Επισης στην εποχη των περιφερειακων σταθμων,που τα θεσσαλικα καναλια ηταν απ τα πρωτα που ξεκινησαν ναι ειναι στο περιεχομενο των ειδησεων και των εκπομπων τους πανθεσσαλικα πως μπορει το 10tv να επιβιωσει μονο με ενημερωση κυριως για εναν νομο.
Λογικα αυτο το κανει να χει πολυ περιορισμενη τηλεθεαση.
Κατι ασχετο το ζευς εδρα ποια πολη δηλωνει?Δεν εχω καταλαβει.
Το ζευς και το θεσσαλία δηλώνουν σαν έδρα τη Λάρισα.
Το tv 10 έχει ενημέρωση για ένα μόνο νομό όπως και πολλά τοπικά κανάλια ανά την Ελλάδα που είναι μόνο για μια πόλη. Υπάρχουν και πολλές μικρότερες πόλεις από τα Τρίκαλα με ένα ή και παραπάνω κανάλια που είναι μόνο για τον νομό τους. Τώρα που βγαίνουν όλα τα τοπικά σε πολλούς νομούς μπορεί να δούμε αλλαγές σε κάποια τοπικά κανάλια ανα την Ελλάδα (πχ ενημερωση και για γειτονικες πολεις κλπ).
Τα πανθεσσαλικά είναι απλά μια άλλη κατηγορία (TRT και ΑSTRA), το Θεσσαλία έχω την εντύπωση ότι δεν έχει στούντιο στα Τρίκαλα. Νομίζω ότι αν και πανθεσσαλικά τα τρία τελευταία, δίνουν λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα σε Βόλο ή/και Λάρισα ανάλογα το κανάλι.
Σε σχέση με άλλες περιοχές οι θεσσαλικές πόλεις αν λάβουμε υπ' όψιν και τον πληθυσμό τους έχουνε λίγα τοπικά κανάλια.