Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]
  • Δευ 11 Νοε 2024, 05:55
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  (Αναγνώστηκε 216388 φορές)

0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
Και γω ανυπομονω να δω αν θα λαμβάνω από Πήλιο τα ψηφιακά. Από Δοβρούτσι μόνο της digea ( τα 8 ) πιάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
Αν πας και πηγαδι γιατι εγω δεν ξερω ποτε θα καταφερω να παω πες μας και τι καταφερε να βγει.Εκτος απ το πηγαδι που ειναι η κυρια αγωνια μου εχω περιεργει να δω αν θα βγαλω λιχαδα στο βολο.Στον χαρτη ειμαι μεσα στην καλυψη αλλα η κεραια μου κοιταει σωρο κ δεν ξερω αν θα βγαλω.με χιονια εβγαζα το ενα και το σταρ λαμιας οταν επεφτε το σημα του αρτ.Το 10 καλο θα ναι αν και το θυμαμαι να χει καθαρα τρικαλινο προγραμμα καπου το 2007 που το θυμαμαι να παιζει και στη μαγνησια.

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
giorgosk: σε πιά περιοχή είσαι και πιάνεις δοβρούτσι?

lyricmyth19: Σύμφωνα με το χάρτη κάποιες περιοχές θα μείνουν στο κενό, μπορεί να αποζημιωθείς με προνόμιο στο βόλο τη λιχαδα.
Βέβαια όλα αυτά είναι απλά εικασίες. :)
Πιστεύω πως το σήμα του Πηλίου θα είναι δυνατό και θα καταφέρει να φτάσει σε αυτές τις περιοχές
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• Satleo Maniac
Με εναν ντοπιο τεχνικο που μιλησα ετσι μου ειπε με το ψηφιακο σημα θα στε σε καλυτερη κατασταση απ οτι με το αναλογικο.αλλα αν δεν δω κραταω μικρο καλαθι.Παντως την 42 απο πηλιο δεν καταφερα να τη βγαλω ποτε στο πηγαδι.

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "hercoulis"
giorgosk: σε πιά περιοχή είσαι και πιάνεις δοβρούτσι?

lyricmyth19: Σύμφωνα με το χάρτη κάποιες περιοχές θα μείνουν στο κενό, μπορεί να αποζημιωθείς με προνόμιο στο βόλο τη λιχαδα.
Βέβαια όλα αυτά είναι απλά εικασίες. :)
Πιστεύω πως το σήμα του Πηλίου θα είναι δυνατό και θα καταφέρει να φτάσει σε αυτές τις περιοχές

Στην κοινότητα Νερόμυλοι Αγιάς.

• Satleo Maniac
εχετε και οι υπολοιποι προβληματα με τη 42?παει η σταθμη του σηματος ανα δευτερολεπτο απο το 100 στο μηδεν.αδυνατη παρακολουθηση.αχ αυτα φοβαμαι γιατι πολλα ακουω οτι σε καλοκαιριες υπαρχουν προβληματα στα ψηφιακα.εδω επικρατει ισχυρος αερας απο το απογευμα.τα αναλογικα απο σωρο μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
lyricmyth19: σε εμένα η 42 είναι από σήμα ένταση 80% και ποιοτητα  από 90 % με 100% εχει δυναμώσει το σήμα, πιο παλια ειχε πιο χαμηλό σήμα, αλλα ποτέ δεν είχα πρόβλημα

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παράθεση
εχετε και οι υπολοιποι προβληματα με τη 42?παει η σταθμη του σηματος ανα δευτερολεπτο απο το 100 στο μηδεν.
Από προχθές λαμβάνω ξανά την ψηφιακή 42 από το Πήλιο, ενώ την είχα χάσει εντελώς από τις 5 Σεπτεμβρίου που έστρεψα την 2η κεραία μου στην Θάσο. Ισχύς και ποιότητα σήματος γύρω στο 55-60%. Και ναι, έχω κι εγώ αυτές τις απότομες εξαφανίσεις του σήματος στο 0 για δευτερόλεπτα, αλλά έλεγα ότι φταίει το ότι η κεραία μου κοιτάει αλλού.

• Satleo Maniac
Εμενα προς σωρο κοιταει και γενικα στις κακοκαιριες τη 42 την πιανω ετσι η στην καλυτερη με σπασιματα.Ο χειμωνας φτανει η ψηφιακη ερχεται θα δουμε τι και πως στις κακοκαιριες.

