Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]
  • Παρ 15 Νοε 2024, 04:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  (Αναγνώστηκε 217356 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
Διεργασίες στο TRT με παραίτηση Παπουτσάνη
ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ
Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα και τη δομή λειτουργίας του TRT σχεδιάζει ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού Γιάννης Καραγιώργης
Άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στον Πύργο των Αθηνών, όπου εδρεύει η εταιρεία του εφοπλιστή η οποία εξαγόρασε μια σειρά επαρχιακών καναλιών, λένε ότι ετοιμάζονται κοινές παραγωγές προγράμματος οι οποίες θα διαχέονται και θα εναλλάσσονται σε όλα τα κανάλια της εταιρείας.Πάντως, εν μέσω αυτού του… οργασμού ετοιμασιών για το νέο πρόγραμμα, παραιτήθηκε αίφνης ο διευθυντής των ενημερωτικών προγραμμάτων Γιάννης Παπουτσάνης που διατηρούσε και την επαφή με το κανάλι της Θεσσαλίας.Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του τοπικού διευθυντή το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει προσεχώς καθώς αναζητείται ο άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει το νέο πρόγραμμα.Όσο για τους εργαζόμενους, όσο δεν μαθαίνουν κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον τους, μάλλον αγωνιούν…
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
1η εικόνα: Mpeg2, 32 UHF
2η εικόνα: Mpeg4, 47 UHF

Λίγο ζωηρότερη η εικόνα της Digea, και πιο κεντραρισμένο το κάδρο.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Ακομα δεν εχω καταφερει να το πιασω το Αστρα στην 32 παροτι η 44(νεριτ) ερχεται καλα.Θα δοκιμασω και με ενισχυτη!!Εκτος κι αν δεν ειναι απο Σκιαθο και παιδευομαι αδικα!Η εικονα καλη φαινεται παντως,δεν ξερω σε γρηγορη κινηση βεβαια...

• Satleo Maniac
Βροχή στο Βόλο και όλα από σωρό off.Οποτε βρέχει η ιδια ιστορία.Ξερουμε πλέον.Βρεχει;Δεν πιάνεις ψηφιακό σήμα.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Πολλή προχειροδουλειά βλέπω στον Σωρό. Τώρα οι πομποί ή χάνουν το δορυφορικό σήμα και σβήνουν αυτόματα για να μην επηρεάζουν το SFN (το πιθανότερο) ή υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα, αν και δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό, γιατί ο Σωρός και σε χαμηλό υψόμετρο βρίσκεται και κοντά στον Βόλο είναι (αν και ο δρόμος από τη γέφυρα μέχρι τις κεραίες είναι κατσικόδρομος, πήγαμε να ανεβούμε πέρυσι αλλά φοβηθήκαμε για τα λάστιχα και το σασί και φύγαμε) και η Digea, νομίζω, ότι βαζει γεννήτριες όπου στήνει μηχανήματα (βεβαια έχουμε δει στη Θάσο οι γεννήτριες να μην έχουν πάρει μπρος όποτε χρειαζόταν, σε αντίθεση με αυτές στην Πλάκα).

Στο Πήλιο τα πράγματα είναι καλύτερα ή όχι;

• Satleo Maniac
Το σήμα επανήλθε μια ώρα αφου σταμάτησε να βρέχει.Γενικά θυμάμαι τον πρώτο μηνα μετά την ψηφιακή μετάβαση στην περιοχή οταν έβρεχε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Τα προβλήματα αρχίσανε μετα τον δεύτερο μήνα ακόμα και σε ασθενής βρωχοπτώσεις.
Για πήλιο δεν ξέρω μιας και στο σημείο που βρίσκομαι δεν μπορώ να βγάλω συχνότητες απο Πήλιο.
Επίσης (αν και λογικό) δεν έβγαζα ην 53 απο λιχάδα την ώρα της βροχόπτωσης,τώρα επανήλθε κανονικά και με δυνατό σήμα(ποιότητα 100% λεει η τηλεόραση).

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Μου κάνει, πάντως, εντύπωση που δε βγάζεις έστω και με ασθενές - μέτριο σήμα τα κανάλια από Πήλιο, γιατί τα κρατικά ραδιόφωνα έβγαιναν με καλό σήμα στον δρόμο Πορταριάς - Βόλου από το σημείο της εικόνας και κάτω. Από εκεί και πάνω το σήμα εξασθενούσε σχετικά απότομα.

• Satleo Maniac
Την 21 και την 37 που ειναι οι μόνες που δεν είναι κοινές αυτη τη στιγμή με το σωρό συχνότητες για να μπορέσω να κρίνω μου βγάζουν ισχύ και ποιότητα 0%.

