Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]
  • Πεμ 14 Νοε 2024, 21:15
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  (Αναγνώστηκε 217169 φορές)

0 μέλη και 94 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
Κ εγω γιαυτο κραταω την 46 της λιχαδας με τα καναλια της νεριτ αμα υπαρχει βλαβη στο σωρο να υπαρχει εναλλακτικη.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Ξεχασα να πω πριν πως απο σημερα εβαλε EPG και το TRT!Πλεον μονο το ZEYS δεν εχει...

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δες στο ''επομενο''.Ξεκιναει απο αποψε στις 12 να εχει προγραμμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τα κρατικά εξαφανίστηκαν.
Τι στο διάολο γίνεται ;;;

Εχει και μπάσκετ απόψε .

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8-) H 21 από Πήλιο Off από ανακλώμενα κεραίας μάλλον.Αύριο θα πάει τεχνικός να διαπιστώσει τι συμβαίνει.Θα προσπαθήσει να βγει μετο διάγραμμα της πρώην 42.Το Δοβρούτσι εκτός από βλάβη στην οπτική ίνα από ΟΤΕ.Θα δούμε αύριο τι θα γίνει γιατί δεν υπάρχει και διαθέσιμος δορυφορικός 8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Συνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
υπαρχει και ο eutelsat 3c ευτυχως

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Το ότι θα βγει με το διάγραμμα της πρώην 42 η 21 του Πηλίου είναι και αυτό που θα έπρεπε να γίνει εξαρχής!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος sat.shop

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
κατα τα αλλα το κρατος ηθελε μεταβαση σε ψηφιακο...που ειναι τα κρατικα εδω και δυο μερες ....μας τρελανε ο κοσμος στις ερωτησεις.....δυο σημεια εκπομπης και τα δυο κλειστα ελεος......

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Παράθεση από: "sat.shop"
κατα τα αλλα το κρατος ηθελε μεταβαση σε ψηφιακο...που ειναι τα κρατικα εδω και δυο μερες ....μας τρελανε ο κοσμος στις ερωτησεις.....δυο σημεια εκπομπης και τα δυο κλειστα ελεος......
Απαντήσεις στα δίκαια σου από τους α. ΣΟΦΙΑ Β.......(Εγώ νομίζω!!!)
                                                            β. ΕΕΤΤ
                                                            γ. ΕΣΡ
                                                            δ.Γραμματέα Επικοινωνιών κ.Δασκαλάκη(ο κατάλληλος !!! στη κρίσιμη θέση :lol: )
                                                            ε.Digea
                                                            στ.λοιπούς νταβατζήδες 8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος sat.shop

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
δεν εχω κατι με εσενα teletkv και θα χαρω πολυ να γνωριστουμε εαν περασεις απο καρδιτσα οπου και εχω εδρα.αλλα ειναι αδιανοητο να ξεκιναει το ψηφιακο σημα την παρασκευη και να παιζει μονο η 21 απο πηλιο ,η 43 απο δοβρουτσι να μην εχει μεταφερθει στην 22 ,μετα να ανοιγει η 37 με τα ξενα και στο τελος το κερασακι στη τουρτα να κλεινουν και οι δυο λογο βλαβης....και ολα αυτα μεσα σε 4 μερες .....ας ελπισουμε να διορθωθουν ολα συντομα...καλημερα!!!!

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2013
Παράθεση από: "marios1234"
Επεστρεψε πριν λιγο η 21...
Από Πήλιο ή από Σωρό επέστεψε η 21 που πιάνει τα κανάλια της Νέριτ φίλε μου?

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μαλλον από Πήλιο γιατί εδώ στη Λάρισα τα λαμβάνουμε.  
Από Δοβρούτσι γιοκ τα ΝΕΡΙΤ

