Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]
  • Παρ 15 Νοε 2024, 08:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  (Αναγνώστηκε 217433 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Σε ό,τι εξυπηρετεί και η 32 από τις Σποράδες, απλά συνεχίζει να διπλοεκπεμπει όπως και επί αναλογικής εποχής..
επιτρέπετε να παιζει εκτος της digea, και σε δευτερη συχνοτητα; τωρα θα μου πεις στην ελλαδα ζουμε εδώ όλα γινονται

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Εμένα μου κάνει εντυπωση πως δεν άνοιξε ακόμα απο την κορυφή του Πηλίου.
Στην Κεντρική Μακεδονία 6 κανάλια παίζουν ακόμα εκτός digea.

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Διαβάζω ότι μπορει να επανέλθει ο πρωην ιδιοκτήτης του TRT ο Αγγελος Αντωνίου, εκείνος που τον ίδρυσε πριν 27 χρονια. Περιμένει να δει τι θα γίνει στο ΣτΕ με το νόμο Παππα. Ο Καραγιώργης σε πολλά από τα κανάλια που εξαγόρασε, χρωστάει ακόμα λεφτα της εξαγοράς και ένα από αυτά ειναι και το ΤRT, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο τραγική η κατάσταση. Δείχνουν παντελώς εγκαταλλειμένα ενώ και το PLP βρίσκεται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Επιστρέφει στην TRT ο Άγγελος Αντωνίου; (είδηση 6/10/16)
"Με μία δήλωσή του σήμερα ο πρώην καναλάρχης και σημερινός ιδιοκτήτης του Ράδιο Βέρα έδωσε απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στο κανάλι που ο ίδιος ίδρυσε πριν από 27 χρόνια.
Ο Άγγελος Αντωνίου παρά τα 70 του χρόνια φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του. Να θυμίσουμε ότι πούλησε τον τηλεοπτικό σταθμό πριν από 2 χρόνια στον Γιάννη Καραγιώργη, ο οποίος και συνελήφθη πριν μία εβδομάδα και απασχόλησε την επικαιρότητα. Από τότε το TRT βρίσκεται σε δίνη, αφού δεν υπάρχει η οικονομική άνεση για να λειτουργήσει. Μάλιστα από τότε έγιναν και πολλές απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών.
«Περιμένω να κριθεί ο Νόμος Παππά από την Ολομέλεια του ΣτΕ και μετά να αποφασίσω» δήλωσε ο κ. Αντωνίου, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί ξανά στα ΜΜΕ.
Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι ο Άγγελος Αντωνίου στεναχωριέται με την κατάντια του ιστορικού καναλιού που ίδρυσε και έστησε, και έτσι σκέφτεται σοβαρά την εμπλοκή του εκ νέου... "

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Στο PLP, οι περισσότεροι που εργάζονταν στο κανάλι (η PLUS MEDIA με άλλα λόγια) έχει στήσει διαδικτυακό τόπο με όνομα PATRAS TV και πλέον βγάζει από εκεί δελτία ειδήσεων και εκπομπές, χρησιμοποιώντας τις ίδιες εγκαταστάσεις που είχε ο όμιλος PLUS MEDIA

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Κατι που παρατηρησα σημερα τυχαια,το ASTRA απο την αυτονομη εκπομπη του βγαινει σε 576p και 16/9 σε αντιθεση με την Digea που βγαινει 576i και 4/3.

