Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]
  • Πεμ 13 Μαρ 2025, 00:55
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  (Αναγνώστηκε 223498 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Η 40 είναι η μόνη που κατεβαίνει στο σύστημα με τις 2 κεραίες που βλέπουν Θασο-Μυρινα, ενδεικτικό του τι διαφορά κάνει το σε τι διαμόρφωση εκπέμπει ένα mux, και γιατί η 47 της Θάσου υπέφερε τόσο πολύ τόσα χρόνια παρότι οι κεραίες που έχω είναι κατευθυντικές.

Με την άλλη κεραία που βλέπει καρφί Πήλιο, το dvbdream με στικάκι δίνει:
26: 41%
28: 46%
32: 46%
37: 51%
40: 47%
(Το στικάκι δεν δίνει ακριβή μέτρηση αλλά είναι ενδεικτικα τα νουμερα. 60% είναι το απόλυτο άριστα και οριακό σήμα στα όρια του σπασίματος είναι στο 32%)

Ο Ferguson Ariva t650i δίνει:
26: 79%
28: 76%
32: 80%
37: 82%
40: 81%
Στον Ariva το 100% είναι 90% και το οριακό σήμα 72%.

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
Πλέον τα HD στην 26 και 28 έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα..πριν είχε σπασίματα με αποτέλεσμα να τα παρακολουθώ σε SD

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Είδα σε forum της Χαλκιδικής στο Facebook πολλοί έκαναν επανασυντονισμό από Πήλιο,ακόμα και στο Ν. Μαρμαρά-Μεγάλη Παναγιά στο 2ο πόδι!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Ο επανασυντονισμός και το πέρασμα στη Χαλκιδική του Πηλίου είναι δεδομένα. Το θέμα υπάρχει μόνο στη 2η mux της ΕΡΤ -συχνοτητα 25 όσον αφορά τη βόρεια-βορειοανατολική κατευθυνση της.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Τρίκαλα τώρα σταμάτησε η 37 από Πήλιο το  2ο mux ή μόνο σε μένα συμβαίνει ?
@paldim Περιμένουμε μια αναφορά σου στα Τρίκαλα αν λαμβάνεις τη 2η Mux της ΕΡΤ στην 25 και αν έρχονται όλα τα προγραμματα κανονικά. (εννοώ με λήψη από Πήλιο)
Πλέον τα HD στην 26 και 28 έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα..πριν είχε σπασίματα με αποτέλεσμα να τα παρακολουθώ σε SD
@giorgosk, είσαι νομίζω στην περιοχή Αγιάς της Λάρισας. Λαμβάνεις στην 25 τη 2η Mux της ΕΡΤ από Πήλιο?

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
Καλημέρα, το ότι κάθεστε άυπνοι και παρακολουθείτε τις αυξομειώσεις σήματος την ώρα που γνωρίζετε ότι οι τεχνικοί κάνουν ρυθμίσεις, θεωρώ ότι πρέπει να το δείτε με κάποιο ειδικό!  :lol:
φιλε μου το ξεραμε οτι οι τεχνικοι κανανε ρυθμισεις, εσενα για πιο λογο σε πειραξε που καθομασταν αυπνοι και γραφαμε ανοιξε/κλεισε; μηπως εχεις καπιο προβλημα;

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Σε φόρουμ χομπιστών αναφορών λήψεων μάλλον κάποιοι περιμένουν να γράφουμε συνταγές μαγειρικής ή τεχνικές πλεξίματος. Μην ασχολείσαι.