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Γιωργο μένω σε ενα χωριο λιγο εξω απο την αγια και εχω καλή λήψη απο Δοβρούτσι, αλλά όπως είπες και πριν δεν πιανουν της Νεριτ. Αλλα εκανα μια δοκιμή σήμερα και γυρισα την κεραια προς πηλιο και εκτος απο τα πανελληνιας εμβελειας που μαλλον θα πιανουν παλι απο Δοβρουτσι επιασα και απο Πηλιο το μπουκετο με τα ξενα καναλια το ρικ και τα τοπικα τωρα απο πηλιο ομως. Αλλα της Νεριτ αν και μου ειπε ενας φιλος απο Λαρισα οτι φτιαξαν τωρα το απογευμα εγω δεν μπορω να τα κανω ληψη ενω πιανω τα ξενα απο πηλιο. Για αυτο πιστευω οτι η τα εφτιαξαν μονο απο Σωρο που παιρνει σημα η Λαρισα ή εγω δεν εχω καλυψη από Πήλιο πραγμα πολύ πιθανό αλλά αν δεν έιχα καθόλου κάλυψη τότε πως πιάνω τα τοπικά απο κει και τα ξένα με το ρικ. Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται ας ενημερώσει.

Συνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Βόλος
Από το Πήλιο στην 21 άνοιξαν.
Στο Σωρό δεν είχαν κλείσει.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση
δεν κανουμε παραθεση το προηγουμενο μηνυμα.
Απο οτι τσεκαρα πριν λιγο πιανω ολες τις συχνοτητες απο Πηλιο με ενταση σηματος 76% στα ξενα και στο ρικ και 72% στα τοπικα οποτε μαλλον το σήμα της Νεριτ αν και ανοιξε ειναι αδυναμο και δεν μπορω να το κανω ληψη. Οποτε η θα περιμενω να το φτιαξουν απο Δοβρουτσι η να το βελτιωσουν απο Πηλιο.

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αρα δεν υπαρχει καποια αλλαγη στο διαγραμμα της 21,απλα διορθωθηκε το προβλημα!Πιανεις τα ξενα γιατι εχουν πιο ''ισχυρο σημα''.

Η ΕΤ3 στο 34 ερχεται με χαμηλοτερο σημα εδω τις τελευταιες μερες...

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "billis"
Γιωργο μένω σε ενα χωριο λιγο εξω απο την αγια και εχω καλή λήψη απο Δοβρούτσι, αλλά όπως είπες και πριν δεν πιανουν της Νεριτ. Αλλα εκανα μια δοκιμή σήμερα και γυρισα την κεραια προς πηλιο και εκτος απο τα πανελληνιας εμβελειας που μαλλον θα πιανουν παλι απο Δοβρουτσι επιασα και απο Πηλιο το μπουκετο με τα ξενα καναλια το ρικ και τα τοπικα τωρα απο πηλιο ομως. Αλλα της Νεριτ αν και μου ειπε ενας φιλος απο Λαρισα οτι φτιαξαν τωρα το απογευμα εγω δεν μπορω να τα κανω ληψη ενω πιανω τα ξενα απο πηλιο. Για αυτο πιστευω οτι η τα εφτιαξαν μονο απο Σωρο που παιρνει σημα η Λαρισα ή εγω δεν εχω καλυψη από Πήλιο πραγμα πολύ πιθανό αλλά αν δεν έιχα καθόλου κάλυψη τότε πως πιάνω τα τοπικά απο κει και τα ξένα με το ρικ. Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται ας ενημερώσει.

Σε ποιο χωριό είσαι ;;;
Στους Νερόμυλους που δοκίμασα πιάνω τα 8 πανελλήνιας εμβέλειας και τα τοπικά.

Πήλιο ακόμη δεν δοκίμασα.

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "giorgosk"
Μαλλον από Πήλιο γιατί εδώ στη Λάρισα τα λαμβάνουμε.  
Από Δοβρούτσι γιοκ τα ΝΕΡΙΤ

Γερακαρι μενω και εχω πολυ καλη καλυψη απο Δοβρουτσι και πιανω τα παντα, αλλα δοκιμασα σημερα και ειδα οτι κανω ληψη σχεδον σε ολα τα καναλια πλην των καναλιων της Νεριτ και απο Πηλιο πραγμα που δεν το περιμενα. Τσεκαρα συχνοτητες πριν λιγο. Δοκιμασε και Πηλιο να δεις μηπως κανεις καλυτερη ληψη γιατι δεν εχει εμποδια οπως εχει προς Δοβρουτσι απο το χωριο σου. Δεν χανεις τιποτα

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Αρα δεν υπαρχει καποια αλλαγη στο διαγραμμα της 21,απλα διορθωθηκε το προβλημα!Πιανεις τα ξενα γιατι εχουν πιο ''ισχυρο σημα''.