Χρονια πολλα σε ολους! :xmas:

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Στα μέσα Δεκέμβρη έγινε αλλαγή συχνότητας εκπομπής της ΕΡΤ στον ψηφιακό αναμεταδότη Κορομηλιάς Τρικάλων(Κ33 ΣΕ Κ40) 

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend

Σκαναρισμα στη βυζιτσα Πηλίου.
Κατέβαιναν άνετα συχνότητες από το χλωμό
33-35-39-53
Ερχόταν ικανοποιητικό σήμα από λιχαδα στο 46
Ερχόταν σήμα στη 43. Άγνωστο από που.Να είναι από νότιο Πήλιο?
Ερχόταν σήμα στην 44 η από 2βουνά Λαμίας  η από σωρό
Οριακό σήμα ερχόταν στις άλλες συχνότητες από πηλιο-σωρό 21- 26-29-43

Μετά έψαξα και με την φορητή μου tv . Το 43 κατέβαινε πάλι άνετα με σχεδόν ίδια ποιότητα σήματος με το χλωμό

Στη Ζαγορά μέσα έκανα ένα μικρό σκαν με τηλεσκοπικη κεραια κ είδα πως μου ερχόταν σήμα στις συχνοτητες από Πήλιο  και ψηφιακό σήμα στην 32 : 20-30%

Τώρα μέσα στον Βόλο βλέπω στο ξενοδοχείο πως η 21 παλεύει στο θέμα ποιότητας με αρκετά σπασίματα.100% ισχυς με 40-60ποιοτητα σε τηλεόραση lg.Ενώ η 44 έχει 100%σε ποιότητα και ισχυ

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Προγραμματισμένες διακοπές Τρίτη 24.01.2017
Kατά το χρονικό διάστημα 01:00 - 06:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες από τρίτο συνεργαζόμενο πάροχο, οι οποίες θα προκαλέσουν ολιγόλεπτες διακοπές της εκπομπής σήματος των περιφερειακών καναλιών στα κέντρα εκπομπής:
Πήλιο Δοβρούτσι Σωρός Καλαμπάκα Ελασσόνα Σκόπελος Σκιάθος

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Μέχρι στιγμής όλες οι διακοπές πραγματοποιούνταν από 06:30 ως 11:30, πως και αποφάσισαν να την κάνουν νυχτιάτικα;

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
από κει που ήταν ένα απ τα δυνατά κέντρα το πήλιο για την ερτ έχει καταντήσει αναξιόπιστο, κάθε λίγο και πρόβλημα, ελπίζω αυτή τη φορά να φτιάχνουν κάτι κι όχι να έχει βγάλει πάλι κάποια ζημιά

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
11:30-12:00 ήταν ανοιχτό.  Μετά ξανακλεισε. Μάλλον κάτι φτιάχνουν.  Τα fm ήταν ανοιχτά 12:30

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Βόλος
Διακοπή σήματος και τώρα της ερτ από το πήλιο
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
πριν λίγη ώρα η ΕΡΤ επαιζε κανονικά από ΠΗΛΙΟ, τώρα είναι off πάλι, δεν υπάρχει σημα

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Βόλος
Πάλι καλά που έγραψες, από χτες έχω να την ανοίξω και έλεγα μήπως έχω θέμα κεραίας
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
Επισκέφθηκα χθες μετά από καιρό την περιοχή Ελάτης-Περτουλίου Τρικάλων και κάποια πραγματάκια δεν μου άρεσαν.
Κατά πρώτον η ερτ έχει γίνει εξολοκλήρου ψηφιακή, το χει αναφέρει κι άλλος φίλος κάτι μήνες πριν. Το κ.ε. της ερτ όμως είναι σε άλλο σημείο απ το κ.ε της digea. Το αποτέλεσμα είναι η digea να έχει πολύ καλή κάλυψη σε όλο το χωριό της ελάτης με πολύ καλό σήμα, αντίθετα η ερτ συνεχίζει κι έχει τα γνωστά προβλήματα που είχε και επί αναλογικής εποχής. Αυτό σημαίνει δυνατό σήμα στο κέντρο του χωριού ενώ όσο ανεβαίνουμε προς τα πιο ψηλά υψομετρικά σπίτια το σήμα να εξασθενεί. Τη δεκαετία βέβαια του 80 που μπήκαν οι πομποί της ερτ δεν υπήρχαν σπίτια τόσο ψηλά, οπότε κανείς δεν είχε παράπονο. Το τοπίο όμως άλλαξε από τα τέλη του 90 και μετά με νέα κτίσματα και σε άλλα σημεία, τα οποία δυστυχώς δεν καλύπτονται. Μήπως θα έπρεπε στην ερτ να το σκεφτούν ν αλλάξουν τη θέση του κ.ε.; 'Η να πάνε εκεί που είναι η digea;
Κατά δεύτερον, συνεχίζουν να εκπέμπουν από τοπικούς πομπούς μικρής ισχύος τα μεγκα, αντ1, αλφα, σταρ και σκαι. Τον έκτο πομπό που είχε στην κατοχή του ο δήμος (και εξέπεμπε παλιότερα το άλτερ, κατόπιν το ρικ και τελευταία την ερτ1) τον μάζεψε για άγνωστο λόγο, εκτός αν χάλασε οπότε πάσο.
Βασικά όλα αυτά έτσι για την κουβέντα, ξέρω ότι δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτί κανενός, ειδικά τώρα σ αυτές τις εποχές...

