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
για εμενα η πιο τρελη ληψη ειναι στο ηρακλειο να βρω ενα ζεστο καλοκαιρι το TRT της θεσσαλιας
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "marios1234"

Το κοιταξα μολις τωρα.αυτο το κειμενο RDS βγαζει κι εδω!αρα ειναι σιγουρα απο Πηλιο.Παντως εξισου ισχυρο ειναι και το 94,8(ΕΡΑ) προσπαθησε μηπως πιασεις κι αυτο,εκτος κι αν υπαρχει αλλος σταθμος στην ιδια συχνοτητα στην περιοχη σου...

Den υπάρχει περίπτωση γιατί στο 94,8 πιάνει ο deejay Αλεξανδρούπολης.Το 92,8 το έπιασα και σήμερα που ταξίδευα για Αρτα 10χλμ πριν το Μέτσοβο.Στο Κορφοβούνι έχω πιάσει σταθμό από Λάρισα στο 97,8 και σε ένα άλλο χωριό το 101,9 από Βόλο είχε και rds αλλά δεν θυμάμαι τίτλο γιατί ήταν πριν καμια 10αριά χρόνια.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "papagiannis"
για εμενα η πιο τρελη ληψη ειναι στο ηρακλειο να βρω ενα ζεστο καλοκαιρι το TRT της θεσσαλιας

Δυσκολο - πεφτουν ταπες της αρκουδας στην διαδρομή. H TRT παιζει στα 28 και 45, που εκπεμπουν σταθμοι απο το Ηράκλειο και επίσης τα κέντρα εκπομπής δεν κοιτάνε μπρος τα δω. Για το τουρκικο TRT καθε μέρα προς τουρκια μερια μια κεραια και εισαι μεσα.
.

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005

Den υπάρχει περίπτωση γιατί στο 94,8 πιάνει ο deejay Αλεξανδρούπολης.Το 92,8 το έπιασα και σήμερα που ταξίδευα για Αρτα 10χλμ πριν το Μέτσοβο.Στο Κορφοβούνι έχω πιάσει σταθμό από Λάρισα στο 97,8 και σε ένα άλλο χωριό το 101,9 από Βόλο είχε και rds αλλά δεν θυμάμαι τίτλο γιατί ήταν πριν καμια 10αριά χρόνια.

Ο 101.9 προ 10ετια χρόνια ήταν ο ASTRA FM κ μετακόμισε στους 97.3 και έμεινε μόνιμα εκεί. Τώρα αντικαταστάθηκε με τον Sfera. ο 97.8 είναι ο Ρ/Σ Κισσάβου έχει ΠΑΝθεσσαλική εμβέλεια.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παράθεση από: "nrg_tv"

Δυσκολο - πεφτουν ταπες της αρκουδας στην διαδρομή. H TRT παιζει στα 28 και 45

Eπίσης στο 24 από Πήλιο και 21 πιθανότατα από Σποράδες.

Ποτέ μη λες ποτέ. Ποιος θα μου λεγε εμένα ότι θα βγάζω (συχνά-πυκνά μάλιστα) 5 κανάλια από Πάρνηθα;

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "PilGalanis"
Ο 101.9 προ 10ετια χρόνια ήταν ο ASTRA FM κ μετακόμισε στους 97.3 και έμεινε μόνιμα εκεί. Τώρα αντικαταστάθηκε με τον Sfera. ο 97.8 είναι ο Ρ/Σ Κισσάβου έχει ΠΑΝθεσσαλική εμβέλεια.
Εν τω μεταξυ(ασχετο) ο ASTRA FM για μια περιοδο εξεπεμπε και απο τους 97,3 και 101,9 και απο 101,6!!! :shock: τωρα περιοριστηκε στους 97,3!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παράθεση
Εν τω μεταξυ(ασχετο) ο ASTRA FM για μια περιοδο εξεπεμπε και απο τους 97,3 και 101,9 και απο 101,6!!! :shock: τωρα περιοριστηκε στους 97,3!

Ναι είχε και και τις 3. Τους το "ζήτησε" το ΕΣΡ γιατί είχε και τις 3. οι 2 για Θεσσαλία και η 3η για Έυβοια.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Παράθεση από: "nrg_tv"

Δυσκολο - πεφτουν ταπες της αρκουδας στην διαδρομή. H TRT παιζει στα 28 και 45

Eπίσης στο 24 από Πήλιο και 21 πιθανότατα από Σποράδες.