Αποσυνδεδεμένος paldim

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Παιδιά καλησπέρα λοιπόν αποΤρίκαλα όλες οι νέες συχνότητες έρχονται πολύ καλά της ΕΡΤ πολύ δυνατά , και οι της Digea επίσης ,δυνατά λαμβάνετε και η 37 εκεί που βλέπω ένα μικρότερο επίπεδο σήματος είναι η 40.Εχω μεγάλη περιέργεια για τα ορεινά των Τρικάλων σε υψόμετρο ,φαίνεται αδύνατη η λήψη αλλά ειδικά τώρα έχω την εντύπωση πως κάτι θα φτάνει θέλουμε ειδικά την 26 με τα HD μένουμε συντονισμένοι και νεότερα αύριο απόγευμα

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Οι νέες συχνότητες έχουν προστεθεί σε κάποιο site με όλες τις συχνότητες πανελλαδικώς ;;

Συγχώνευση: Παρ  5 Φεβ 2021, 20:08
Ο επανασυντονισμός και το πέρασμα στη Χαλκιδική του Πηλίου είναι δεδομένα. Το θέμα υπάρχει μόνο στη 2η mux της ΕΡΤ -συχνοτητα 25 όσον αφορά τη βόρεια-βορειοανατολική κατευθυνση της.
@paldim Περιμένουμε μια αναφορά σου στα Τρίκαλα αν λαμβάνεις τη 2η Mux της ΕΡΤ στην 25 και αν έρχονται όλα τα προγραμματα κανονικά. (εννοώ με λήψη από Πήλιο)@giorgosk, είσαι νομίζω στην περιοχή Αγιάς της Λάρισας. Λαμβάνεις στην 25 τη 2η Mux της ΕΡΤ από Πήλιο?

Απο Αγιά είμαι απλά μετά το γάμο μένω πλέον στη Λάρισα.
Πιο συγκεκριμένα Νερόμυλοι Αγιάς.
Με τα κανάλια του Πηλίου έχουμε ένα θέμα διότι το σπίτι μου είναι χαμηλά στο χωριό και έχουμε ένα ας το πούμε εμπόδιο..το όρος Μαυροβούνι.
Τώρα μήπως η ισχύς του πομπού αυξήθηκε και μπορούμε να λαμβάνουμε από Πήλιο και ας έχουμε μπροστά άλλο βουνό ;;

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Ευχαριστουμε paldim. Τα διαγράμματα κάλυψης δειχνουν ότι οριακά καλύπτονται τα Τρίκαλα από Πήλιο σε ποσοστό 80-90% της πόλης, αλλά στις πιο πάνω περιοχές οχι τόσο. Απλά τωρα με την αναφορά σου σιγουρευτηκαμε ότι βγαινει ανατολικά το σήμα, οπότε έρχεται και στην Καρδίτσα. Μένει να δουμε για τη Λάρισα. που βρίσκεται στο ΒΑ κομμάτι.
Ο Θοδωρής που μένει στο Λιβάδι ψηλά πάνω από Ελαασόνα σε ορεινό μέρος είναι σε δύσκολο σημείο για να πιάνει καλά το Πήλιο, ετσι κι αλλιώς.  Πρέπει να περιμένει την ενεργοποίηση από Δοβρούτσι.
Από την άλλη πλευρά, επειδη πιάνει κάποια κανάλια, είναι πιθανό να μη βλεπει τη 2η mux της ΕΡΤ όχι λογω απόστασης ή κατευθυνσης αλλά λόγω των παρεμβολών του Μεταξά όπου εκπέμπει στην ίδια σύχνοτητα η ΕΡΤ την 1η mux. Κάτι παρόμοιο με τον cocu από την Κατερίνη όπου του δείχνει μεν σήμα με ισχύ από το Πήλιο στην 25 αλλά ταπώνει το σημα ο κοντινότερος Τσουκαλάς και του βγάζει ποιότητα 0. Χρειάζεται σε κάθε περίπτωση να προχωρησει η μεταβαση σε Χαλκιδική, Δυτ. Μακεδονία και Δοβρούτσι για να ομαλοποιηθεί η κατασταση.