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Από ποιο σημείο εκπέμπει η ΕΡΤ κι από ποιο η DIgea; Νόμιζα ότι εξέπεμπαν κι οι 2 από το σημείο που είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Από το Google Earth φαίνεται ότι υπάρχει εκεί ένας ιστός εκπομπής τηλεοπτικού σήματος με πολλά πάνελ πάνελ του.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
Σύμφωνα με αυτό Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε είναι διαφορετικά τα σημεία εκπομπής, κοινώς ένας μικρός χαμούλης

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Γι' αυτό ρωτάω για να μας κατατοπίσεις.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
όχι, ισχύει αυτό, εγώ έχω 2 κεραίες, η μια κοιτάει βροντερό (το ακριβώς απέναντι χωριό) για τα ιδιωτικά, τα οποία έρχονται με σήμα 80-90 και ποιότητα 100% και μια για τα κρατικά, τα οποία είναι στο περτούλι και σε σημείο που δεν έχω οπτική επαφή, σήμα 30-40% περίπου. Τα δε αναλογικά είναι σε άλλο σημείο, στο χωριό βλάχα, πιο πάνω απ το βροντερό και υπάρχει οπτική επαφή. Τώρα ή θα παίξω με την εγκατάστασή μου (δουλειά δεν είχε ο διάολος) ή θα βάλω κάνα πιατάκι στις 3e ή θα περιμένω μέχρι να μπει κάνα γκαπ φίλερ της ερτ.
Αλήθεια, επίγεια κεραία με μοτεράκι υπάρχει; Όπως στη δορυφορική ας πούμε.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
εχω δει μια τετοια κεραια εδω και πολλα χρονια πριν εδω πααδιπλα απο το σπιτι μου. η κεραια αυτη μια στοχευε στο Κορφοβουνι και αλλες φορες στοχευε το πετα και ηταν κεραια που ειχε μαζι και UHF kai VHF απο την μια μερια ειχε τα μεγαλα στοιχεια των VHF και απο την αλλη των UHF τα ποιο μικρα. αυτος τοτε την ειχε καταβρει με αυτην ιδιως την εποιχη που ειχε ανοιξει το καλοκαιρι του 1988 ο art fm στη βλαχερνα και ειχε τοσο σκορπιοχωρι μηχανημα και εριχνε παρεμβολες στην ΕΡΤ 2 τοτε
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
όχι, ισχύει αυτό, εγώ έχω 2 κεραίες, η μια κοιτάει βροντερό (το ακριβώς απέναντι χωριό) για τα ιδιωτικά, τα οποία έρχονται με σήμα 80-90 και ποιότητα 100% και μια για τα κρατικά, τα οποία είναι στο περτούλι και σε σημείο που δεν έχω οπτική επαφή, σήμα 30-40% περίπου. Τα δε αναλογικά είναι σε άλλο σημείο, στο χωριό βλάχα, πιο πάνω απ το βροντερό και υπάρχει οπτική επαφή. Τώρα ή θα παίξω με την εγκατάστασή μου (δουλειά δεν είχε ο διάολος) ή θα βάλω κάνα πιατάκι στις 3e ή θα περιμένω μέχρι να μπει κάνα γκαπ φίλερ της ερτ.
Αλήθεια, επίγεια κεραία με μοτεράκι υπάρχει; Όπως στη δορυφορική ας πούμε.