Ποτέ μη λες ποτέ. Ποιος θα μου λεγε εμένα ότι θα βγάζω (συχνά-πυκνά μάλιστα) 5 κανάλια από Πάρνηθα;

Γιατί καλέ μου Λήμνιε?!? η Πανρηθα είναι δίπλα σου σε σχέση με το πως εχω εδώ Σποράδες και Πήλιο... Και εχω και στις 2 παρεμβολή απο την Ρογδιά μου....
.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Εδω θα χρειαστω την βοηθεια ενος φιλου απο Γιαννενα.ο σταθμος studio 3 της θεσσαλονικης στο σαι του απο οτι βλεπω εκπεμπει απο λιγγαδες στα Γιαννενα στους 103,8.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν ειναι καποια αναμεταδωση απο ικαπου η μεταδισει ολο το προγραμμα του.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Το studio 3 φίλε tronix , κάνει "αυτόνομη" (link) αναμετάδωση (όλου του προγράμματός του)  στα Γιάννενα , όπως και σε όλη την διαδρομή απο Θεσσαλονίκη μέχρι Γιάνεννα εξ όσων γνωρίζω.
Βέβαια τις περισσότερες φορές το σήμα είναι "πεσμένο" οπως σήμερα π,χ που μόλις κοίταξα ...

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Μάλιστα, δηλαδή σε όλη τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα από ότι γνωρίζω θέλεις τουλάχιστον 3 με 4 πομπούς λόγω μορφολογίας. Και μετά κυνηγάνε τον άλλον που βάζει δεύτερο πομπό για να καλύπτει όλο το νομό Αττικής γιατί του κόβει το σήμα η σκιά ενός λόφου.   :?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Aπ όσο ξέρω για να καλύψεις τον νομό όπου εδρεύει ένας σταθμός μπορείς να βάλεις και δεύτερη κεραία.Δεν μπορείς να βάλεις σε γειτονικό νομό.Οταν πριν 10 χρόνια ο Ραδιο Ηπειρος έβαλε αναμεταδότη στο Κορφοβούνι έφαγε ξύλομα σε 5 μήνες από τους ντόπιους που ξεσυκόθηκαν.Τα ίδια έγιναν και με τον Μουσικό δίαυλο Αρτας που έβαλε κεραία στα Γιάννενα δυνατή έπιανε καλύτερα από τα γιαννιώτικα έριχνε αρμονικές στα ραντάρ του αεροδρομίου με αποτέλεσμα ο σταθμός να κλείσει και να πληρώσει το πρόστιμο της αρκούδας.Βέβαια έκανε και άλλες μαγκιές έφτανε το σήμα του Ηγουμενίτσα μέχρι Κέρκυρα τον είχαν πιάσει.Οι Αγρινιότες είναι οι καλύτεροι έχουν τρία καλά σημεία στον νομότους και μπορούν να καλύψουν μεγάλη περιοχή από Ακαρνανικά Εμπεσό και το κέντρο εκπομπής που έχουν για να καλύψουν την πόλη τους.
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα άλλη μια φορά ότι ο έλεγχος του φάσματος συχνοτήτων από την ΕΕΤΤ εκτός της Αττικής - την επίσημη αρχή για αυτό το λόγο στην Ελλάδα - παρουσιάζει σοβαρές αδυναμίες.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Latinsoapsfever, δοκίμασε να βγάλεις και το ΜΤΒ1 το σκοπιανό στο 02VHF αν έχεις βρει τελικά κεραία για τα VHF1. Για να βγάζεις σήμα από το NOVA του Κυριακού στο 42 σημαίνει ότι και στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη δεν βγαίνει κανένας από Ελλάδα σε αυτή τη συχνότητα γιατί γνωρίζουν ότι είναι πολύ ισχυρό το NOVA.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
To πρόβλημά μου είναι ότι ό,τι λήψη κάνω από Βόρεια τη κάνω στη δουλειά του πατέρα μου και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να στήνω κεραίες εκεί όσο κι αν θέλω. Αν υπάρχει και η παραμικρή υποψία να πιάσω εύκολα το MTB με την κατάσταση που θα σου παρουσιάσω παρακάτω, να ψάξω να βρω κεραία (στα μαγαζιά εδώ πέρα πάντως δεν βρήκα τίποτα, όχι ότι περίμενα να βρω  :P )

Καλωσήρθες στη ταράτσα μου.