@giorgosk οπότε τωρα που μένεις Λάρισα δεν έχεις κάποιο θέμα με τη λήψη από Πήλιο να υποθέσω, έτσι.?  Για τους Νερόμυλους Αγιάς θα μας πεις στην πορεία, πάντως οριστικό συμπέρασμα θα βγάλεις για τις δυνατότητες του πομπού της 2ης mux στο χωριό όταν επανέλθει το παλιό διάγραμμα ακτινοβολίας.
Για τους πίνακες με τις νέες συχνότητες δυστυχως η ΕΡΤ δεν εχει βγάλει ακόμα τα δικά της πινακάκια, αν και βέβαια τα ξέρουμε. Μπορείς να συμβουλεύεσαι το πλάνο ενεργοποίησης νέων διαυλων που εχουν φτιάξει εδω οι διαχειριστές του φόρουμ ( ο φίλος arva αν δεν κάνω λάθος !   :hail ) Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Από Λάρισα δεν έχω κανένα θέμα.
Στους Νερόμυλους τα σπίτια που είναι χαμηλά η λήψη από Πήλιο είναι αδύνατη...αλλά ο δήμος σε συνεργασία με την ΕΡΤ έχει στον Αετόλοφο αναμεταδότη για τα κρατικά.
Από Αετόλοφο να πιάνουμε.

Θα πρέπει όταν πάω χωριό να κάνω μια δοκιμή.

Για τα κανάλια της ΕΡΤ από Πήλιο υπάρχει  διάγραμμα κάλυψης ;;;

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Η Ισχύς που παίζουν τα HD 26,28 είναι μεγάλη πόσο είναι τελικά

Εγώ που έχω οπτική με Πήλιο, ναι το σήμα είναι όπως πριν σε αυτές τις συχνότητες δυνατό.
Αδύναμη ειναι η 32 και η 40. Παίζει δηλαδή (σε λίγες εγκαταστάσεις που είδα) λίγο πιο κάτω από μια γεμάτη μπάρα (η 32 πιο αδύνατη από τη 40).
Μένει μόνο να δούμε με κακοκαιρία και χιονόπτωση τι θα επικρατήσει.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
@giorgosk, το διάγραμμα κάλυψης που ξέρουμε από το Πήλιο είναι αυτό στο greek-tv Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Eίναι αυτό όμως που ισχύει για όλους τους πομπούς πλην της 2ης mux της ΕΡΤ την 25 που για την ώρα δεν παιζει προς Χαλκιδική (μεχρι να κάνει μετάβαση ο Τσουκαλάς στις 19/3).  Από αυτό το μόνο που ξερουμε είναι ότι τώρα δεν πιάνουν σε Κατερινη-Χαλκιδική-Λήμνο.

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Κατερίνη
Κατερίνη δεν πιάνει τίποτα στην 25 πλέον!είναι ο Τσουκαλάς και το Πήλιο και γίνεται χαμός!Στην Γανόχωρα έξω από την Κατερίνη που κρύβεται ο Τσουκαλάς παίζει κανονικά η 25 με καλούτσικο σήμα, πολύ κατώτερο όμως από τις άλλες συχνότητες του Πηλίου

Αποσυνδεδεμένος thodorisk

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2016
  • Τόπος: Λιβάδι Τιτάρου
Βασίλη ακριβώς όπως τα λες είναι.Το Πήλιο λαμβάνεται αρκετά καλά στο Λιβάδι παρόλο που οι χάρτες κάλυψης δείχνουν να μην συμβαίνει αυτό.Από ανέκαθεν βλέπαμε τα κρατικά από Πήλιο και τα ιδιωτικά από Δοβρούτσι.Δυστυχώς χάσαμε τη δεύτερη mux με τα hd και το ρικ.Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό.

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Κατερίνη
Και εδώ μετρήσεις με πεδιόμετρο απ Κατερίνη με το satlink ws6979!και ηξ 25 που εμφανίζεται σήμα!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
Θυμάμαι παλιά στην Κατερίνη επί αναλογικής εποχής έπιανα καμπάνα τα αναλογικά κανάλια από Πήλιο σε μία ασπρόμαυρη τηλεόραση συνδέοντας το ομοαξονικό καλώδιο σε έναν μεντεσέ μίας παλιάς ντουλάπας. :D

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Το διάγραμμα εκπομπής που υπάρχει στο greektv ήταν το προβλεπόμενο από το νομο
Μάλλον αυτο μπήκε στο 25 από πηλιο.