Μπορείς να δώσεις γεωγραφικές συντεταγμένες για ΕΡΤ, Digea, αναλογικά και συχνότητες;

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
39°31'52.92''N 21°29'53.35''E είναι η ερτ
39°32'37.26''N 21°28'5.89''E είναι τα αναλογικά του περτουλίου
Για τη digea και τα αναλογικά της ελάτης θα ψάξω και θα ενημερώσω.

Συγχώνευση: Τρι 11 Απρ 2017, 21:16
39°31'52.92''N 21°29'53.35''E κάπου εκεί κοντά εκτιμώ πως βρίσκεται η digea, κοντά σε κάτι παχνιά.

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Για τη Digea έδωσες τις ίδιες συντεταγμένες με της ΕΡΤ...

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Και τις 2 κεραίες τις έχεις όπως και οι άλλοι στο χωριό? Βλέπω  στο street view πως στο χωριό εχουν κερσια γυρισμένη  Βόρεια μαζι με vhf σε καθετη πόλωση που προφανώς κοιτάζει προς Περτούλι  και η άλλη κοιτάζει ακριβως αντιθετα πρός νότο . Το βροντερό το βλέπω όμως δυτικά

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
σορρυ παιδιά, οι σωστές είναι 39°30'32.0"N 21°30'36.0"E για digea
η μια κεραία κοιτάει προς περτούλι, η άλλη δυτικά

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Έχω την εντύπωση πως στη θέση που είναι η ΕΡΤ εξυπηρετεί και το Περτούλι.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
ε ναι, βάλανε τις κεραίες στο ενδιάμεσο για να εξυπηρετούνται όλα τα χωριά της περιοχής, καλό θα ήταν να βάζαν και κάνα γκαπ φίλερ όμως, στην ψηφιακή εποχή είμαστε, το ψηφιακό σήμα είναι πιο ευαίσθητο απ το αναλογικό και μιλάμε για βουνά, όχι για πεδιάδα. Να φανταστείς (για να σου δώσω και μια εικόνα της ιδιομορφίας της περιοχής) το αναλογικό 27 της ερτ2/ετ2/νετ το έπιανα και μέσα στα τρίκαλα και στην καρδίτσα με στόχευση κεραίας δοβρούτσι/πήλιο (!). Στη περιοχή της ελάτης όμως και δη στα πολύ ανατολικά του χωριού το σήμα εξασθενούσε! Έπαιζε ρόλο φαίνεται και η θέση του κ.ε. Τεσπα για να μην παραζαλίζω, την πρότασή μου την κατέθεσα εδώ, τώρα το τι θα κάνουν είναι δικό τους θέμα, απλά πιστεύω ότι κι άλλοι παίζει να χουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Γι αυτό άλλωστε και επί αναλογικής είχε γίνει ξεχωριστό κ.ε. για την ελάτη μόνο για τα ιδιωτικά και με έξοδα του δήμου...

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
Έχει κάμποσες μέρες που έχει πέσει το mer (ποιότητα) στον δίαυλο 35 (ant1, alpha κτλ.) στο Δοβρουτσι κατα 10db περίπου.
Εδώ στο πεδιόμετρο ο δίαυλος 35

Και εδώ το 38 (mega, star κτλ) που βρίσκεται στα κανονικά επίπεδα

Η διαφορά φαίνεται και στον αστερισμό
δίαυλος 35
και ο 38

Οι μετρήσεις είναι απο το σπίτι μου στα Τρίκαλα, που έχει οπτική επαφή με τους πομπούς.

Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)