Πίσω από τα βουνά και σε απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων βρίσκεται ο Μούδρος. Λήψη από Μούδρο αδύνατη, από εκεί έβγαλα με δυσκολία τα τούρκικα που σου είπα στο άλλο μήνυμα:
 (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ)

Η κεραία κοιτάει στον ’γιο Αθανάσιο, διακρίνεται πάνω από τη στέγη του γείτονα. Είναι 2-3 χιλιόμετρα από εδώ και όμως η λήψη είναι απαράδεκτη, με όποια κεραία και αν δοκίμασα (τελικά κατέληξα σε αυτή).
Πίσω από το βουνό είναι η Θάσος Από εκεί, όσοι εξυπηρετούνται, βγάζουν πεντακάθαρα MEGA & ANT1, λίγο χειρότερα τον ALPHA, με πολύ χιόνι τα υπόλοιπα:
(ΒΟΡΕΙΑ)

Τέλος, το Πήλιο που με εξυπηρετεί περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα (μόνο με τον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα για αυτό και η άλλη κεραία στο τοπικό κέντρο εκπομπής). Η κεραία είναι στα δεξιά της φωτογραφίας, γυρνώντας την προς το εκκλησάκι έχω τη καλύτερη δυνατή λήψη.
(ΔΥΤΙΚΑ).

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις άλλη αν δεν βρίσκεις, δοκίμασε να γυρίσεις την υπάρχουσα κεραία που έχεις για τα VHF από οριζόντια σε κάθετη.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τι μαθαίνει κανείς!!!  :lol: Έγινε, θα δοκιμάσω και θα ρθω για αναφορές ;)

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Στο λέω γιατί είπες ότι βγάζεις το channel 1 από Βουλγαρία το οποίο εκπέμπει στα VHF. Έχεις κεραία VHF έτσι?

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Τέλος, το Πήλιο που με εξυπηρετεί περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα (μόνο με τον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα για αυτό και η άλλη κεραία στο τοπικό κέντρο εκπομπής). Η κεραία είναι στα δεξιά της φωτογραφίας, γυρνώντας την προς το εκκλησάκι έχω τη καλύτερη δυνατή λήψη.
(ΔΥΤΙΚΑ).
Με αυτη την κεραια κανεις ληψη των ψηφιακων απο Πηλιο?Ρωταω,γιατι μου εχουν πει οτι με κεραια-χελιδονα τα αποτελεσματα ειναι καλυτερα.εχεις δοκιμασει?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ξαναλέω, ό,τι λήψη κάνω από βόρεια (Βουλγαρία, Θάσο), την κάνω στη δουλειά του πατέρα μου ή ψάχνω τηλεοράσεις φίλων. Εμένα μου κρύβει αυτά τα δύο κέντρα το βουνό στη 2η φωτό.

Έχω και στο σπίτι κεραία vhf (ψιλοφαίνεται στη φωτογραφία κάτω από αυτή του Πηλίου) αλλά είναι παλιά, έχει κοπεί το καλώδιο που κατεβαίνει στον ενισχυτή και αμελώ να τη φτιάξω. Αυτό δεν είναι τίποτα, το θέμα είναι αν θα βγάλω φύρομ με το εμπόδιο μπροστά μου.

Παράθεση
Με αυτη την κεραια κανεις ληψη των ψηφιακων απο Πηλιο?Ρωταω,γιατι μου εχουν πει οτι με κεραια-χελιδονα τα αποτελεσματα ειναι καλυτερα.εχεις δοκιμασει?
Συγκεκριμένα για τα ψηφιακά είναι καλύτερη η χελιδόνα ή γενικά; Γιατί για τα  αναλογικά, είχα παλιά, καμία διαφορά. Κατέληξα σε αυτή γιατί η χελιδόνα μου έβγαζε διπλή και τριπλή σκιά στα κανάλια της 2ης κεραίας.

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 20/02/2025 (11:29)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 20/02/2025 (11:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/02/2025 (04:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/02/2025 (01:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (22:51)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/02/2025 (22:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (22:35)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (20:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (18:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (17:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (17:34)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (16:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/02/2025 (15:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/02/2025 (14:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (13:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (13:02)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (12:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/02/2025 (11:44)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/02/2025 (11:38)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: electro Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (11:04)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 19/02/2025 (00:07)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/02/2025 (22:47)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/02/2025 (22:37)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/02/2025 (22:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/02/2025 (21:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/02/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΡΚΑΔΙΑ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/02/2025 (21:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Κωνσταντινούπολη!  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 18/02/2025 (20:28)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/02/2025 (20:21)