Το διάγραμμα εκπομπής της digea είναι αυτο που ισχύει στις συχνότητες της και σε αυτο της ερτ στο 37

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Το διάγραμμα εκπομπής της digea είναι αυτό του αναλογικού Mega ενώ της 37 το πανίσχυρο κυκλικό της Ερτ2 από την κορυφή του πύργου.

Οι κεραίες τόσο του Mega όσο και της Ερτ2 θεωρούνται broadbandαυτο όμως σημαίνει +-2db κέρδος στα διάφορα κανάλια. Γι' αυτό βλέπετε διάφορα στα κανάλια της digea, ευτυχώς για μας κάθισε το 37 σε άνοδο και η κεραία σαρώνει :clap:

Επόμενη μετάβαση η Θάσος και το Παγγαίο στις 26/2 όπου θα έχω την τιμητική σαν περιοχή μου
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
Στην συγκεκριμένη μετάβαση να περιμένουμε κάτι απο HD ? Γιατί αν εννοείς Παγγαίο την περιοχή των Σερρών απο HD δεν παίζει ουτε η ΕΡΤ ουτε η Digea .
Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Η Θάσος ήδη εκπέμπει mux2 απλώς με τη μετάβαση θα αλλάξει κανάλι από 39 σε 37. Στη περιοχή Παγγαίο θα εκπέμπει το mux2 στις Σέρρες κανάλι 26 ενώ το mux1 θα πάει κανάλι 22. Για το Λιθότοπο προσωρινά (1 μήνα) δεν θα υπάρχει mux2. Επίσης θα προσπαθησω σε δεύτερο χρόνο να βγάλω mux2 και από την Καλλιθέα όπου το mux1 εκπέμπει στο 38. Επίσης mux2 θα βγεί και από τον Κορυλοβο στη Δράμα.Σε επόμενο χρόνο mux2 είπα από Λιθότοπο και Βασιλάκι. Θα αργήσουν σχετικά mux2 για Νευροκόπι και για τα δύσκολα σημεία της Ξάνθης., Έχει ανοίξει πολύ το δίκτυο και τώρα με το mux2 έχω 72 σημεία εκπομπής με 78 πομπούς dvbt και 23 πομπούς fm.
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος paldim

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Δυστυχώς στα ορεινά των Τρικάλων δεν βγαίνει καμιά συχνότητα από το Πήλιο όπως είχατε πει, δεν καλύπτονται από τα διαγράμματα, λαμβάνομται κανονικά Καλαμπάκα και Βουνασα τώρα να προσθέσω πως όντως υπάρχει στο 40 Καλαμπάκα από έναν gap filler πολύ δυνατό  που κι αυτό όμως έχει το πρώτο mux στης ΕΡΤ, έτσι συμπερασματικά ορεινά Τρικάλων πολλές συχνότητες με  ΕΡΤ SD και digea SD και καθόλου HD άρα περιμένουμε το καλοκαίρι !και κάτι τελευταίο έρχεται με σπασίματα συχνότητα στο 33 στην περιοχή του χωριού μου Αγιόφυλλο Καλαμπάκας γνωρίζει κάποιος από πού και τι έχει; δεν λοκαρει δυστυχώς ίσως πρέπει να γυρίσω την κεραία  φαίνεται από Μακεδονία θα είναι ?

• Satleo Maniac
Στην 40 εκπέμπει ο αναμεταδότης της Κορομηλιάς ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός από όλους τους αναμεταδότες της περιοχής.Στην 33 πιθανόν να λαμβάνεις τον αναμεταδότη της Δεσκάτης που έχει το πρώτο mux της ερτ αλλιώς την 33 του Μεταξά.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Εκει που επιανα στην 47( εστω με οριακο σημα) τα τοπικα της Θεσσαλιας, τωρα στην 40 καπουτ.... Μηδεν σημα! Μονο η 26 δινει οριακο σημα.