Η ΕΤ3 στο 34 ερχεται με χαμηλοτερο σημα εδω τις τελευταιες μερες...

Μαλλον εχεις δικιο αλλα το το παραξενο ειναι οτι λαμβανω κατα ενα παραξενο τροπο ολα τα καναλια απο Πηλιο με σχετικα καλη ενταση σηματος. 76% τα πιο πολλα σχεδον οπως απο Δοβρουτσι και δεν βλεπω ουτε  ιχνος απο την συχνοτητα της Νεριτ στο 21. Λες να ειναι τοσο πολυ αδυναμο το σημα η μηπως το βελτιωσουν και εχει την ιδια ισχυ με τα υπολοιπα?

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δεν ειναι θεμα ισχυος για την 21.Αν διαβασεις και τις συζητησεις πιο πανω το προβλημα με την 21 ειναι οτι δεν στελνει στην ουσια σημα προς τα βορεια,επομενως και προς εσενα!Αναμενουμε μηπως η Νεριτ αλλαξει το διαγραμμα καλυψης...

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Θα δοκιμάσω και απο Πήλιο απλά τώρα δεν ευκαιρώ.
Και θα  σας αναφέρω τι λαμβάνω.

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Δεν ειναι θεμα ισχυος για την 21.Αν διαβασεις και τις συζητησεις πιο πανω το προβλημα με την 21 ειναι οτι δεν στελνει στην ουσια σημα προς τα βορεια,επομενως και προς εσενα!Αναμενουμε μηπως η Νεριτ αλλαξει το διαγραμμα καλυψης...

Ναι ειχα διαβασει και καταλαβα πανω κατω τι συμβαινει. Στην περιοχη μου αργα η γρηγορα θα φτασει σημα οταν φτιαξουν τους πομπους της Νεριτ στο Δοβρουτσι αλλα υπαρχουν ομως πολλες ορεινες περιοχες και στο νομο Λαρισας αλλα και σε αλλα μερη με βορεια κατευθυνση οι οποιες λογω του λαθνθασμενου διαγραμματος της Νεριτ δεν θα εχουν καθολου ληψη για τα κρατικα. Τι να πω καλο ειναι να ενημερωθουν οι αρμοδιοι για να επιλυσουν το θεμα το συντομοτερο.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Μιλάμε συνέχεια για το τέλειο διάγραμμα της αναλογικής 42, που χρησιμοποιείται και από τη 37, αλλά έχουμε πουθενά κάποιο διάγραμμα ακτινοβολίας ή ακόμα καλύτερα κάλυψης, για να συγκρίνουμε με αυτό της 21;

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Σύγκρινε την κάλυψη που δίνει η digea για το πήλιο κ αυτή που δίνει το pbpworks του satleoforum.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
πάντως εγώ στην Λήμνο την 21 την λαμβάνω και με κεραία γυρισμένη 90μοιρες σε σχέση με το Πήλιο σε αντίθεση με τη digea. (Αν τη στρέψω Πήλιο, τις πιάνω όλες, απλά μπορει να εξαφανιστούν 2-3 φορές μεσα στην ημέρα όπως εξασθενουσε το σήμα και επί αναλογικής εποχής).
Να δούμε βεβαια αν μετακομίσει η ΝΕΡΙΤ και από το τοπικό κέντρο που τωρα παιζει στην 39 και παει στην 21, πόσο σοβαρά θέματα θα εχω.

Συνδεδεμένος Trampakoulas

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Καλημερα απο Λαρισα επανηλθαν και η 22 της ΝΕΡΙΤ και η 48 η ΕΡΤ3

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "Trampakoulas"
Καλημερα απο Λαρισα επανηλθαν και η 22 της ΝΕΡΙΤ και η 48 η ΕΡΤ3

Με πολυ μειωμενο και ασταθες σημα η 22 της Νεριτ εκτος αν εχει τελεια ληψη οποτε δεν μπορει να το δει καποιος.
Η  ΕΡΤ3 παιζει κανονικα.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (21:09)