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "giorgosk"
Και γω ανυπομονω να δω αν θα λαμβάνω από Πήλιο τα ψηφιακά. Από Δοβρούτσι μόνο της digea ( τα 8 ) πιάνουμε.

Αν και είσαι σε λευκή περιοχή το εύχομαι αλλά από δοβρούσι δε βγαινουν τα περιφερειακά και βγαίνουν μόνο τα μεγάλα? γιατί ποιο αδύνατο σήμα έχουν?
Εκτός αν δε κατάλαβα καλά

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παρόλο που από Δοβρούτσι είμαι σε λευκή περιοχή λαμβάνω όμως τα 8 της Digea. Tα σπίτια ποιο ψηλά δεν τα λαμβάνουν. Ο γείτονας μου με μια καλύτερη κεραία και ενισχυτή τα λαμβάνει όλα.
Και στο χάρτη κάλυψης του Πηλίου πάλι το χωριό μου είναι σε λευκή περιοχή.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
εστειλα mail στο 10 tv τρικαλα και ρωτισα αν παιξουν ψηφιακα απο πηλιο, η απαντηση ηταν ναι, μαλλον συμφωνισαν με την digea

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Satleo Maniac
Θα δουμε ποιοι συμφωνησαν.Λογικα ολοι.Μεχρι στιγμης το λεει και το φωναζει με το διαφημιστικο η τρτ.οι αλλοι κανενα διαφημιστικο.Αλλα λογικα πιστευω ολοι.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
η απαντηση από το 10tv: Ναι θα εκπέμπει από Πήλιο.

αφου μου απάντησαν θετικά λογικά αυτή την εβδομάδα θα βγάλει διαφημιστικό το 10tv.

έστειλα mail  και στο Θεσσαλία tv αλλα δεν μου απάντησαν ακόμα

• Satleo Maniac
Στο Θεσσαλια το μονο μου μας ενημερωνει για μεταβαση ειναι η διαφημιση της edision που την βαζει συνεχεια.Το αστρα καμια για καμια.
Καθομουνα και τα κοιτουσα συνεχεια τις προαλλες.Το tv10 δεν θα δουμε την διαφημιση αν βγαλει γιατι δεν το πιανει καθολου η μαγνησια και για σενα αχιλλεα το πηλιο που βλεπεις απο αυτο.
Για το μονο που εχω ερωτηματικο ειναι το ζευς αν θα ειναι στις 31 οκτωβρη που απ οσο θυμαμαι ειναι ουσιαστικα αδερφο καναλι ενος καναλιου της κεντρικης μακεδονιας(δεν θυμαμαι ποιο).
Και εκει γενικα εχουν θεμα να πανε με την digea και μηπως δεν παει και το ζευς λογω κοινης ιδιοκτησιας.
Ενας που ξερει απο καναλια κεντρικης μακεδονιας να μας θυμισει με ποιο καναλι ειναι κοινη ιδιοκτησια και αν ειναι μεσα σ αυτα που δεν θελουν να υπογραψουν με την digea.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Από τη στιγμή που έχει άδεια ψηφιακής εκπομπής το κάθε κανάλι, δεν έχουν σημασία οι ιδιοκτησίες, εκπέμπει κανονικά. Το αν αφαιρεθεί η άδεια για άλλους λόγους -που δεν το νομίζω- είναι ευθύνη του ΕΣΡ.

• Satleo Maniac
εννοω συμφωνα με τα τρεχοντα αν δεν εκπεπεμψεις με την digea δεν μπορεις καθολου ετσι δεν ειναι?αυτο λεω.αλλο αν ξαναγινει διαγωνισμος κτλ.Για τωρα μιλωντας αν αρνηθει δεν μπορει να εκπεμπψει μονη της αυτο λεω.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Όχι μόνο του πλέον δεν γίνεται ούτε να επιλέξει ένα Κ.Ε. μόνο να εκπέμπει από αυτο,  αλλά και να ξαναγίνει διαγωνισμός κλπ. πάλι πρέπει να πληρώσει κάποιον κάπου, έχει ένα κόστος η εκπομπή απλά όταν είναι μαζεμένοι πολλοί σε ένα πακέτο αυτό μοιράζεται. Εμπιστοσυνη χρειάζεται και να κάνουν πίσω όλοι ένα βήμα για να βρεθεί η κοινή περπατησιά με τις οικονομικές απαιτήσεις και τις συμφωνίες, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει σε όλες τις περιφέρειες.