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Τα διαγράμματα εκπομπής που έχω φτιάξει στο Greek TV σε όλη την Ελλάδα έχουν την εκτιμώμενη ραδιοκάλυψη σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στοιχεία εκπομπής όπως αυτά περιγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Ε" της υπ’ αριθμ. 42800/ΦΕΚ2704B'/05−10−2012 Υπουργικής Απόφασης. Επίσης τα έχω βγάλει λαμβάνοντας υπόψη το ύψος των κεραιών της Digea (που συνήθως ήταν ιστός του MEGA). Η ΕΡΤ έχει σαφώς καλύτερες καλύψεις από τις συντηρητικές καλύψεις που έχω βγάλει.

Τα διαγράμματα εκπομπής της Digea έχουν έχουν την εκτιμώμενη ραδιοκάλυψη με πανκατευθυντική εκπομπή. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα έχει βγάλει λάθος. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια κέντρα εκπομπής εκπέμπει πανκατευθυντικά παρόλο που η νομοθεσία ορίζει σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Συγκεκριμένο παράδειγμα το Χλωμό. Στην αρχή τήρησε το διάγραμμα εκπομπής που προβλεπόταν, αφήνοντας το χωριό μου εκτός κάλυψης ενώ αργότερα άρχισε να βλέπει το χωριό μου.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Νομίζω πως η digea δεν έβγαλε σε ολα τα κέντρα εκπομπής πανκατευθυντικη εκπομπή . Για παράδειγμα στον χορτιατη. Ο νομος εκει έλεγε να βγάλει κατεύθυνση και προς το ζαγκλιβερι . Κάτι που δεν το έκανε ούτε στους χαρτες ούτε στην κεραια τους
Στο πηλιο επικράτησε το πανκατευθυντικο διάγραμμα .

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Μιλάω για τα διαγράμματα που έχει βγάλει στο site της. Είναι όλα με πανκατευθυντική εκπομπή βγαλμένα. Κάτι που δεν ισχύει. Άρα είναι λανθασμένα.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Κι εγώ για το site της digea λεω
Στο πηλιο έχει πανκατευθυντικη εκπομπή που ισχύει . Στον χορτιατη δεν έχει πανκατευθυντικη εκπομπή που παλι ισχύει .

Αποσυνδεδεμένος giorgosk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Την Κυριακή ήμουν στο χωριό ( Νερόμυλοι Αγιάς ) και με φώναξε ο γείτονας και θείος μου να του επανασυντονίσω τα κανάλια.

Κατά την αυτόματη αναζήτηση μου έκανε εντύπωση πως αποθηκεύτηκαν τοπικά κανάλια ΔΙΟΝ και άλλα της Μακεδονίας.

Νομίζω έχει δυο κεραίες μια προς Δοβρούτσι και μια προς Πήλιο.
Αλήθεια αυτά τα τοπικά κανάλια πως τα λαμβάνει ;;

Το ακραίο που σκέφτομαι είναι από Χορτιάτη αλλά μου φαίνεται πολύ ακραίο...

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Σε ποια συχνοτητα βγήκαν ;
σίγουρα έπαιξε ρόλο η αντανάκλαση στο μαυροβουνι και το ότι δυνάμωσαν σε ισχύ τα περιφερειακά από Χαλκιδική

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (22:11)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 12/03/2025 (21:15)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 12/03/2025 (20:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (20:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (20:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (19:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (16:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (16:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (15:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (15:26)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 12/03/2025 (12:19)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/03/2025 (11:14)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/03/2025 (10:00)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/03/2025 (08:27)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/03/2025 (04:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/03/2025 (00:03)
* Απ: Cytavision   Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/03/2025 (23:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (21:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (21:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:05)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (20:55)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (19:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (14:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (13:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (12:04)