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA
TV 10 με χαμηλό ρυθμό μετάδοσης της Εικόνας (bitrate), σε πολύ χαμηλά επίπεδα
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Έχει και τα γνωστά πιξελιάσματα; Λογικά δεν πλήρωσαν το ενοίκιο...
Επίσης, από πού πιάνεις τα Θεσσαλικά κανάλια στην Πέλλα;

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

• Satleo Maniac
Επιβεβαιωνω για tv10.Τοσο  χαλια που δεν διακρινεις τι απεικονιζεται.Σιγουρα ριξανε το bitrate.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Έπεσε το χρήμα, ανέβηκε το bitrate.

• Satleo Maniac
Το γράφω και εδώ γιατι μπορεί να μην το παρατήρησαν στο thread της ΕΡΤ απο την Παρασκεύη απο Σωρό εκπέμπουν οι συχνότητες 21 και 37 της ΕΡΤ και έτσι πλέον ο Σωρός εκπέμπει ότι και το Πήλιο με την διαφορά οτι η 44 συνεχίζει να εκπέμπει μέσω Σωρού κανονικά.
Όσοι βλέπουν απο Σωρό μπορούν να κάνουν επανασυντονισμό.
Οφείλω να πώ οτι γενικά η 37 έχει αυξομειώσεις στο σήμα αρκετές φορές την μέρα,μικρές όμως που δεν εμποδίζουν την παρακολούθηση.Εχει και η 21 μικρές,αραιότερα απο την 37.Τα σπασίματα της 37 δεν ενοχλούν πάρα πολύ την παρακολούθηση,όταν οι αυξομοιώσεις συμβαίνουν (δεν συμβαίνουν συνέχεια,υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα που η ποιότητα του σήματος είναι σταθερό στο 100%)

• Satleo Maniac
Τέλος η ΕΡΤ3 απο την 34 απο Σωρό.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
H 48 από Δοβρούτσι εχθές το πρωί που είχε διάδοση έπαιζε ακόμα :)

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2013
Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτησω κατι μηπως και βρω λυση γιατι κανενας τεχνικος δεν μπορει να μου βρει λυση. Εκανα οριακη ληψη στο σπιτι μου και απο δοβρουτσι και απο Πήλιο με απλο ενισχυτη και με μια πολυ καλη κεραια Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε . Ομως ηθελα να βελτιωσω το σημα και αγορασα τον ενισχυτη ιστου τυπου mistral Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Πλεον η ληψη ειναι πολυ καλη αλλα το προβλημα ειναι ότι πλεον επηρεαζεται η εικονα απο κινητα τηλεφωνα της wind και κολλαει οταν γινεται κληση και οταν περνανε αυτοκινητα καινουρια κατω απο το σπιτι με ηλεκτρονικες μηχανες η περνανε μηχανακια με ηλεκτρονικες μηχανες και τετοια παλι κολλάει. Αν εχει κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ας μου δωσει μια λυση αν είναι εύκολο. Αν μειωσω την ισχυ του ενισχυτη θα επανελθω παλι στην οριακη λήψη και δεν το θέλω αυτο.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Μετακινησε τον πανω στον ιστο μιση στροφη (οχι πανω ή κατω) στον οριζοντιο αξονα. Παντως ειναι περιεργο συμπτωμα.

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Αν το κανω αυτο λες να αλλάξει κατι? Ναι αυτο μου ειπαν και απο κει που πηρα τους αποκωδικοποιητες, την κεραια και τον ενισχυτη. Το παραξενο ειναι οτι εχω ενα στικακι τηλεορασης turbox το οποιο ειχα παρει απο το πλαισιο και παιζει μονο ψηφιακα καναλια και οταν τραβαω καλωδιο απο τον ενισχυτη και  το συνδεω στον υπολογιστη  αυτο δεν επηρεαζεται καθολου ενω ο ενας απλος αποκωδικοποιητης που εχω στην τηλεοραση και ακομα ενας αλλος που παιζει HD που τον πηρα πριν λιγο καιρο δημιουργει προβλημα.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Όσο πο χαμηλά είναι η κεραία (πχ μπαλκόνι πρωτου ορόφου) τόσο πιο πιθανες οι παρεμβολές από τα μηχανάκια. Παρεμβολές μπορεί να έχεις και από το κινητό σου, αν το αφήνεις κοντά στην πρίζα της κεραίας ή στο τροφοδοτικό του ενισχυτή.