• Satleo Maniac
Ναι εγω πιστευω για τα θεσσαλικα θα συμφωνησουν.Δεν θελει κανενα να μπει σε περιπετειες μιας και τα τεσσερα(για το 10 δεν εχω αποψη δεν το ειδα ποτε) ειναι καναλια με δυναμικη δεν θα θελουν να μπουν σε περιπετειες ουτε πιστευω οτι δεν μπορουν να δωσουν το μηνιαιο ποσο που ακουγεται.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Με την ποιοτητα εικονας των περιφερειακων θα γελασουμε παντως!Ειναι ηδη ψιλοτραγικη η εικονα τους,φανταστειτε τωρα που θα "πεσουν" στα 2mbps που τους αναλογουν!!!

Επισης ενδιαφερον εχει να δουμε αν θα εκπεμψει ψηφιακα η ΕΤ3 απο Σωρο οπως πχ στην Πατρα και στο Ηρακλειο!

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αυτό ξαναπέστο. Ώρες ώρες νομίζω πως το αναλογικό σήμα  των τοπικών φαίνεται να είναι καλύτερο των ψηφιακών

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Σχετικα με την 42 του Πηλιου,επειδη σημερα ηρθα στην Ιστιαια και την ελεγξα,εχει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σταθερο σημα 100% και επιπεδο bit σφαλματος 0 (σε τηλεοραση samsung)!Ευγε!  :wtg

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
που το εχει αυτο η samsung και το μετρησες?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Πηγαινω Αυτοδιαγνωση->Πληροφοριες Σηματος και εχει ισχυ σηματος και επιπεδο bit σφαλματος απο 0 εως 2000!

• SatLeo Legend
Εγώ πως θα ξέρω τι θα πιάνω αφού οι συχνότητες θα είναι ίδιες?
Σωρό ή Πήλιο, είμαι ακριβώς απέναντι και έχω λήψη και των 2.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
lyricmyth19: εσυ βγάζεις μόνο σωρό

• Satleo Maniac
Και τη 42 τη βγαζω ομως απο πηλιο.Λογικα ο δεκτης θα αποθηκευει την ισχυροτερη.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
lyricmyth19: ερωτιση σου εκανα πιο πριν, ξεχασα να βαλω ερωτιματικο χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παιδιά SFN είναι. Ο δέκτης θα αποθηκεύει αυτό που λαμβάνει η κεραία όχι αυτό που εκπέμπεται. Είναι λίγο περίεργη η απάντηση αλλά φανταστείτε ότι είστε κάτω από 2 μπαλκόνια κι έχετε μια λεκάνη για να μαζέψετε νερό. Από τα 2 μπαλκόνια σας ρίχνουν από ένα κουβά νερό που έχουν γεμίσει από τις βρύσες που τροφοδοτούνται από το ίδιο δίκτυο ύδρευσης. Παίζει ρόλο η λεκάνη σας από ποιο κουβά μάζεψε νερό. Αφού μάζεψε και από τους δύο και μάλιστα το ίδιο νερό!

• Satleo Maniac
Να στο θεσω με ερωτηση και αμα μπορεις να μου δωσεις απαντηση δωσε μου,εαν και ειναι θεωρητικο.Απο Σωρο υποθετικα μιας και απο κει πιανω καλα(εκει που ειμαι απο πηλιο ειναι γκριζα περιοχη,παρολα αυτα την 42 την πιανω).Πες οτι απο σωρο πχ.την 21 την πιανω 100% και ισχυ και ποιοτητα και απο πηλιο 100% σημα και 70% ποιοτητα ποια θα αποθηκευσει?Υποψιν παρολο που την πιανω εχω συχνα σπασιματα,ειδικα σε βροχες,αερα κτλ.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (23:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (21:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/11/2024 (20:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: radioamateur Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (20:33)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/11/2024 (20:29)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (20:10)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/11/2024 (18:32)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (18:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/11/2024 (18:09)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:18)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:18)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:12)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (17:09)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 10/11/2024 (16:43)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 10/11/2024 (16:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (16:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (15:24)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (13:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (12:36)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/11/2024 (11:53)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (10:29)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (09:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (02:50)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (01:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (01:24)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (00:41)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (23:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (23:38)