0 μέλη και 94 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατα τα αλλα το κρατος ηθελε μεταβαση σε ψηφιακο...που ειναι τα κρατικα εδω και δυο μερες ....μας τρελανε ο κοσμος στις ερωτησεις.....δυο σημεια εκπομπης και τα δυο κλειστα ελεος......
Επεστρεψε πριν λιγο η 21...
δεν κανουμε παραθεση το προηγουμενο μηνυμα.
Γιωργο μένω σε ενα χωριο λιγο εξω απο την αγια και εχω καλή λήψη απο Δοβρούτσι, αλλά όπως είπες και πριν δεν πιανουν της Νεριτ. Αλλα εκανα μια δοκιμή σήμερα και γυρισα την κεραια προς πηλιο και εκτος απο τα πανελληνιας εμβελειας που μαλλον θα πιανουν παλι απο Δοβρουτσι επιασα και απο Πηλιο το μπουκετο με τα ξενα καναλια το ρικ και τα τοπικα τωρα απο πηλιο ομως. Αλλα της Νεριτ αν και μου ειπε ενας φιλος απο Λαρισα οτι φτιαξαν τωρα το απογευμα εγω δεν μπορω να τα κανω ληψη ενω πιανω τα ξενα απο πηλιο. Για αυτο πιστευω οτι η τα εφτιαξαν μονο απο Σωρο που παιρνει σημα η Λαρισα ή εγω δεν εχω καλυψη από Πήλιο πραγμα πολύ πιθανό αλλά αν δεν έιχα καθόλου κάλυψη τότε πως πιάνω τα τοπικά απο κει και τα ξένα με το ρικ. Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται ας ενημερώσει.
Μαλλον από Πήλιο γιατί εδώ στη Λάρισα τα λαμβάνουμε. Από Δοβρούτσι γιοκ τα ΝΕΡΙΤ
Αρα δεν υπαρχει καποια αλλαγη στο διαγραμμα της 21,απλα διορθωθηκε το προβλημα!Πιανεις τα ξενα γιατι εχουν πιο ''ισχυρο σημα''.Η ΕΤ3 στο 34 ερχεται με χαμηλοτερο σημα εδω τις τελευταιες μερες...
Δεν ειναι θεμα ισχυος για την 21.Αν διαβασεις και τις συζητησεις πιο πανω το προβλημα με την 21 ειναι οτι δεν στελνει στην ουσια σημα προς τα βορεια,επομενως και προς εσενα!Αναμενουμε μηπως η Νεριτ αλλαξει το διαγραμμα καλυψης...
Καλημερα απο Λαρισα επανηλθαν και η 22 της ΝΕΡΙΤ και η 48 η ΕΡΤ3