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Σε χωριο μενω φιλε μου σε δυσκολη περιοχη κιολας με ασπρο στο σχεδιαγραμμα καλυψης αλλα με την κεραια και τον ενισχυτη καταφερα να εχω πολυ καλη ληψη με 76% κατα μεσο ορο ισχυς σηματος και 97% ποιοτητα σηματος. Η κεραια ειναι εξω γυρω στα 5 μετρα υψος, οποτε μαλλον συμβαινει αυτο επειδη εχω τοσο δυνατο ενισχυτη αναγκαστικά, οποτε μάλλον θα πρεπει να πάρω κάποιον με λιγότερη απολαβή. Αν εχει σκεφτει κάποιος κάποια λυση ας το αναφέρει.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Μήπως έχεις καλώδιο της πλάκας με σκάρτη θωράκιση? Τα ομοαξονικά καλώδια όταν δεν έχουν καλή θωράκιση λειτουργούν σαν κεραίες και δέχονται παρεμβολές. Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις τον ενισχυτή όπως είναι, και να αλλάξεις το καλώδιο που έχεις στην εγκατάσταση..

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Εχω ακριβο καλωδιο, το ειχα αγορασει1 ευρω το μετρο πριν 2 χρονια. Το παραξενο ειναι οτι αν βαλω εναν απλο ενισχυτη beam 32dbm δεν γινεται καμια παρεμβολη για αυτο ψαχνομαι και δεν ξερω τι φταιει.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
οι beam εχουν ενα κακο αμα δουλευουν τσιτα εχουν πολυ υπερδιαμορφωση και γεμιζουν παρασιατ την μπαντα ριξε την εισχυση μηπως ξεμπουκωσει και εχεις σημα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
οι beam εχουν ενα κακο αμα δουλευουν τσιτα εχουν πολυ υπερδιαμορφωση και γεμιζουν παρασιατ την μπαντα ριξε την εισχυση μηπως ξεμπουκωσει και εχεις σημα

δεν εχω beam αυτη την στιγμη, εχω βαλει εδω και 3 χρονια τον mistral και ετσι βελτιωσα την ισχυς του σηματος. Παντως με τον beam αν και οριακη ληψη οποτε επαιζε και δεν ειχε μαυρο δεν ειχε κανενα σπασιμο και παλεμβολες οπως με τον mistral. Μηπως δεν κανει η μαρκα και να επαιρνα μια αλλη μαρκα ενισχυτη 40dbm πιο θωρακισμενο ισως?

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
kai mε αυτον παλι μπορει να εχεις το ιδιο θεμα δες αν ειναι τερμα η ενισχυση και ριξτην λιγο μηπως φτιαξουν τα σηματα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Η Mistral έχει ενισχυτές με υψηλή στάθμη θορύβου. Νομίζω, τώρα πρόσφατα έβγαλε έναν με χαμηλή στάθμη θορύβου. Ρίξε την ενίσχυση να σου φύγει ο θόρυβος. Αν ρίχνοντας την ενίσχυση, χάνεται και το σήμα, άλλαξε ενισχυτή...

• Satleo Maniac
Λήψη και των 33 και 35 απο Λιχάδα που δεν τις είχα πίασει ποτέ,χωρίς σπασίματα η ποιότητα σήματος σκαμπανεβάζει απο 33 έως 93%.Πλέον πίανω ολες τις συχνότητες της Λιχάδας.
Συνολικά πιάνω 21,26,29,37,44,47 απο Σωρό και 33,35,46,53 απο Λιχάδα.

Αποσυνδεδεμένος billis

• Νέο Μέλος
  • *
Η Mistral έχει ενισχυτές με υψηλή στάθμη θορύβου. Νομίζω, τώρα πρόσφατα έβγαλε έναν με χαμηλή στάθμη θορύβου. Ρίξε την ενίσχυση να σου φύγει ο θόρυβος. Αν ρίχνοντας την ενίσχυση, χάνεται και το σήμα, άλλαξε ενισχυτή...

Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση. Τωρα το εχω τερμα στα 40dbm για να εχω το ικανοποιητικο σημα που θελω. Κατα την αποψη σου πρεπει να το παω κατω απο 36 για να μειωθει ο θορυβος που λες? Γιατι αν το παω παρακατω μετα θα υπαρχει σπασιμο απο καμια φορα οπως παλια οπως με τον beam 32dbm. Αν εχεις καμια προταση για μια αξιοπιστη μαρκα ενισχυτη 40dbm με χαμηλο θορυβο πες μου να το ψαξω στην αγορα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Υπάρχουν πολλοί καλοί επώνυμοι και μάλιστα φθηνοί με μεγάλη ενίσχυση και χαμηλή στάθμη θορύβου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε κατευθύνω ως προς τη μάρκα. Είναι η θέση μου τέτοια που δεν το επιτρέπει...

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)